Tek başıma ölüp gidermiyim?

Gece gece şeytan dürttü yazıpta rahatlamak istedim 40 yaşıma gireceğim ve sanırım 40 yaş sendromuna giriyorum 😅 bugüne kadar pek fazla arkadaş dost vs aramadım kendi kendime vakit geçirmeyi daha çok sevdim hep bazı dönemler arkadaşlarımla takıldım ama genelde güvensizlik dedikodu kıskançlık maddi manevi kullanılma hissi falan filan beni insanlardan uzaklaştırdı uzun zamandır hiç kimseyle tanışmıyorumda eski arkilerimlede görüşmüyorum ama artık sıkıldığımı ve yalnız başıma olmak istediğime karar verdim fakat yaşım gereği nasıl arkadaş edinirim birlikte nasıl eğleniriz hiç bilmiyorum umutmuşum🥹 kendimi öyle bir izole etmişimki insanlardan korkuyorum çekiniyorum kabuğumdan çıkmak istemiyorum kurslara spor salonuna vs git demeyin gidiyorum selam vermek dışında konuşma geçmiyor kimseyle aramda ya abla diyorlar yaşlı bulup aralarına almıyorlar ya da ben abla abi diyorum katılamıyorum yaşıma göre birilerine hiç denk gelemiyorum huzurevine bile gittim birileriyle konuşayım rahatlayayım diye teyzelerle amcalarla takılıyorum en son psikiyatri servisi paklayacak sanırım beni ☹️

Tek başıma ölüp gidermiyim?