Erkeğe göre değişir. Ama inanmayın. Çünkü söyleyen yapmaz, yapansa ispata ihtiyaç duymaz, söylemez yani. Bir yalana inandirmanin yolu onu sık sık tekrar etmektir demiş ya biri, çok doğru. Sadece erkek olarak bakmamali, bir insan bir şeyi, yani kendi ile ilgili olumlu bir şey söylediği zaman, genelde aksi olur.
Öyle saçma vaadlere inanacak kız olduğunu sanmıyorum.. Gerçek hayatta soğuk su var, gerçek hayatta mücadele var, sıkıntı var mutluluk var.. Aşk Sevgi içinde artık menfaat var.. Hiç bir duygu ebedi aynı düzeyde olamaz.. Kısaca sözlere değil davranışlara bakın
Her zaman mutlu olmayacağız ama birlikte mutsuz olacağız diyenlere inanın, inanın da kadınlar doğru söyleyen erkekleri değil, duymak istediklerini söyleyen erkekleri tercih ederler. Ondan böyle yalanın bini bir para.
Kadınlar gayet tabi inanmıyorlar erkeklere. Ama nasıl oluyorsa yanlışta olsa hoşlandıkları da tepki vermiyorlar. Belli bir süre geçince "hani elimi ısı değişimi yaşanacak sulara sokturmayacaktın" sorusunu sorar ve artık inanmadığını belirtir. Garip. Ama hiç inanmamıştın ki.
Bulaşık makinesi icat olunalı yarım asır olacak. Ayrıca yemek yaparken her şeyde sıcak su kullanamazsın, diriliği bozulur. Bunları da geçtim, yaz sıcağında sıcak su kullanmayı hiç istemeyebilir, zorla mı kullandıracaz. Fotodakiler oldukça esmer kalmış, beynim yandı.
Inanmamali da zaten bu bir vaad olmamalı hayat müşterek evlilik yapılıyor bir ömür sürsün diye kimin ne konuda yardıma ihtiyacı olur bilinmez o yüzden her şartta kabul edebilebilecek biriyle evlenilmeli karşılıklı sevgi ve saygı içeren mutlu bir evlilik olması için
Yalan arkadaşlar inanmayın mükemmel tablo sunan bol vaat veren söyler hep olumlu konuşan yalan söyler an gelip doğruları söylemek gerekir karşı tarafın hoşuna gitsin veya gitmesin yemek yapmayı bilmeyen bilmiyorum demeli yok sana kral sofrası hazırlarım yok kahvaltını ayağına getiririm boş vaatleri geçiniz 😏
Evlenmeden önce erkekler asla yapmayacağı çok şeyi sırf kadını etkilemek için söyler. Kadın da tabi kendini çok şanslı görür ve evlenir ama o adam çoktan gitmiştir. Kuru sözlere çok fazla inanmamak gerekir.
Her erkek öyle olsun ister ama istemekle de olmuyor bazı şeyler. Maalesef bu gerçekleşmiyor. Hele kadın evdeyse ve çalışmıyorsa o narin elleri sıcak suya da giriyor soğuk suya da. Keşke imkanlar el verse ve değiştirebilsek bunu.
Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Yaparım ederim değil, ne yaptı senin için, bir düşün. Kendinden bir şey verdi mi. Ne fedakarlık yaptı ona bakacaksın.
Yahu açıkcası baştada sondada denilen birşeye inanma yarin ne olacağımız belli mi? Anın getirdiği güzellikler, mutluluklar önemli Benin için herşeyi zamanla görüp anlarız 😌
ben dedim. simdi haftada en iki uc gun yemegi gerekirse erken gelir ben yaparim. amacim hep karsiliksiz mutluluk verip onun yuzunde bir tebessum yaratanilmek oldu. o onceligim hep o
Hayat degisik bir yer ne olacagi belli olmuyor keske dertlerimiz hayatta kalmak orta duzey bir hayata sahip olmak olmasa da dunyaya faydali seyler yapabilseydik
Tutamayacağım hiç bir sözü vermem ama gördüğüm kadarıyla bu kadınların hosuna gitmiyor. Onlar da yalan oldugunu bile bile güzel yalanlar duymak istiyorlar
En İyi Cevaplar