İğrenç biriyim kendimden nefret ediyorum. Ne yapmalıyım yardım edin?

Arkadaşlar benim adım Ezgi. 18 yaşındayım. Bir kızın yaşamaması gereken şeyler yaşadım. Küçükken babamın dayaklariyla kavga gürültüyle büyüdüm. Ailem gozumun önünde babamın içki pisliği yuzunden işkence çekti. Maddi sorunlar hep vardı. Bunlar bahane değil olamaz Ama bunları kaldıramadım ben. . Çok acayip bir çocuk oldum hep. iki yıl kaşlarım döküldüğü için tedavi gördüm. Psikolojik. Hep uykum ağırdı çünkü uyanmak istemiyordum. Dünyada yeni birgün istemiyordum. Arkadaslarim ihanet ettiler ufak bir kavga icin tum sırlarımi yaydilar. benim hayallerim var mesela. İnsanlaar hep hayallerimin asiri olduğunu düşünüyorlar o yüzden garip bakıyorlar. Dalga geçiyorlar. Neyse okuldada sorunlarım olmaya başladı. sonra psikolojik hastalıklar ckmaya başladı. Herkesten nefret ediyordum. Yalnız kalmak istiyordum ama aynı zamanda istemiyordum. Birini sevdim o! madi. Birine güvendim bıraktı. bende kendimden nefret etmeye başladım. Aslında dışarda herkes beni çok sever. Komikmisim insanları güldürüyormusum kalbim temizmis. Neyse asıl mesele şu. Bir hastalığım var. Tüm insanları çok basit görüyorum. Özellikle erkekleri. Çünkü hiçbiri sevmiyor hepsinin aklı aynı yerde Benim gözümde. Çünkü tutundum aynı çıktılar kandirildm. O yüzden dalga geçmeye karar verdim. Hepsiyle oynayıp istedikleri şeyle dalga geçecektim. Bu hasta! k oldu. Kendimi durduramıyorum. Erkekleri baştan çıkarıp bırakmak hoşuma gidiyordu. Bene yaşadım birşeyler çok pismanm ama duramiyorum. İstemiyorum cidden yaparken de istemiyorum ama onların bu kadar zavallı bir duruma dusmeleri hoşuma gidiyor. Acınası olduklarını düşünüyorum. Ama bu şekildde sadece kendime zarar veriyorum. Ben önceden çok masum biriydim hayallerim vardı. Eşimle mutlu bir hayat kurarim ilerde nasıl olsa diyordum. ama benim ilk öpücüğümü bile zorla aldılar kaç defa tacize uğradım. Annem arkamda durmadı. Bende sonra hayatı basite aldım herkes böyleys bende öyle olurum dedim. Çok pismanm kendimden nefret ediyorum. Ama duramiyorum kimsem yok. Ben ne yapıcam?
İğrenç biriyim kendimden nefret ediyorum. Ne yapmalıyım yardım edin?