İlişkilerde kıskançlık ve aşırı sahiplenme sevgi ölçüsü müdür? Gerekmedikce kıskanmayan, kararlarına saygı duyan ve karışmayan sevgilinin duygularından şüphe eder misiniz?
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Ben bir gönül ilişkisinde dikkatli davranan, sorumluluklarını bilen biri oldu.. Hatta bunu abarttım ki hayatım boyunca kıskanılmadım.. Çünkü nasıl olsa Funda yapmaz dedi.. Yani bir zamanlar.. Bu da iyi bir şey değil.. Hiç oyun oynamadım ama bazen ilişkilerde küçük pembe oyunlar gerekiyor muş. Mesela fazla güven vermemek gibi, kaybetme korkusu olmasını sağlamak gibi.. Maddi ve manevi çok güçlü bile olsa her hanım kıskanılmak ister, sahiplenilmektedir ister.. Ben yaşamadığım için daha çok istiyorum.. Yani yasaklar koysun filan.. O derece.. Abarttım sanırım..😊
Kesinlikle saçmalık. Bir insan tabi ki sevdiğini kıskanabilir. Birkaç şeyde kısıtlama olabilir ama tabiki mantıklı şeylerde. Ama bunun aşırısı sevgiye dahil olmuyor ve sevmekten çıkıyor bence. Artık ona hükmetmek kendine göre şekillendirmek oluyor. Önemli olan seni olduğun gibi sevmesi zaten
Belli bir ayarı olmalı insanın her konu da. Kimse kimseyi kasten kıskandırma çabası içine girmediği sürece sorun yok. Bazı insanlar paranoyak resmen ve bunu kıskançlıkmış gibi gösterip normalleştirmeye çalışıyor. Herkes erişkin sonuçta sık boğaz etmek boş.
Valla bir arkadaşımın böyle bir sevgilisi vardı. 1 yıl çıktılar, kız da çok mutluydu takmıyo rahat diye. Sonra öğrendik ki başkaları da varmış. Tabi çocuk hangisini taksın 😂 uzun lafın kısası abartmadan kıskanmalı, hiç kıskanmıyosa sevmiyodur
Özgüven sahibi biridir. sevmemekle alakası yok. evcil hayvan mi kadınlar birileri tarafından yonlendirilsin kisitlansin, ne yapılacağı soylensin. sahiplenmek ne demek.
Kıskanmayan sevmez. Kıskandığını belli eden vardır bide kendini frenleyen
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sekil A ben esim beni hic kiskanmiyordu disarda ciplak gezsem umru olmazdi en acik kiyafetleri alirdi bana simdi boşaniyoruz iyikiiiii basima bisey gelmeden :)
En İyi Cevaplar