Görüşler için teşekkürler
Kıskanmayan sevgili sevmiyor mudur?
Görüşler için teşekkürler

Kıskanmak yerine güvenmek iyidir. Ama her şeye rağmen ufak da olsa kıskanmak ilişki için gerekli bir iksirdir. Hiç kıskanmamak da olmaz. Hiç ve hep tehlikelidir. Hiç kıskanmamak ya da hep kıskanmak zararlıdır. Sonuçlarını sevdiğin insanı kaybettiğin an anlarsın. Bir pislik gelir sevgilinle konuşmaya başlar. Sen kıskanmıyorsundur sıkıntı. Çok kıskanıp kısıtlama yaparsın sıkıntı. Ayarı ve dozu belirlemek lazım. Burada tabii ki sevgili kişisinin de tavır, duruş, karakteri önemli olur. Kendisine yürüyen bir pisliği ya da içten içe kendisini isteyen karşı cinsi anlamalı ve tavrını koyup o üçüncü tekil şahısla konuşmamalıdır. Halen konuşuyorsa ondan sevgili olmaz çünkü bir duruşu yoktur oynaktır. Her zaman dediğim gibi ikili ilişkilerde üçüncü tekil şahıslar yer alamaz. Alırsa problem olur. Ya o benim arkadaşım muhabbeti olamaz. Çünkü o üçüncü tekil şahsın sonraki tavırları değişebilir. Arkadaşken olmak istemeyip başka modu açabilir. Ha açınca tekmeyi basması lazım. Basmıyorsa yine sıkıntı. Ya da içten içe işleyebilir. Her an her şey olabilir. Üçüncü şahısları ikili ilişkilere dahil etmemekte fayda vardır.
Güven mühim bir olaydır ve her insan fırtınası az ve güvenli bir limanda demir atmak ister.
Benden Kıymetlimi Karşımdaki Kadın?
Bu Soru Karşınızdaki Erkekmi kıymetli benmiyim demelisiniz Bayanlar?
İlişkilerin hanği şekilde olduğu önemli değil önemli olan.
Bir ilişkide Temel Kuralar.
Her iki Tarafta temel kuralara uyuyorsa sorun çıkma orantısı 0
Şimdi günümüzde birçok ilişkide yoğun bir şekilde Yalan mevcut.
Hani derler ya Yalancının Mumu Yatsıya kadar o misal.
İlişkiler bu yüzden genelde Hüsranla bitiyor.
İnsanlar herzaman ilk önçe kendilerine dürüst olmalılar.
Eğer kendilerine dürüst olurlarsa ozaman hayat hem onlar için hemde Hayatlarına aldıkları kişiler içinde kolay olacaktır.
Birde Kıskanmak Farklı kişilerin Karakterini yansıtır.
Nasılmı?
Kendine özgüveni olmayan biri çok Kıskanır.
Kendini yetiştirememiş birisi çok kıskanır.
Hayat Tecrübesi az olan Kıskanmayı belkide yalnızlık korkusuyla karıştırabilir.
Bunun gibi çok Faktörler var.
İnsan kim olursa olsun Özgür olmalı.
İnsan kim olursa olsun Ahlaklı olmalı
İnsan kim olursa olsun Dürüst olmalı
İnsan kim olursa olsun Mert olmalı.
Bunlar olursa Hayat herkes için daha yaşanır onur.
Güven meselesi var burada. Tamam seven insan kıskanır ama güvenmeyen insan da kıskanır
😇
Seven insan kıskanır kıskanmıyorsa bir çatırdama vardır..
Oradaki çatırdama kelimesine verdim😂
Cevap
61Cevap
kıskanmayan sevgiliyi kim napsın yahu. Sevmiyordur, fazlaca geniştir, seven insan sevdiğini sahiplenir de kıskanır da. Aksi bize uymaz :D Benim olan benimdir, yok öyle elaleme sırıtmak, bakmak, göz süzmek. Tabii abartmıyoruz dozunda falan diye bi cümleye başlamak istiyorum fakat olmuyor. 'Sende gördüklerimi görecekler diye ödüm kopuyor' diye bi söz var ya, ordan yola çıkıyoruz :)
Ben kıskanmayı bıraktım beni bilirsin jdjdj
:D ben evet bilirim seni. o yüzden bana masal anlatma
😂
❤❤
Yani kıskanmayan bence sevmiyordur.
Içten içe dışa vurmasa da insanın sevdiğini kıskanması lazım.
Belli etmez sıkılmasın diye o olabilir.
Ama gerçekten kıskanmıyorsa bence sıkıntı var. Öyle bir ilişki olmaz. Kıyafet müdahalesinden ya da kısıtlamaktan bahsetmiyorum. Ama karşı cinsle yakın olunduğu zaman bir kıskanması lazım yani.
Biz ne kiskananlar gördük. Bugün kiskanip yarin başkasını özlüyorum diyenler. Sevgi isi kiskanclikla alakali degil.
Soruyu aşk ilişkilerinde taşır mısın rica etsem🙂
Taşıdım ☘️
Çok teşekkür ederim😇
Rica ederim ☘️
Kıskanmiyorsa sevgisinden şüphe ederim
Sadece seven kıskanır tarzında bir genelleme bence doğru değil. Çünkü herkesin sevgisini ifade etme şekli farklıdır. Kimisi bu kıskançlık işini abartarak göstermeyi sever, kimisi de ne kadar göstermek istese de yansıtamaz sevgisini. Böyle durumlarda, davranışlara ve genel tavırlara bakmak gerekir. Ama herşeyin ötesinde seven kıskanır ve bir miktar da sahiplenir. Ama bu kıskançlık ve sahiplenmenin dozu çok iyi ayarlanmalıdır. Kişinin özgürlüğüne müdahale noktasına gelmemesine dikkat edilmelidir.
Kıskançlık konusu her tarafa çekilebilen bir konu, seven insan kıskanır diyen olduğu kadar kıskanan sevmiyordur diyen kişi de çok sayıda var. Şahsen kıskançlığın sevgi göstergesi olduğunu düşünen taraftayım ama her şeyin fazlası zarar olduğu düşüncesinden yola çıkarak kıskanmanın da fazlası zarardır. Sürekli her an sevdiğini kıskanmak onu bunaltmaktan başka bir işe yaramaz bunun dengesini iyi ayarlamak gerek dozu bir kere kaçtı mı ilişki zarar görür. Seven insan kıskanır merak eder arar sorar ama sevdiğini bunaltmadan yapar onu sıkmadan yerinde ve zamanında..
Ne sacma birsey ya bu bana cogu zaman sacma geliyor, yani sevgililigi, evlilik hazirligi gibi gorerek hareket edene bi tavrim oluyor, arkadas evlenmiyoruz, flortlesiyoruz falan filan.. kiskanclik! Neye gore, ne icin, ne acidan, neyi kiskanicam, mesela etegini mi? Ne bilim dekoltesini mi tavirlarini mi yaklasimlarini neyi... Her birey bir butun olmak icin sevgili olmuyor... Ben "cok ciddi dusunuyorum seninle diyerek yola cikanlardan degilim, ya da uzayda mangal yapariz seninleye es deger olan sensiz hayat olmaz cumlesiyle yol cikanlardan degilim.. ha bir domuzda degilim.. !!! Sinirlar ve sinirlar,.. korumak lazim...
Ay ne alaka canım? Güvenen insanda kıskanmaz. Bazı insanlar öyle bir güven verir ki ne yaparsa yapsın senin için sorun olmaz. Gözü kapalı güvenirsin.
Erkeklere güven olmaz bacımsu jjsjsjd
Yav sen böyle yazdığıma bakma. Tribünlere oynuyorum ahaha :D
Jsjsj onu bende yapıyordumda işe yaramıyor hep jfjfj
Üyeler görmezse adminler görür bacım. Her zaman yapıcı yorumlar yapmalıyız. Ay çok fenayım he :D
Jdjdj tabi yapmak iyidir😂🤣
Kıskanmayan erkek güveniyordur kendinede öz güveni tamdır..
Seven güvenir güvenen bağlanır bağlanan asla kıskançlık gibi garip duygulara girmez çünkü kıskanmak sadece güvensizliktir kaybetme korkusu 2 tarafta büyük bir bağ var ise ne kıskançlık olur nede güvensizlik bunu aşan insanlar kendinden fazla karşısındakine güvenliğinde olur saygılar
Bir erkeğin sevdiği kişinin giyimini kısıtlaması bence kıskançlık değildir … çünkü kendisinin de gözü fıldır fıldır boz ayı gibi bakıyordur … o yuzden sözde kıskançlık ce koruma iç güdüsüyle yapar …
Bir erkeğin sevdiği kişinin yaptığı işle ilgili kıskançlık yapması bence kıskançlık değildir saplantıdır … yaa sana ne yaa o kişi istediğini yapsın …
Offf çok doluyum bu konuda …
Güvenmemek ile kıskançlık arasında fark var. İnsanlar bunu birbirine karıştırıyor. Seven insan az da olsa sevdiğini kıskanır. Bu onun kötü bir şey yapacağını zannetmesi falan değildir. Gözünden sakınır vs...
Tek kıskanmayan canlılar domuzlarmış.
Ciddi anlamda insanlarda sevgi problemi var.
Biri kıskanmıyorsa sevmiyor. Ne alakası var, ben sevdiğim insanın giyimine karışmam hayatıma giren insan benim kafa yapıma uygun şekilde giyiniyordur ya da arkadaş ortamı ona uygundur.
Kimseyi istediğimiz kalıba sokamayız oldukları gibi kabul edip sevmeliyiz.
Ve siz bireysiniz hayatınıza giren insan sizin efendiniz sahibiniz değil sevgiliniz.
Çocuk değilsiniz nerede nasıl davranması gerektiğini bilecek yaşta insanlarsınız.
seviyordur herhalde 🙄 kıskançlığın aşktan değil de ruhsal bir hastalıktan olduğunu düşünüyorum
tamam kıskanırsın normal ölçüde bende kıskancım ama boğmam
seni çok sevdiğim için paylaşmıyorum şunla görüşme şunu giyme şuraya gitme gibi şeyler abartı
Böyle bir genelleme doğru değil. Kıskanç bir insanım fakat hiçbir zaman kısıtlamayı sevmedim. Özgürlüğüme düşkünüm bu yüzden karşımdaki insanı da kısıtlamak yerine serbest bırakmayı tercih ediyorum.
Eninde sonunda geleceği yer belli zaten😄
Saçın yüzüne değse tenini kıskanırım
Birine söz söylesen dilini kıskanırım
Kıskanırım seni ben
Kıskanırım kalbimden
Bu nasıl aşk Allahım
Öleceğim derdimden
Demiş Muazzez Ersoy
Nede güzel anlatmış zamanında 💯
Kıskanması baskiciliga girmemeli ama kiskansa güzel olur. Eşim beni kıskanır ama sadece kıskanır. duygusal yönden Kısıtlamaz baskı yapmaz. Kısıtlamak iyi bişi değil. Zaten ciddi bir ilişkide siz kendiniz bazı hareketlerinizden vazgecersinz
Ya bu düşünceye hiç kayilmiyorum.
Kıskanç, kısıtlayan biri değilim ama çok çok sevdiklerim de oldu.
Sevme göstergesi kısıtlamak ya da kıskanmak olamaz.
Ben kıskanılmak isterim bunu belli etsin isterim yani kıskansa bazen maço ya da kısıtlayıcı olsa hoşuma giderdi kesinlikle kıskanılmak güzel bir şey olsa gerek 😊
Kıskanan sevmiyordur. Ne kendine olan özgüveni, ne de karşısındakine güveni vardır. Kıskandığı için hayatına karışması, tasmalamaya çalışması, seni sen olduğun için sevmediği anlamına gelir.
Hiç kiskanmiyorsa birazcık şüphe uyandırır bende fakat kısıtlamak konusuna gelince bence çiftler birbirlerini kısıtlamamalı resmen emir altına alıyor karşı taraf seni bana göre çirkin bir davranış kısıtlamak ve aşırı kıskançlık her şeyin yerinde olması güzeldir. Tabi bu dengeleri saglayabilenlere.
Kıskanmayan insan yoktur. İllahaki bir yerde eşini kıskanır.
Ben kıskanmam diyen yalan söylüyordur eline malzeme vermemek için.
Hepimiz insanız bunlar olabilecek doğal şeyler.
ben öyle düşünüyorum tabi kişiye göre değişir ama kıskançlık sevgi belirtisi ama şöyle bir şey var fazlasıyla kıskançlık hiçbrişey yaptırmamak psikolojik sebebi bundan kastetmiyorum.
Seven kıskanır doğru ama onu kısıtlamak , sırf kendisi istiyor diye başka şekilde davranmaya zorlaması kıskançlığa girmez ve sevmediginu gösterir
Kıskançlık güzel bir şey ama dozunda hiç kıskanmayan bir erkek tam olarak seviyor diye değerlendirmem
Ne alakasi var. Asıl kiskaniyorsa sevmiyordur. Bir insanı kıskanmak kısıtlamak karışmak asla sevgi değildir.
Ben ne aşıklar gördüm sevdiğini koruyup yaninda olup guvenen ne aşıklar gördüm burnunun ucunu milletten kıskanıp sevdiginin hayatını zindan eden
Sevmiyodur:sevmeyi bilmiyodur , egosundan sonraya koymuştur ya da saftır iyi niyetlidr. Sevse de bi halta yaramaz kaç kurtar
Evet sevmiyordur. Ya da kıskanmaması için bayağı soğukkanlı olması lazım. Tatlı ve zararsız kıskançlıklar iki taaf için de iyidir. 🙃🙂
Delice kıskanan ruh hastasıdır başka bir açıklaması yok, sakin, cool, zekice kıskanan erkeğe bayılıyorum dilerim öylesi denk gelir bana, amin👍😄👍😄
Ben kıskanmıyorum. Hamurunda varsa o iş, kıskanarak benim kendimi yormam birsey ifade etmez.
Kişisine göre değişir, bazısı gerçekten kıskanç biri olmayabiliyor. Bende onlardan biriyim
Hayır ne alakası var güveniyordur yani illa kıskanmak şart mı
Muhtemelen sevmiyordur seven insan sevdiği insanı tabi ki paylaşmak istemez
kıskanmanın dozajı var ozguven eksıklıgıde olmasın?
Birazcık kısknaçlık duygusu olmalı bence hiç yoksa kötü bence sevmem erkeğim kıslanmalı beni 😂
Kıskançlık kadınsı bir davranıştır, erkek kıskanmaz. Masaya yumruğunu vurur.
Kıskanıyordur ama sıkmıyordur mesela, insanlığı vardır.
Sevmiyordur seven kıskanır abi ya allahalla şunun tartışmasını yapmayalım artık
evet sevmiyordur seven insan eşini başkalarından kıskanır
Aslında kıskançlık çok sevmekten ötürü gelişen bir olay oluyor
Ben çok kıskanan, sahiplenen, karışan ve kısıtlayan bi sevgili istiyorum. Öyle yapar mısın eder misin değil; yapacaksın, edeceksin, benimsin sen, sadece benimsin diyen erkek çok seksi geliyo
Kıskanmayan sevgili evinin kapısını açık bırakan hırsız girsin diye camı da açan ev sahibine benzer
Hayır katılmıyorum. Asıl seven insan kiskanmaz. Güvenir.
Kıskanma boyutuna göre değişir bu. Çoğu kendine güvenmediği için hastalık derecesinde kıskanıyor.
Kıskanıyorsa ya çok güveniyordur ya da sevmiyordur
O kadar geniş biri değilim. Kız arkadaşımın başka erkeklerle sohbeti samimiyeti kendisinden soğutur.
Sevmiyordur. Kıskançlık, sevgiyi göstermenin bir diğer yoludur.
Kaybedecek birşeyi yokmuş gibi. Dozunda kıskanmak önemli.
Kıskançlık sahiplenme duygusudur bana göre tabi her şey dozunda güzel
Kıskancım diyen sevgilimin hiç kıskandığını görmedim 🤭kıskanacağı bişey olmuyor zatende bi şüphelendim ama kıskanç değil mi acaba diye
Her şey dozunda güzel arada kiskanan sevgili tercihim
Güveniyor'dur ama
şöyle ki çok ufakta olsa başka bir şwylerden beli eder o kıskanclığı ama kıskanmayan sevğili seviyor mu bence seviyor dur ya
Bence ole bir genelleme yok. Sevmiyor kesinlikle diyemeyiz Ama en azindan az bile olsa kiskanir yani o kadar aciksa sevmiodur bence. s
Sevmiyordur tabi geniş domzn tekidir 😒
😟
Hayır sadece seven kıskanmaz eğer sevgiliniz size güveniyorsa kıskanmaz ama sevgiliniz kıskanmıyor diye puştluk yapmayın:)
Dozunda kıskanılmalı🙄
Aynen öyle💃🏻
Sevmiyordur tabi sevdigi insan kıskanır tabi belli bu dozda
dozun da ve zarar vermeyen bi kıskançlık olur illa hiç kıskanmıyorum derse de bosvermiş gibi
Ne istiyorsun işte kıskanmıyor kıskanan insanlar çekilmiyor hayatı bezdiriyor insanı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?