şu an kızlardan hoşlandıgimin hala farkındayım ama aklıma durduk yere bir soru geldi Acaba Ben Gay mıyım diye ve hiçbir eğilimim yokken ve çok rahatsız edici oldu nasıl geçicek anlamadım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne var bunda gay 'de olabilirsin. Ülkemizde sorun olduğu için korkuyorsun.
Gay olamam bu yaşıma kadar kızlara ilgi duydum ve yönelim ile Okb farklı şeylerdir ve asla istemem
Eşcinsellikten, eşcinseller sen korkmayın. Korkulacak başkaları var. Afganlilar gibi vs. vs. vs.
Bana göre aşırı ters ondan istemem erkek erkeğe
Çocuklarımız da gay olabilir, lgbt'li olabilir. Gayet normal. Anormal başka şeyler var onlara kafa yorun bence.
Sen saçmalıyorsun o zaman. Sana tersse nasıl aklına durduk yere gelebiliyor gaymiyim acaba demek.
Bir heteroseksüel birisinin aklına durduk yere aaaa ben gaymiyim demek gelmez. Gaysin demek ki kendine de kabul ettiremiyorsun. Off uğraşamam seninle.
Okb ne demek araştır sonra yaz Okb yüzünden oluyor
Yazdıklarını Cahilliğine veriyorum Hocd yazıp internete videoları izle Homosexsual Obsesive Compulsif disorder ne öğren sonra gel buraya yaz zaten 20 yaşına kadar full Heteroseksüel yaşadım a... q bu yaştan sonra Gay olduğumu iddaa ediyorsan yazma buraya en iyisi komedisin
Hadi be ordan " okb yozondon oloyor" gay egilimi var sende.
Okb'yi bahane yapma. Benim lgbt'li çok arkadaşım var biliyorum. Sende eşcinsellik eğilimi var.
Lan salak kız bende eğilim olsa bu yaşıma kadar hem kızlara cinsel hemde duygusal ilgi duymazdim dediklerini Cahilliğine veriyorum ve bu videoyu buraya bırakıyorum şimdi ne yaparsan yap beyinsiz
Aklı sıra bizi kandiracak. Yemezler yavrum
https://youtu.be/clOlsecReow
Lan canım ben hep kızlara ilgi duydum Sevgilim bile vardı sonra birgün bu takıntı aklıma geldi acaba Gay mıyım diye ve Okb başladı doktor bile Okb Diyor sen ondan iyi mi bildiğini sanıyorsun ha?
Aynen ondan bazen güzel fizikli kızlar beni tahrik etmeye başlıyor Gay olduğum için olaya bak be 😂
Hala Mast yaparken kadınları izliyorum hani Gay'ım ya bu sana iyi bir kapak olur
Yardım etmek ıcın yorum yazmısın sonra kızınca sen soylesın dıyorsun adama ahahhaha çok güldüm türk insanının gerçekten eşi benzeri yok :D
@Kyunza Valla bıktım usandım birader nasıl sorun yaşadığımj bilmiyorlar bunlara göre eşcinsel olmak normal olduğu için direk Gay'sın diyorlar ulan kadın görünce azıyorjm ben nasıl gay oluyum delircem
Cok guldum kanka sana karı gorunce azıyorum dıyor ahahahha lan sende bırsey yok kopek gibisin :D
@Kyunza Okb var işte Okb yaşamayan bilemez
Az p*rno izle ve mastürbasyon yap geçer. Beynin dopaminle ırzına geçmiş eşcinselmiyim diye soruyor.
Hergün p*rno izliyom Normalde
Her gün izlemene gerek yok, arada bir bile olsa beynin bunu arzuluyorsa yeterli.
Kadın p*rnosu izliyorum normalde hep
p*rno adamı güzel kardeşim yapar, kadın erkek farketmez
Yani çok izlemekten beyin mı böyle oldu
Gay olsan ben gay miyim diye sormazdın. Belki bisex olursun ama gay olamazsın
Bisex olmam bile bence imkansız
Duygusal veya fiziksel istek duymuyorsan hani erkekle sevişme falan olucağını sanmıyorum. Homofobiklikten olabilir belki de
Belkide zaten hep kızlara azan seven bir erkektim bu yaşıma kadar
belki de biseksüelsindir veya ne. bileyim daha bir sürü şey var iki cinsiyetteki bireylerden de hoşlanan. hem duygusal hem de cinsel olarak
Erkek vücudu beni Tahrik edemiyor Okb olduğu kesin
Eşcinseller kadınlardan hoşlanmaz. Biseksüel olabilirsiniz, gay değil.
Okb varsa zor sureki dusuur durursu takinti yapcak baska bir sey bul
Galiba öyle yapcam
Kızlarda da bu oluyor
Sorgulama mı
Evet. Onlarda lez olmayı sorgular, acaba nasıl diye. Merak etme herkeste olur
Bu gay mi Bu gay miii
Yok ben gayim
@hereiamagain gay olma sebebim 😘
Dm gel bebiş 😋
Ben Gay değilim
Iyi dee ben gayım ay pardon daaag
Okb ne demek bilsen böyle konuşmazdın neyse
Biliorum knk ilacını bıraktıysan ya da dozu az geliyorsa bu tarz sorunlar olur. Dr a gitmek yerine KS de soran sensin sorun bende mi sence
İlaç kullanmadım hiç
En azından birkaç ay kullanıp yan etkisini görünce bırak.
Ne işe yarıyor ilaç
Düşünmeni engelliyor şimdi söylesem sende de basliycak ama başkasının bardağından su icemiyoken arkadaşınla aynı şişeden dikiyosun bu bahsettiklerini arkadaşım yapiyodu ama onda ilaçlar rahatsızlık vermeye başladı bıraktı kızı inthrdan donderdik.
İlaç kullanırsam bu düşünceler gider mi
Aaaa gidiyo işte ama ilacın yan etkileri kötü. Psikiyatris yerine psikolok daha faydalı sonucta ilaç iyileştiriyor sadece kullandıkça kafanı rahatlatır
Ne kadar kullancam