... Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım. Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur. Aklın şaşar dostun düşmana dönüşür. Düşman kalkar dost olur. Öyle garip bir dünya! Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin. Şaşman dersin şaşarsın. En garibi de budur ya, öldüm der durur yine de yaşarsın./ Mevlana
Onsuz yaşayamam diyen kimse varsa Allah onu çok sevdiği ve vazgeçemem dedikleriyle imtihan eder o yüzden büyük konuşmasınlar derim. Sağlık ve aile söz konusu değilse hiçbir şey ve hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Biz bunları çok duyduk Senin İçin Ölürüm sensiz yaşayamam diyenler Ayrıldıktan çok zaman geçmeden çok da güzel yaşıyorlar başkalarıyla nefes nefese hopbidi hobisi.
Mevlananın bir sözü var. Allah der ki kimi benden çok seversen onu senden alırım. Ve ekler onsuz yaşayamam deme seni onsuz da yaşatırım. ve mevsim geçer. Gölge veren ağaçların dalları kurur. Sabır taşar. Canından sandığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar. Dostun düşman, düşmanın da dost olur. Öyle garip bir dünya Düşmen dersin düşersin. Şaşmam dersin şaşarsın. En garibi budur ya öldüm der durur yine de yaşarsın.
Salak derim ve kendime de aynı şekilde hatta onu diyenlerin başında salaklikta başta ben gelirim hep öyle diye diye bu hale getirdi bir taraflrni kaldrdk
Valla geçen anneme dedim evlat acisi varken aşk mesk için olenler ya da olmek isteyenler gebersin dedim. Bilmem niye bu kadar sinir oldum ama durum bu:)
En İyi Cevaplar