(Ahir zamanda eşcinsel üç kısım olur: Bir kısmı konuşmak ve yüze bakmakla, diğeri, tokalaşmak ve kucaklaşmakla yetinir. Bir kısmı da bu işi bilfiil yapar. Allah bunlara lanet etsin! Eğer tevbe ederlerse, Allahü teâlâ tevbe edenin tevbesini kabul eder.) [Deylemi]
240 Yorumla- +1 yıl
Buda cok bilmis bir arkadas nerede yaziyir bu delilin nedir
- +1 yıl
Ahir zaman da diyorsun lut kavminden soz ediyirsun asil senin ki celis ki kirana mi inaniyorsun hadisleremi onu anlayalim bir
Soran+1 yılDediğin şeye açıklık getirirsek cinsel ilişkiyi hayat amacı haline getirenler cezalıdır. Tuhaf ben yanlış mı okudum o ayeti yoksa bir sorun mu var
- +1 yıl
@Donotfoolme Lan lavuk! Kuranin zamani mi var? Kuran evrenselldir Kiyamete kadarda gecerli ve korunuyodur! Hadislere inanmiyosan bos insansin zaten. Muslumansan hadisede inanmak zorundasin Git bir once Buhariye az saygi duy senin gibi 10-15 saat uyuyup yiyip icip keyfine bakmadi 1 hadis icin nerden nereye ne kadar arastirma yapip duzenledi. Allah akil fikir versin sizin gibi sapmislara Seytan tam gaz calisiyo iste bs dururmu Nefs kolesi olunca boyle oluyo. Allah hidayet versin
- +1 yıl
Bir kere uslubun yanlis sen boyle mi dine cagircan sen bizi seni goren hakaretinden inancin dogru olsa ki inacin adi ustunde girmez ualup yanlia ikinci rivayet onlar buhari yememis icmemia hadis arastirmis sana bir hadisler koyarim burda buharinin hangiaini yapcagini sasirirsin oyle ezbere ile gelme bana bilginle gel tartisalim lavukmus siz dini olani dininden edersiniz be
- +1 yıl
@Donotfoolme Nefsine agir geliyo cunku Buhariymis diyip gecemezsin. Bikere once emege saygi duyacaksin. Neyse tartismaya kapaliyim iyi geceler
- +1 yıl
Beni tanıyıp tanımadan nefsine ağır geliyor diyor savunmaya bak tartışmaya savunmaya bak tartışmaya kapaliysan neden fetva vermeye çalışıyorsun sana en basit çelik kıyı abdestrn veririm kuran farkı söylüyor mezhepler farklı yapıyor sonra böylece yapmıştır böylece yapmıştır ortaya bir kemik at kac sonrada sevin kendi kendine tarafa nin istediğini yaptım ben diye hangi bilgi ile beyle fetva veriyorsun sen
- +1 yıl
Bu nasıl bir cahilliktir...
- +1 yıl
@Donotfoolme Allahim sen sabir ver bak kardes dinde tartisma olmaz net.. ya inanirsin ya da kendin bilirsin Islam begeniye sunulmamistir. Fitrata uygun kurallarin hepsidir Huzuru bulmak icin uygularsin. Ha inanmiyosan ve inkar ediyosan senin gunahin beni baglamaz ben uyarimi yaparim. Dinimi savunurum o kadar simdi gule gule Lafi evirip cevirme.
- +1 yıl
Ne uyarsuyarısından söz ediyorsun sen git bir üslubunu düzelt dini iyice öğren sonra gel buraya uyarı yap okadar çok uyaran mezhep var ki size göre cehenemdeler
- +1 yıl
@Donotfoolme Islam 73 firkaya ayrilacaktir icinden tek biri dogru yolda olacaktir o da Ehli Sunnettir. Ona buna gire ay o boyle dedi bu soyle dedi diyecegine Muslumana degil git Islama bak. Su an kendini kandirip avutuyosun. Allah hidayet versin. Dine camur atana uslup muslup dinlemem ben. Yine karsi cikacaksan yeter yorum falan atma Sizin ben derdinizin ne oldugunu biliyorum Madem bilgi istiyosun sahih kaynaklara bak burda ona buna laf atma Hadi eyw
- +1 yıl
Gerçekten sizin gibi kandırılmış olanlara çok acıyorum. Acınacak haldesiniz...
Bilim eşcinselliğin seçim veya hastalık olmadığını kesin bir şekilde kanıtlamıştır. Yıl olmuş 2018 hala eşcinselliğin seçim olduğunu düşünenler var. Sonrada Türkiye neden gelişmiyor diye zırlıyorsunuz. İşte sizin gibi her önüne geleni dışlayanlar veya dalga geçenler yüzünden bu ülke gelişmiyor... - +1 yıl
@loğloğloğ26 turkiye escinsellik hastaligiyla mi gelisecek a benim ulkemim kendisini zeki sanan firlamasi. Nesil tukensin ulke gelissin Kaybol git Sizin gibi dusunseydim su an bende yoldan cikip lez olmustum kendimi gayet erkeksi hissediyorum Bu hormon dozlariyla alakali Beslenmenle cevrenle Uzerinde yogunlasirsan kendini escinsel olarak kendine yutturursun. Ozenmeyin ona buna Islam uydurma degildir ne dediyse cikiyo Ne Dediyse hepsi dusunen bir varliga uyuyo Yalandan iki uc cakma hoca yuzunden dinden soguyosaniz o sizin sorununuz Islamin degil git sende amerikan filmleri izle hadi Hayal dunyan batiya gore sekillenip gelissin dhdjd
- +1 yıl
İslam dininde temel kavram imtihandır. İnsan dünyaya imtihan için gönderilmiştir. Allah kimi savaş, hastalık, fakirlik kimisini de cinsel yönelimiyle imtihan eder. İnsanlar asla eşcinsel olmak istemez çünkü toplum tarafından sürekli olarak dışlanırlar ve hakarete maruz kalırlar. Böyle doğmuş olanlar ise kimliklerini gizlerler ve cinsel yönelimlerini kimseye açıklayamazlar. Tıpkı benim gibi. Emin ol kimse böyle olmak istemez bu dünyanın en zor şeylerinden birisidir.
Soran+1 yılAraştırmadan uydurmak yeni moda olmuş.
Şükürler olsun @asdjklsdf gibi bir cahil olacağıma bilimi öğrendim- +1 yıl
Henüz lisedeyim ve hala bunu kabullenemedim. Kendimi değiştirmek için çocukluğumdan beri uğraşıyorum ama gram faydası olmadı. Okulumda birsürü kötü niyetli, beni ifşa etmeye çalışan insanlar var ama hepsine bir şekilde engel oluyorum. Eşcinsel olduğumu anlamasınlar diye kılıktan kılığa giriyorum ve günlerim korkuyla geçiyor. E
- +1 yıl
En kötüsü de ne biliyor musun? Bunu kimseye anlatamıyorum çünkü darp edileceğimi çok iyi biliyorum. Ailem beni öldürür diye aileme bile söyleyemiyorum... ÇOOK ZOR...
- +1 yıl
Çok komiksin Allahın ma. lı seni
Soran+1 yıl@loğloğloğ26 seni sonuna kadar anlıyorum :/
Bende aynı durumdayım
Burada ilk kez bunu duyuruyorum ama adımı kesinlikle saklı tutuyorum
Ama bence bu konuda bir ileri adım atmalıyız her zaman
Soran+1 yılBilmiyorum böyle olmak ileride yalnız olmakla aynı anlama geliyor muhtemelen :/
- +1 yıl
He he işte cahilliğinin bir göstergesi daha. Psikoloji ile cinsel yönelimin ne alakası var? Amerikan ya da Türkiye Psikologlar derneğinin sitesine bak bakalım ne yazıyor? Daha fazla bir şey yazmak istemiyorum. Suçsuz size zararı olmayan insanları rahat bırakın. Umarım çocuğunuz böyle doğar da o zaman görürsünüz dünya kaç kucakmış... Hadi yürü
- +1 yıl
Ben zaten kadınsı değilim daha hızlı kabul gördüm ama özellikle feminen hislere sahip olanların çekmediği sıkıntı kalmıyor.
Soran+1 yılNeyse iyi geceler
Soran+1 yılAh be birde yürümenin anlamını bilsen @asdjklsdf
- +1 yıl
Keşke ben de etraftaki hetero çiftlere özenseydim off :D :D Lan def. ol git m. al sövdürtme kendine şimdi yürrrrrüüüüüü
- +1 yıl
Seni bu beyinle halletmedilerse bize bir şey olmaz merak etme :D ahahahaha kızım ben gayım ok eşşşşeekkkkkler gibi kabul edeceksin uza m. al değneğiii
- +1 yıl
O halimle sana giriyim hemi
Soran+1 yıl@asdjklsdf dün gece öyle demiyordun :)
- +1 yıl
lakfklasjfaskdj Bence biran önce kaybol burdan yerin dibine gömdük seni hala çemkiriyon Bu arada profiline cevap vereyim sen bir ma. lsın demedi deme :D
Soran+1 yıl@asdjklsdf dün gece seni kovunca aynen bunu demiştin :)
En İyi Cevaplar
Eşcinsellerle dalga geçen homofobik insanlardan nefret ediyorum
911 Yorumla
Soran+1 yılAmerika bu konuda ( diğer konulardan bahsetmiyorum) baya gelişti.
Ancak sevgili Müslümanlar hala Lut kavmi ni bilimin üstünde tutuyor.
Soran+1 yılSonuna kadar haklısın kardeşim. Ahlak konusu önemli
Tabi ahlak kelimesine hangi açıdan baktığımızda önemli :D
Soran+1 yılBence ahlak insanın diğer insanlara karşı gösterdiği davranışları temel alır
- +1 yıl
Ahlak bir toplumun neyin doğru neyin yanlış olduğu kurallar ilkesidir buna göre amerika daki birsey türkiyede ahlaksız olarak kabul edilebilir burda ki bir olayda orda ve buna göre ise kusura bakmayın herkes anlamsızdır bir daha ahlaktan soz etmeyin bana ahlaksizlar :)
Soran+1 yılSaygı gibi bir şeyden bahsettiğimizi biliyorsun :/
Soran+1 yılBoş verin konu sonunda ilköğretim tartışmasına dönecek. Zamanımıza yazık hepimizin
- +1 yıl
Ahlak dersen hepsi girer içersine ve bende onun açıklamasını yaptım zaten bugün ki anayasa bile bizim ahlakimizi temel alır saygı konusuna gelirsek onlarda görgü kuralları dir kapsamlı olarak onlarda ahlak içersine girer ve evet saka yaptım ahlaki konusunu ele alarak tan hırsızlık ya bir ahlak konusudur çok kapsamlı bir konudur bu bunun adına kitap bilene yazila bilir yane sizin anlayacağınız hemde haklıyım sizde
- +1 yıl
Link yasak mi bilmiyorum vaktiniz varsa suna baka bilirsiniz ironi li bir şekilde anlatmış https://m.youtube.com/watch?v=GbN7f2ICBZA&t=129s
+1 yılEvet bulmak mesele :( bende istiyorum ama bulamıyorum. Oral bile yapsam rahatlayacağım o da yok.
20 Yorumla
+1 yılkardeşim nerde bir GAY var bana yazıyor. :D sinir oluyorum. bundan sonra sana yönlendiririm
11 Yorumla
Soran+1 yılSmysmyyd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılLan bulunca ne yapacan ciddi dusunecek degilsin ya onunla vur kac mi yapiyorsunuz birbirinize ne ayaksinizlan 😂
15 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olmak vb. Aslında normal bir insanın gibi 🤔
Soran+1 yılYani sen niye sevgili arıyorsan o yüzden xD
- +1 yıl
Iyi de insan tiksinir aynı cins ne bilim killi milli kel gobekli 😂😂 aklima geldikce guluyorum saygi duymak gerekiyor biliyorum ama neresinde goremiyorum durumun
Soran+1 yılHahshdhdhrh
Yani bir kadın nasıl bir adamı kıllı göbekli falan görüyor onu düşün. Evet o da iğreniyor.
Tabi kendine bakmayan birisiyle hiç kimse birlikte olmak istemez günümüz çağında
Yani çok alıştığımızdan kadınla erkek çiftini normal bulurken diğerleri garip geliyor. Doğrudur.
Bu daha çok alışmakla alakalı
Birde göbekli ve kıllı birisinin... sinden herkes iğrenir. Daha temiz düşün shdjdj.
Soran+1 yılBen alışığım ve tabiki de kendine bakmayan birisiyle birlikte olmam. O yüzden muhtemelen asla birisiyle birlikte olamıyacam
Bu arada benim anladığım kadarıyla gayler kendilerine daha çok bakarlar östrojen hormonu yüzünden
Gizli Üye(36-45)+1 yılArakadas kendine deedpol da ki gibi bir hatun yap bakail baskalarina ihtiyacin kaliyirmu kalmiyirmu anlarsin anladim kadari ile sen hem aktif hem pasifsin sana ileri goruslu bir kiz lazim erkek arama
010 Yorumla
Soran+1 yıl1-İnşallah ciddi değilsindir onca bilimsel açıklamam sonucunda
2-Öyle bir karım olsa muhtemelen gay kimliğimi saklardım.
Cevap sahibi+1 yılBadici erkeklerden mi hoslaniyirsun yok sa
Soran+1 yılÇok ağır bir soru lan bu djdjjfjd
Eğer body varsa bu iyi bir artı
(Galiba?)
Yani biliyorsun bir erkek iyi görünüyor ya da kötü görünüyor hemen anlar insan zaten. İyi görünmek iyi bir (+) dır herhalde
Abi bu soru niyeydi xD
Cevap sahibi+1 yılBadici olan bayanlar da var gercekten hormenel duygun kadinsimi erkek ortada mi onu anlamaya cakisiyir gay lik tek cesit degil aktif yasam surup he4 seyini esi ile giderenler var kadin sirf erkegi icin kas yapiyor dusun bu ialer derin iste
Soran+1 yılBazıları da seksi görünmek için yapıyor mesela sjdjfjfjfj.
Abi yazındaki yazım hataları yüzünden çoğunluğunu anlayamadım ama
Şu şekilde söylüyeceğim
Bir erkekle birlikte her şekilde olmak isterdim.
Aşk
Hayat
Tövbestation
vb
Yazdığını kısaca özetlersen memnun olurum pls. Çünkü şu anki haliyle hiçbir şey anlayamıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılKarar senin bu seni tatmin ediyor sa diyebileceğim bir şey yok sadece yonelebilirsin böyle erkeklerden hoşlanan kadınlarda var diye söylemek istedim sadece doğrusunu söylemek gerekirse daha bilimsel olarak tam manası ile kanıtlanmamış oyle olabileceği düşünülüyor diye okumuştum bende makaleyi
Cevap sahibi+1 yılSorunun cevabı su burası Türkiye burda zor bulursun ahlak masası var yasal galiba kamu bence yasak ti tck nin bilmem kaçıncı maddesine göre işin zor
Soran+1 yılSana yemin ederim 4 yıl boyunca bu konu hakkında "İngilizce, Türkçe" herşeyi okudum.
Seni temin ediyorum ki bu gerçekten de seçim değildir.
Önemli insanlara sordum bu soruları.
İnsanın var oluşundan beri nedense çok doğurgan olan bir kesim yüzünden günümüze kadar gelmiştir eşcinsellik.
Lut kavmi diyeceksen şöyle belirtiyim.
Bu olaya getirilmiş farklı açıklamalar da vardır.
Soran+1 yılVay be soruma cevap veren tek kişi sensin
Kralsın
Cevap sahibi+1 yılSana açık olacağım çocukluk döneminde başladı bende de iki cinsiyet arasında kalmıştım bende hem aktif tim hem pasiftim freud da göre o denen çocuğun kendini tanıma donemiymis ve bu çok doğal bir davranis mis ondan sonra ben bu araştırmaları yaptıktan sonra vücudunu iyice tanıyıp sadece aktif olma kararı aldim ve durumundan da gayet çok mutluyum sordum sorularda ondan sordum
+1 yılGayim
27 Yorumla- +1 yıl
Sen mi hadi ya
Soran+1 yılBende sjdjfjfjfj.
Eğer bu bir teklifse (bence değil :/)
Gurur duydum ama buraya çıkmak için değil danışmaya geldim. O yüzden bana önerin varsa paylaş :'(- +1 yıl
Gay filan değilim mq şakaydı
Soran+1 yıl10 tane ben gayim mesajı alınca insan hangisi gerçek hangisi yalan nasıl anlasın :'(
- +1 yıl
Bende anlamadım niye gayim der insan yani
- +1 yıl
Şakaydı arkadaşlar abartmaya gerek yok 😂
- +1 yıl
Senin gibi bir mk dedne bu sende şaka beklenirdi zaten
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gerçekmisin sen, ortalık gay hastası dolu iken bulamadım demek te ne bileyim
00 YorumlaAga be , bunu kaç yaşında yazdın? Evet zor cidden bir şey diyemiyorum ben de hala sapım fjdkdjd
20 Yorumla
+1 yılEvet zor yapacak bir şey yok yaşamaya devam adapte oluyoruz bir şekilde ama şu gerçek ki eşcinsel isen ciddi ilişki arkadaşlık kurman da zordur
00 YorumlaBen gayim royals_off ( Instagram)
Yaz
00 YorumlaSohbet etmek icin bana yazabilirsin ama yaşını ogrenmem lazım ilkk
00 Yorumla
+1 yılAbaza dolu her yer sikiciyim diye gezen salaklar dolu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaradığın şey seks ise yoldan bir tane 35 üstü adam çevirip bile ilişkiye girersin ama sadece sevgili istiyorum dersen o çok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de gayim
33 Yorumla
Soran+1 yılBir kız bu yorumu niye dislikelamış. İmam-hatip'li kızların en sevdikleri şeydir oysa gay mangaları :D
Cevap sahibi+1 yılGündüz işte kızlarla dedikoduyla zaman geçirip eve gelince türk dizisi izleyen bir kızdan ne beklersin ki ne konuda fikri ne konuda bir görüşü olabilir ki
Soran+1 yılJsjsjdjd
Sonuna kadar haklısın kardeşim
Normal hayatta böyle şeyleri konuşamıyor olmak üzüyor ama neyse
Bulabildin mi sevgili bende bulamıyorum ya
10 YorumlaBana yaz lnsta= xdease
00 YorumlaBende sevgili arıyorum bulan varsa haber versin😂
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba ben de gay sevgili arıyorum?
00 Yorumla
+1 yılKs gay doluymuş
11 Yorumla
Soran+1 yılJdjdfjfi
1 yılÇok doğru işimiz zor
00 Yorumla
+1 yılinstagrama çok varr yaa bulursun
00 Yorumla
+1 yılBurası dolu
07 Yorumla
Soran+1 yılBurada arayışa çıkarsam 2 organımı kaybederim 🤣
- +1 yıl
Hangileri
Soran+1 yılBöbreklerimi
- +1 yıl
Korkma birini bırakıyoruz
Soran+1 yılHarika hemen burada arayışa başlamalıyım
- +1 yıl
Kolay gelsin öyleyse
Soran+1 yılİyi geceler 💤
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsende bızdensın
01 Yorumla
Soran+1 yılBir tarikatımız mı vardı djdjjfjd
Şaka maka insan böyle konuşmalar yapınca bir mutlu oluyor
+1 yılTangodan bul
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. EAEGS diyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤣 sevgili dedim sevgili 😂🤣😂
Yaz bana
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!