Kendimden iğreniyorum resmen nefret ediyorum. Ne yapmalıyım?

daha 18 yasındayım fakat bir hastalığım var bunu hastalık olarak görmüyorlar ama hastalık işte. ben her tarafımda kıllar var kalın ve siyah. erkeklerde olduğu gibi. inanırmısınız ciddi söylüyorum her yerimde bütün göğsümde boynumda gerdanımda ya bildiğiniz bütün göğsümde kıllar ve ucunda her yerinde uzun uzun simsiyah. göbeğimdekiler tam erkek göbeğindeki gibi. artık banyo yapmak bile istemiyorum. iğrenç biriyim böyle bir kız olamaz yani. beni çıplak gören biri kız olduğuma inanmaz. göğüslerim bile kıllarla kaplı olduğu için belli olmuyor. bu zamana kadar sevgilim olmadı olsaydı da tabiki cinsel birşeyler yaşamazdım zaten evlenmeden karşıyım öyle şeye. ama karar verdim ben evlenmeyeceğim. çünkü hiç bir erkek beni kabul edemez. sevdiğim birine öyle bir kötülük yapamam. ona iğrenç bir kızla evlendiğini gösteremem. bunun tedavisi var diyorlar ama yok gittim doktora 6 ay kullanmam için ilaç verdi doğum kontrol birde başka bir ilaç. 3 ay oldu kullanıyorum ama değişen bir şey yok. olmayacakta. bazıları ağdayla al diyor o çözüm değil insan gösgünü nasıl ağdayla alsın göbeğini nasıl ağdayla alsın. lazer diyorlar o da kesin çözüm değil. ve çok pahalı. artık ne yapacağımı bilmiyorum zaten şişmanım da. okumuyorumda çalışmıyorum da. ailemde baskıcı insanlar. gerçekten istediğim şey kıllarımdan kurtulmak belki o zaman hayata daha güzel bakabilirim. ben liseye giderken herkes dalga geçiyordu sakalların var diye. şimdi daha çok boynumda kılla kaplı. bıktım rezil olmaktan. ellerimde parmaklarımda kolllarımda hep erkeklerdeki gibi kıllar var. hep rezil oldum hayatta hiç kimse beğenmedi beni hep arkadaşlarımı beğendiler. çünkü ben güzel değilim killiyim belliydi herkes anlıyordu işte. şimdi evden dışarı çıkmıyorum. akşama kadar oturuyorum. çok sıkıldım derdimi paylaşmak istedim sizinle çünkü arkadaşım yok hiç. okuduğunuz için teşekkürler.
Kendimden iğreniyorum resmen nefret ediyorum. Ne yapmalıyım?