+1 yılDüzelir umuduyla evlenilmez. Evlenenlerin çoğu aynı ihanete tekrardan maruz kalıyor. "Ne bilim düzelir sandım, yanılmışım" diyorlar. Böyle şey olabilir mi ya. Yanıldığını anlamak için illa ki evlenmek mi gerekiyordu...
90 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek bikere yapiyorsa o hatayi ikincisini yapamayacağını garantisini veremez sana tavsiyem sakın affetme gördüğüm kadarıyla içinde sevgi kalmamış öyle bir durumdada kimse de kalmaz sevgi vicdan yapıp hataya düşmeye pişman olabilir ama bu onu affedecegin anlamına gelmez baştan düşünecekti kaybetme riskine girmeyecekti bende aldatildim çok sevmeme rağmen birdaha suratına bakmadım şu an nişanlıyım başkasıyla halimdense memnunum aynı durumu nişanlım yapsa onuda affetmem kısaca bak yoluna kafanı başka şeylere yor kimseye de eyvallahin olmasin
03 Yorumla
Soran+1 yılTehtit ediyor ama ne yapacağımı bilmiyorum bana kalsa bende konuşmam , seni istemiyorum dedim etimi sıktı istiyceksin dedi , annene ben onu istiyorum diyceksin dedi ve saatlerce ağladı ben yanlızım diyor benle evlenmessen seni kacirrim diyor, benle evlenmiyceksen kimseyle evlenme diyor ben yanlızım diyor 😔😔 bende beni kaçırıp zarar vermesin diye iletişimi koparmiyorum durum bu ve çok mutsuzum
- +1 yıl
Seni çok ama çok iyi anlıyorum böyle bir pislik benimde hayatimq girmişti kendini çaresiz hissediyorsun ben vicdan yaptığım için iletişimi kesemedim hep peşimdeydi psikoljik açıdan da çökmüştüm hayatıma başka bir erkeği aldım ona anlattım durumu oda konuştu halletti sana tavsiyem ailenden güvendiğin bir erkeğe anlat ya da tehdit et polise gidicem diye başka türlü peşini bırakmaz platonik olmuş çünkü
Hiç belli olmaz bu işler öyle çapkın kişiler var ki evleniyor eşine sadık evine çok bağlı oluyor. Çünkü her şeye doymuş huzura hasret kalmış oluyor.. Evlendiği kadında huzuru bulan erkek aldatmaz.
20 Yorumla
+1 yılAciklamasi önemliydi ama zaten yalnz oldugu icin istiyor anlaşılan bu da bence duzelmedigini gösteriyor sizinle evleneceğini sanmiyorum evlense bile birileriyle mutlaka görüşür.
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. nah düzelir imza atarken karakter nakli yapılmıyor.
90 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı seyi ben de yasadım. Tam nisanlanacagım zamana denk geldi. Ve dediki hatayydı askerden gelmistim. Yapmak istedim.1 keze mahsustu dedi. Yalvarısları yakarısları kulaklarımda yankılanıyor hala. Halada benim pesimde. Affetmemelisin. Ben affetmedim. Deli gibi seviyodum. GÜlüsüne sarılısına öpüsüne hayatımı verirdim. Ama bu normale alınacak bir durum degil. Bu zaten evlilik düsünecegin kisinin son noktası. Düsün bundan baska ne yapabilir sana.. Dha ne olabilir.. Lütfen kendine yazık etme.. Sna bunu yapana 1 sans daha verme...
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Çok saçma bir düşünce, tabiki hayır!
İhanet kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir, değişmez!
İnsan yedisinde neyse yetmişinde de o olur!40 Yorumla
+1 yılBir insan 7'sinde neyse, 70'inde o`dur diye söz var, söz.. Heeyheeeyyy. Vur tekmeyi p*zevengin g*tüne.
Madem seviyordun, evleneceksin şimdi mi aklın başına geldi?
Gönül işi bunlar. Kendine hakim olamayan yürütemez. Geç ablacım geç sen bu tipleri. Yarın çoluğa çocuğa sahip çıkmaz. Aman diyim 👍10 Yorumlahayır bence düzeltmez bir kere yapan bir daha yapar. Ki zaten aldatan erkeği affetmek (ki asla affedilmemeli ), birde evlenmek.. Normal bir insanın karakterine ters olmalı. Seni/sizi başkasına tercih eden biri affedilmemeli. Fakat 'bittikten' sonra başka bir kızla olmak da aldatmak değildir. Sizin ile ilişkisi bitmiş ve başka biri ile olmuş sonuçta ve 'bitmiş'. ama sizinleyken bu yapılsaydı aldatmak olurdu.. bu asla basit bir şey değil. Evlenmek değil de affı bile olmamlı..
10 YorumlaSoruya soruyla cevap verelim. Aldatan bir insanla neden evlenilir? Zaten fragman bitmeden filmi göstermiş karşı taraf. Bile bile kim evet derki. İnsanoğlunun fıtratı değişmez. Bir kere ikinci plana koymuşsa yine koyar. Ayrıca yalnızım beni bırakma cümlesinden de yalnız kalmamak adına ilişki dilendiğini de görebiliriz. Kendinizi sevin ve kendinize hak ettiğiniz değeri verin. Çok sevgiler.
01 Yorumla
+1 yılBence düzelmez çünkü aldatmak her zaman farklı tatlar peşinde olmaktır ve bu insanda bir alışkanlık ve psikolojik bir bozukluk olduğu için bunu her zaman yapacaktır sen böyle bir insana nasıl güveneceksin önce kendine bunu sormalısın kesinlikle güvenebilir san bir yola çıkabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYazık lan,
Ne erkeklik böyle yerlere serilir ne de aşk sevgi denilen başlangıcın devamı olması gereken evlilik bu kadar basite indirilebilir. Aldatmak alışkanlıktır kimisinde kimisinde yapıdır kimisinde eğlence durumu. Bilemedim ama aldatma ihtimali çok yüksek!00 Yorumla
+1 yılKimseyi değişmesi için beklemeyin.
Zaten en büyük hatayı "ben bunu adam ederim" kafasıyla yapıyorsunuz, yani yapanlar var.
Sonra sevgili olunca da sevgiden, aşktan insanın gözü kör oluyor her dediğine amenna deniliyor.
Sonra da işte kullanılmış oluyorsunuz olan size oluyor.
Kimseyi zorla değiştiremezsiniz.00 Yorumla
+1 yılEvlilik insanın karakterini değiştiren bir müessese değildir, aksine kişinin karakteriyle şekillenen bir süreçtir. Evlilik mucize değildir ve hiçbir sorunu çözemez.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yani düzeledebilir düzelmeyedebilir kesin bir şey söylemek zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişmesi zor mu baya zor. Ancak kişi isterse değişir hemen ilişki bitiminde başka ilişkiye yönelmek sana yaptıgı saygısızlıktır insan biraz bekler kendi içinde iyi olan bu zaten sindirir sağlıklı bir ilişki için 1 yıl kendini dinlemek kişiyi olayları sindirmek kafanda bitirmek önemli aksi takdirde yara bandı ilişkisi olur. Affedeceksen de bnce gözlemle güven veriyor mu bak ona göre düşün taşın açıkçası bna tekrar yapr gbi geldi genelde öyle oluyo tabi sn daha iyi tanıyorsun sonucta.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır düzelmez canım bir insanın karakterinin değişmesi basit bir şey değil daha sevgiliyken böyle yapıyorsa evlenince daha beterlerini yapar aç gözünü bence hani bir laf vardır bir insan yedisinde neyse yetmişindede odur diye o hesap cidden değişmeye çalışsa bile bu kısa süreliğine olur huylu huyundan vazgeçmez aklına başına devşir hata yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanların yaptığı en büyük hatalardan birisi ne yazık ki bu. Evlendikten sonra değişir, düzelir umuduyla evleniyorlar, sonra çoçuk olunca düzelir sanıyorlar, sonra ikinci, üçüncü derken iş iyice çığrığından çıkıyor. En azından evlenmeden nasıl biri olduğunu göstermiş size. Daha fazla zorlamanın lüzumu yok. Yol yakınken vazgeçin.
00 YorumlaSoru ayrı bir aptallık, adamın yaptığı ayrı bir aptallık, senin konuşmaya devam etmen ayrı bir saçmalık. Ne diyeyim bilemiyorum gerçekten, aldatan kişi düzelecek potansiyeli olsa başından kendini dizginlerdi.
10 YorumlaDüzeleceğini pek sanmıyorum. Sonuçta hemen ertesi gün bir kızlaymış demek ki önceden de o kız varmış. Duygu sömürüsü yapıyor. İkinizinde Instagram'ı varsa ona gönderme olabilecek şarkı vs. Paylaş ki kendi hâlinden utansın. Okuduysanız teşekkür ederim.
10 Yorumla
+1 yılBilerek vicdan yapıyo sakın kabul etme... Evlenince hiçbirşey düzelmez hatta katlanarak devam eder... Boşta kalınca sana gelmiş... Sana dönemesin ne kadar ısrar edip acındırsada kabul etme kendi yoluna devam et... Güvenilir biri değil...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kesinlikle hayır, evlenince daha çok yapıyorlar hatta birine aşık olup gidiyorlarda. Böyle birisi ile olman gerçekten hele de evlenmen sadece seni üzer. Kesinlikle evlenme biz kadın milletinin en dikkat etmesi gerekn durumu.
00 YorumlaAldatan erkek düzelir evet şöyle düzelir evlenmeden önce haftada bir kez aldatıyorsa seni evlendikten sonra hergün aldatmaya başlar. Dene ve gör gününü.
10 Yorumla
+1 yılHuylu huyundan vazgeçmez ve orta yaşlarda biri ise seni eldeki keklik misali görüyordur, başkasını bulamadığında artık hayat kuracak kişi misali. Evlilik gibi biseye donusturse düşünse bile, ilk fırsatta aldatırda yuvayı da yikar da. Şiddet eğilimi bile gösterebilir. Anlatisindan, o kişinin tutarsız ve dengesiz yani çelişkili bir kişilik olduğu kanısı da cikiyor
10 Yorumla
+1 yılAldatmak bir karakter bozukluğu meselesidir evlilik öncesi Eylül sonrası kadın ya da erkek diye ayrım yapılamaz karakteri bozuk olan canlı evlenmeden önce de evlendikten sonra da aldatır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa aldanma Allah için tekmeleri yemiş yemiş nasıl olsa seven merhametli biri var o beni kabul eder demiş yol ver gitsin adam olmaz öylesi.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHuylu huyundan vazgeçmez biri yedisinde ne ise yetmişindede odur..
İnanma sahte gözyaşlarına çakalın dediğin sömürü yapıyor kanma oltaya getirmeye çalışıyor bas tekmeyi gitsin..01 Yorumla- +1 yıl
Evlenince daha beter olur
Isıtmıyorsan bitmiştir. Bu vicdan meselesi değil eş seçimi çok önemli ve senin geri kalan hayatın (bosanma vs olmadigini sayarak yaziyorm) . Ama ama asıl soru seviyor musun bu önemli
00 YorumlaDüzelmez bir kere affettin diye yine hak görecek kendinde. Sakın kanma. Bu tiplerde tam bir s. sizdir. Tekrarlar ağlayarak yine kandırırim diye düşünür.
00 YorumlaKarakter meselesi birazda, düzelen var ama istisna onlar. Gözü böyle dışardaysa evlendikten sonrada pek bir şey değişmez. Olan yine size olur. Ağlıyormuş (!) onu başkasıyla olmadan önce düşünecekti. Hayatınızı mahvetmesine izin vermeyin. O başka kız bir anda olmadı ya önceside vardı illaki. Bu sizin hayatınız hem istemiyorsunuz zaten. Yapmayın.
00 Yorumla
+1 yılBence gerizekalilil yapma istemediğin birisiyle sırf kendini acindiriyor diye evlenmek aptallık olur onunla bir onur gecireceksiniz sonuçta duzelse ne olur sonuçta sevmiyorsun eğer öyle bişi yaparsan zamanla birşey hissetmemek gergin onu gördükçe giciklasmak onun işlerini yaptıkça sinirlenmek ve en sonunda ona karşı nefret duymana sebep olur bunu yapmak aptallık olur kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılSırf üzülüyor diye vicdan yapma, herkes her şeyin altından kalkabilir. Ki bir alışkanlıktan vazgeçmek de kolay değildir. İnsanlar genelde tam da aynı yerden canını acıtıyor tekrar o zaman üzülenin sen olduğu önemli bile olmaz, kaybettiğin güvenle, harcadığın zamanla kalırsın bir başına. Üzgünüm ama gerçekler kimsenin değiştiğini görmedim.
00 Yorumla
+1 yılciddi ciddi soruyor musunuz bunu düzelmez tabii ki ayrıca düzelse bile ona mı kaldın? kendini niye bu kadar düşücerceksin düzelme ihtimalini bile tartıp biçmemelisin
00 Yorumla
+1 yılİhanete meyilli insanlar düzelmez içlerine işlemiştir ne kadar pişmanlık gösterisi yapsalarda bu durumdan vazgeçemezler..
Sen üzüleceğine bırak o üzülsün.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. istemiyorsan hic ugrasma. qma bunca olaydan sonra senle evlenmeyi istemesi sende cidden karar kildigini gosterir. istese yeni birinide sec3bilirdi. ama neden sen? bence seni her yonunle kabullenmis
00 Yorumla
+1 yılSevgililik ülkemizde çok yanlış kullanılıyor. Sevgililik evlenmeden önce bir insanın karakterini anlayıp, iyi veya size göre olup olmadığını anlamak için kullanılan bir tanıma yöntemidir. Aldatan insan bu testten geçememiştir ve sevgi de yoktur. İlla evlenmek gerekmez ama sevgi, saygı olmayan bir ilişkinin sonu yoktur zaten
00 Yorumla
+1 yılSırf yazi yazmak için gorus bildirip kalbini kırmak değil amacım ama üzgünüm düzelmez. İhanetin affı da telafisi de yoktur. Daha iki gün önce yengemin abisi karisi onu ikinci kez aldattı diye intihara teşebbüs etti 3çocuğu varken. Gençliğinde de olmuş boyle bir olay ama affetmiş. Sonu bu şekilde oldu. İhaneti affetmek demek beni tekrar aldatabilursin demektir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik bir terapi şekli değildir güzel kardeşim. He karaktersizi iyileştirir, nede haysiyetsize birşey katar. Buna inanan ancak kendini yakar, okadar.
00 Yorumla aklından çıkmayacak hep şüphe olucak baskıya dönüşecek güven olmıcak güven olmayınca bu tür şeyler pamuk ipligine bağlı gidiyor kopuyor en ufak birşeyde
00 YorumlaSevse baştan aldatmazdı. Evlenmek neyi düzeltecek. Bir erkek ancak ve ancak dengini bulunca, ruhunu kalbini bedenini tamamen doyuran kadını bulunca ve kendi istediği için sadık olur.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımda ihanete ve sadakatsizliğe asla yer yok asla.
Sana da tavsiyem, asla affetme. Yaparken düşünecekti.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu düşünceye düşmek bile hata. Daha once hic aldatmamis biri evliyken aldatabilir de. Erkekler buna cok musait.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılEvli bile değilken bu yolu tuttu ise biraz zor dikiş tutar.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Yalniz kalmış sana geri dönmüş vicdana oynuyan insandan uzak durmak gerek
Huylu huyundan vazgeçmez.00 Yorumla
+1 yılKaraktere bağlı bir şey bu beraber bir yemeye gidin baya gezin kız olan ortama bak başka kızlara göz ucuyla bakiyormu bence ona göre karar ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evlilik teklifi ettiyse niyeti ciddidir ama bir kişi aldattıysa, ilişki nasılsa da öyle devam ediyor pişkinlik bir nevi.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce hayata doyayım mantığı ile bir şeyler yapıyorsa evlendiğinde düzelir yani hangi mantıkla ne yaptığı önemli
00 YorumlaAldatan erkek ne yaparsan yap düzelmez çok gördüm böylelerini teyzemde de halam da aynı şeyler oldu asla düzelenine rastlamadım
02 Yorumla- +1 yıl
👍👍aynen öyle.. kişilik eksikliği var oylelerinde..
Vicdan yaparsan acınacak hale düşersin, ağlayarak sana her şeyi yaptıracağını düşünmeye başlar, kendine bir iyilik yap ve oradan uzak dur.
00 Yorumla
+1 yılSacmalama asla ama asla yapma bunu delirdin mi bir insan yedisinde neyse yetkisinde de o olur hayatını zehir eder sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ohh adama bak yol geçen hanına çevirmiş kendini. Hiç yaklaştırma kendine böyle tiplerle kızlar sadece eğlenir.
00 YorumlaSevgili = kullan at.
Sevdiğim = bir ömür.
Bu yüzden sevgili ile sevmek arasında büyük fark var.00 YorumlaDüzeleceğini zannetmiyorum. Evlenmeden önce böyle davranan, evlendikten sonra da bu davranışlarını bırakmaz diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKim olursa olsun bayan veya erkek aldatan insan tekrar sevilmiyor ve düzelmiyor duzelse dahi aldatılan tarafın aklinda her zaman durur
00 Yorumla 1 kez yapmış 2. ye gerek yok, sence de değil mi? "Belki" aldatmayabilir ama belkiyle olabilecek bir iş değil bu konu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatan insan tabii ki yine aldatır. Ödüllendirir gibi gidip evlenilirse kesin aldatır. Nasıl olsa sorun yaşamıyor, neden aldatmasın ki.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılİyice anlamadan evlenme en az bir iki sene lazım birini tanımak icin , ikinci hatasında kapıyı göster
00 Yorumla İlişkide Statü atlaması maalesef değişeceği anlamına gelmiyor bir daha yapmayacağından emin olabilir misin?
00 Yorumla
+1 yılHayir kolay kolay düzelmez belki yas ilerledikce kendine gelir ama genclikte onun heyecani daha cok haz verir ve kola kolay birakamaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Huylu huyundan vazageçmez. şimdi inanırsın zaten aldatacak.
09 Yorumla
Soran+1 yılAyyy kusura bakmayın Serkan bey çok cahilsiniz
Soran+1 yılErkekler kilo almıyor mu ozaman bayanlarda aldatsin
+1 yılHer zaman söylüyorum, bir defa yapan bir daha yapar.
20 Yorumla
+1 yılÇocuklarda ağlayarak istediğini yaptıracaklarını düşünür aynı hesap
20 Yorumla
+1 yılAldatır huylu huyundan vazgeçemez.. sende de bu etki yaratır her gün rüya görürsün aldatildigini
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılAldatma, tedavi ile geçebilecek bir hastalık değildir. Bir karakter sorunudur.
10 Yorumla - Devamını Gör (226)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat