Erkekler evlenme aşamasına gelmeden önce oldukça tatlı, anlayışlı, empatici, cömert, cesur olabiliyorlar ama iş ne zaman sorumluluk düzeyi yüksek olan evliliğe geliyor işte o zaman kaçacak bir delik aramaya başlayan Jerry gibi oluyorlar.
Sizce erkekler evlenme dönemi geldiğinde kettle gibi hızlıca su kaynatıp evlilikten kaçıyorlar mu?
Başınıza böyle bir olay geldi mi? Saten eller tuşlara buyrun buyrun😜Tavşan kaç tazı tut🤣
Erkekler ketıl gibi midir evlenme zamanı gelince çabuk mu su kaynatır?
Genç yaşlarda (işte tecrübe kazanana kadar) o taraklarda bezimiz olmuyor. Biraz para kazanmaya başlayıp ciddi düşünmeye başlıyoruz bu defa karşımızdaki kız ev, araba, yazlık, altın vs vs vs dediğinde tekrar daha çok para için işe ağırlık veriyoruz. Yaş ilerledikçe aşağıdaki görseller kafamızı karıştırıyor. Hele birde arkadaş etrafımızda duyup gördüğümüz şeyler.
..
Eee haliyle durum böyle olunca evlilik düşüncesi yavaş yavaş gidiyor. Gençliğimi para kazanmak için harcayıp birikim yapayım hanımefendi kılını kıpırdatmadan gelip ortak olsun :) birde boşandın mı! Yandın tazminat, nafaka ve birikimine ortak rezillik canası neden evlilik yapayım ki?
Ne hallere geldik kadınlar rahat bir hayat için bütün sorumlulukları alacak koca peşinde olup önüne bir kitap dolusu alışveriş listesi ekleyerek kurtulacağını sandığı sürece erkekler sevgili aşamasında kovaladığı kadar evlilik aşamasında kaçacaktır. 🤣
Türkiyede erkeklerin böyle yapmasının bir sebebi maddi durum işsizlik ve az maaş olduğunu biliyorum birde evlenme yükü nerdeyse tamamen onların üzerinde kız tarafıda evi olsun arabası olsun 10 adana burması olsun istiyor ben kendimi onların yerine koyuyorum delirmiyorlarsa bravo. hiçbir erkeğin çok sevip aşık olduğu bir kızı bırakmayacağını az çok tahmin ediyorum o psikolojiyle düşününce buna mecbur kalıyorlar benim gözlemim bu
Aslında biraz kadınlardan kaynaklı, istekler bitmedikce erkekler ürküyor doğal olarak, bazen evlilik öncesi kadınlar bir tık bencillik yüklüyor üstüne farkında olmadan yapsalar bile saçma davranışlar sonucu erkek kişisi koşarak uzaklaşıyor :)
normalde o bana oluyordu sevgilim sürekli evlilikten bahsediyordu zar zor kabul etmiştim baştan dedim ben sorumsuz biriyim diye, gerisi ona kalmış ben uyarımı yaptım 🙄
Eğer böyleyse sorun yok. Çünkü bir ketılın vazifesi zaten su kaynatmaktır 😀 demek ki evlilik söz konusu olduğunda vazifemizi çabuk yerine getiriyoruz. Bu da iyi bişey. Saygılar