Kendimden nefret ediyorum tipim bokfl gibi.çok kiloluyum. matematiğim çok kötü ve çok yanlızım.
Sizce ne yapmalıyım

Kendinden nefret etmenin tek sebebi başka insanlardır. Oturup başkalarınla kendini kıyaslamak yerine kendinle ilgilen. Yeteneklerini keşfedersen kendini tatmin edebilirsin.
Benim de matematiğim iyi değil ama resim çizme yeteneğim var. Kendimi yalnız hissettiğim oluyor bu durumda müzikle resim yapıyorum ve kendimi mutlu hissediyorum.
Bu arada resmi gördüğümde şaşırdım. Çirkin ve şişman demişsin Allah aşkına. Bence sadece sıkılmışsın tarz değiştirdiğinde daha iyi hissedersin. Saç tipi vs.
Kendinle barışık olmalısın sen kendine ssaygı duymazsan değer vermezsen kimseden de sana saygi dduyulmasını ddeğerverilmesini bekleyemezsin. OÖncekendini sev ki onlarda seni sevsin
Geliştir kendini. Uğraş biraz. Spora yazıl tipin bile düzelir. Kurslara git bir şeyler öğren (yabancı dil, enstruman vs..) sosyalleş ve kendini sevmeye başla. Bir şeyler düzelmiyorsa bunun tek sorumlusu sensin unutma!!
Kötüyüm diyon güüyon Türkiye standardnds bir tipin var kendini üzme Matta b*k gibi benmde szl bölüme git :D
Cevap
1Cevap
O kadar ezik hissetme kendini senden çok güzel adam olur
hayat bunlardan ibaret değil maneviyatını geliştir
bunlar bir sebep mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar