şimdi bu mesaj ı çeken kız kolpa onu diyim :)
1 ) beddua ediyor hemde suçsuz insanlara sonra allahtan hürmetten bahsediyor
2 ) hemen en klasik yöntem bunlara bu saçmalığı kim öğrettiyse artık , hemen senin bacın , kızın v.s. muhabbetine giriyor.
3) son derece normal birşeyi sanki ahlaksızlıkmış gibi göstermeye çalışıyor.. adam sevgilisi hakkında cinsel fantezi kurmayacakta gidip karşı bakkalın kızı hakkındamı kuracak ? sevgili seviştiğin arkadaştır zaten.
4) sende hemen kıza bedava or.pu deme..bunun ne alakası var.. haksız falan desen neyse..012 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle bu mesajda yaşı küçükken aşık olmuş saf bir kızın aklı başına geldikten sonra kullanılmayı hazmedemeyip verdiği tepkiyi görüyoruz .
1 Bir babanın kızının namusuna zarar gelmesi içini çok acıtır .Mesaj çeken kız bu bedduayı ederek O na yaptığı işin ne kadar kötü olduğunu anlatıyor .
2 Biz Avrupa da değil Türkiye de yaşıyoruz .Bizim erkeğimiz kendisi başkasının kızıyla bacısıyla her haltı yer ama kendi kardeşinin flörtü olmasına dahi delirir.İstisnalar kaideyi bozmaz .
- +1 yıl
Kaldı ki mesajdan anlaşılacı üzere bu adam istisna değil .Önemli olan bu .
3)Yine önemli olan bu adamın olaya bakış açısı .Yine mesajdan çıkardığımız
sonuca göre kendi kız kardeşi cinsellik yaşadığında tepkisi farklı olacaksa
bu adam ahlaksızın ta kendisidir .
4) o konuda haklısınız :D - +1 yıl
Eskiden ilkokulda Türkçe kitabında okuduğumuzu anladık mı diye bir bölüm vardı .O zamanlar bu soruları cevaplamak gereksiz ve sıkıcı gelirdi .Şimdi anlıyorum bu dersin amacını .Ama görünen o ki bazı insanlarda hiç bir işe yaramamış .Bu mesajın zaten adamın art niyetine bir tepki olarak yazıldığı apaçık ortada :D Beddua kısmına gelince aslında burada bir temenniden daha çok mesaj var .Çalma elin kapısını çalarlar kapını diyor anlayacağın .Ve bu erkeğin en hassas noktası olan kızının namusuna
- +1 yıl
atıfta bulunarak ona yaşattıklarının intikamını alıyor.Aslında beddua etmekten
ziyade başına gelecekleri haber veriyor . - +1 yıl
hııııı beddua etmekten ziyade başına gelecekleri söylüyor.. tabii gelecektende haber verebiliyor bu şahıs :)) çok masum ve muhtememmiş :)) zaten bir kızın ahını alan her erkeğin kızının başına bu geliyor yani.. :)))) eğer bir kızın başına bişey gelmiyorsa kesin babası kimsenin canını yakmamıştır..
git bir kendine gel sen ya :) - +1 yıl
Birinin yüzüne karşı beddua ediliyorsa orada karşı tarafı huzursuz etmek amaçlanmıştır .
Bir babayı kahreder kızının cinsel anlamda kullanılması .Bu beddua edilrek kendi acısını karşı tarafa hissettirmek amaçlanıyor öncelikle. Suçlu olan elbet cezasını çekecektir. Gerek evladı vesilesiyle acıyacak canı gerekse başka bir yerden bulacak belasını .
.bu Allah ın takdirine kalmıştır.Bedduayı kabul eder etmez biz bilemeyiz.
Edecek olursa da masum bir kişiye zulmetmez. - +1 yıl
Bebekler ve Çocuklar masumlardır ama
bazısı büyüyünce masumluğunu yitirir .Allah bu kişiye ceza olarak hayırsız evlat
verebilir.Kader ve ilahi takdir konuları karmaşıktır .Başımıza gelen her olayın
batın boyutu da vardır .Bu adam sonuçta bir anne babaya da zarar vermiş olduğundan
evlat acısı çekmesi muhtemeldir. - +1 yıl
valla helal olsun sana ya :)) gerçekten inanıyorsun bunlara :))) bunlara gerçekten inandığını sezdim.. o yüzden büyük saygı duyuyorum.. ben kadere kısmete cin e periye günaha sevap a inanmam.. ama inanana saygım var o yüzden sana bunun cevabını ancak şöyle verebilirim.
eğer ki bu insan.. henüz evli değilken bir erkekle birliktelik yaşıyor, nikah yokken sevgili oluyor ayrılana kadar onun hakkındaki cinsel fantezileri görmezden geliyor yani kısaca zina işliyor en büyük günahlardan birini işliyor - +1 yıl
sonrada kalkıp canı yanınca yok efendim beddua... bir laf vardır anadoluda ' itin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı ' bunu hepimiz iyi biliyoruz.. onu geçtim senin bu komplo teorine göre bence bunların hepsi o kızın zina işlediği için takdiri ilahi olarak başına gelmiş :)) ya da zamanında babası birini zorla öpmüştür.. yapacak bişey yok yani ... :))) daha neler göreceğiz :)
- +1 yıl
Keşke müslüman olmadığını daha önce bilseydim bu kadar ayrıntıya girmezdim.Gerçekleri ölünce göreceksin başka bir şey diyemem .Ayrıca görüldüğü üzere mesaj atan kişi yaptıklarından pişman olmuş.İslam da tövbe eden kişi hiç günah işlememiş gibidir.
- +1 yıl
HATTA ALLAH MAZLUMUN BEDDUASINI KAFİR BİLE OLSA KABUL EDER.
- +1 yıl
insallah yürekten bir tövbe hepimize nasip olur
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmikilip ortada kalmanın sendromu :))
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkocanı suçlama zamanında yaşanmış bitmiş.birilerine zor geldiyse oda onun sorunu.
Cevap sahibi+1 yılinsanlar hatada yapabilirler bazen duygularına yenik düşebilirler.
bunu yazan kişi o günlerde ne hissediyor erkek ona bu cümleleri kullanırken tavrı neydi
bazı şeyler yaşanırken güzeldideşimdimi kötü oldu.adam sübyancıydıda o nıye karşılık verdi
o zaman tabii işler tıkırındaydı keyfi yerındeydı acaba adamdan ne gibi çıkarı menfaati vardıda kendınden büyük biriyle beraberdi.
bence takılma bunlara adam yaşame devam ediyor.
en baştada dediğim gibi mikilip ortada kalmanın sendromları
Soran+1 yılmesajı çeken kızın çıkarcı ,paragöz vs vs olduğunu farz edelim ve şimdi bu kızı boşverelim .Benim merak ettiğim şey adamın kabahati .Sübyancılık yapmış ki bu sitede çok eleştirldi bu durum .kendisi de yaptığı hatanın farkında ki kız liseli olduğu halde yaşını büyük gösterme çabalarına girmiş.cinsel ihtiyaçlarını karşılaması için bir geneleve gitmesi daha uygun olmaz mıydı ? yaptığı şey karaktersizlik mi?
Soran+1 yılbir de tecavüz fantazisi var ve mesajda açıkça kızı cinsel olarak istismar ettiği yazıyor.
olayın ardından 5 yıl geçemesine rağmen kız neden böyle mesaj atıyor?
ben bu adamla evli değilim aslında .bu sitede bu adamla evlenme diyenler var .
gerçek hayatta romantik şiirler yazan biri .Sizce evlilik teklifi kabul edilir mi?
bu adamın evlilikteki seks hayatı nasıl olur ?
Cevap sahibi+1 yılya yaşanmış bitmiş neresi sübyancılık öyle kızlar varki 16 yaşında 25 lik gibi.fanteziler elbet vardı adı üstünde fantezi gerçekleştiremediğin sadece hayalini kurduğun şey.bi yazı okumuştum kadınlarda hayalinde tecavüze uğramaktan zevk alıcakları üzerineydi yani bunu düşünene kadın sayısıda az değilmiş.geçmişi boşver o an şartlar neydi yaş kaçtı olgunluk tecrübe gibi onlarca etken var.önemli olan bugün.ha evlenince cinsel hayatın nasıl olur bilmem elbet yine fanteziler olur senin yok musanki
Cevap sahibi+1 yılfantezi kötü değildir.adam kızla bişeyler yaşamış bazı şeyleri fanteziden gerçeğe çevirmiştir bunlar kötü değilki kız kullanıldığını adamın sübyancı olduğunu sölemiş bugüne kadar aklı nerdeymiş.bundan 20 yıl önce kızlar 14-15 yaşında evlendiriliyordu çocuk sahibi bile oluyordu demekki herkes sübyancı bir önceki nesile bak kadınla erkek arasında genelde 5-10 yaş fark vardır.ben adamı yanlış bulmuyorum burada ahkam kesenlerde acaba o kız karşılarında olsa naparlardı eminim %99 u yapmam demezdi.
kusura bakma da istersen bir taraflarını yırt eşin ah almış.
O ah da eşinizin yanına kalmaz merak etme.
İster kabul et ister etme olay bu.
Sen diyorsun ki evlenme vaadi yok zorbalık yok vs vs nerden biliyorsun?
Orda mıydın?
Senin dediğin kadar rahat bir kız olsa o kız bu mesajı yazmaz.
Canı yanmış o ah eşinin alnına yazılmış güzelim Allah affetsin..44 Yorumla- +1 yıl
eşi haklı demeyelim öyle :D
Soran+1 yılErkeğin kalbine giden yolun bacak arasından geçeceğini sanmış umduğunu alamayınca yani kendine aşık edemeyince bu yolu denemiş mesajı yazan kız .bu kadar çarpıltılacak ne var?
Kırılan gururunu tamir etmeye çalısan bir zavallının yazdıkları sadece bunlar .Zaten mesajda ben de suçluyum .Çocukluk aklımla düşünemedim yazıyor .Çocuk dediysek de lise son .
+1 yılişin içine aileyi katma sende istemişsin olanlar olmuş adamın suçu ne .diyosun ki zorlama olmadı eğer yaşında 18 den küçük değilse o zmn hiç bişeye deme hakkın yok hıı kalbini kırmış olabilir sinirli olabilirsinde bedduvaların çok büyük gün gelir seni bulur bedduvaların. ama hiç suçu olmayana bile nasıl bedduva etmişsin.etme inan çok ağır şeyler bunlar
04 Yorumla- +1 yıl
Yahu kız liseliymiş el insaf
- +1 yıl
ne biliyim anlammamışım konuyu bn
- +1 yıl
arkadaşımsoruyu anlamamışım nedemek istediğini anlamamışım bunu belirttim cidden k.bkma eğer kocan 18 den küçük biriyle olmuşsa suç günah ayıp ama kafam karıştı başta soruyu dikkatli okumamıştım şimdiki linkini de anlamadım. lütfen uzatma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Yine mi aynı boktan soru,
' Yaşımı büyük gösterme maksadıyla arkadasına benim üniversiteli olduğumu söyleyecek kadar karaktersiz ve ezik olman da senin suçun. '
demiş..
Küçüklerle beraber oluyor senin abaza Koca galiba, Pedofili olabilir.
Tasmasından tut ve psikiyatra götür kuçukuçunu !..30 YorumlaPislik ; senin hergece aynı yatağa girdiğin adam.. Kızdan üniversiteli diye bahsedip, yalan söylediğine göre kız küçük, liseli...
şunları okurken miğdem bulandı, bozulması gereken biri varsa o sensin..
Allah adamı karaktersiz yapmasın...80 Yorumla
+1 yılSen git elin adamıyla evlenmeden her haltı ye, evlenince de lanet oku. O zaman masum değilmiş de şimdi mi masum olmuş? Çok af edersiniz her erkekle yatıyorlar, ortada kalınca da bıt bıt edip duruyorlar. Akıllı olsaymış azıcık... Sen git bu kıza " sen de düzgün olsaydın evli olmadığın kişiyle her şeyi yapmazdın. Şimdi git, akılsızlığının cezasını çek." yaz.
10 YorumlaEvli bir adam, o yazılanları yapıyorsa, yaptıysa,
şerefsizdir, karaktersizdir, uçkur düşkünüdür, karısına ve çocuğuna yazık olandır.
Yazılanlardan da anlaşıldığı gibi, her penisi olan, erkek değil.
Erkeklik, sevdiğine sahip çıkmaktır, güven vermektir.
Önüne geleni mikmek değil.24 Yorumla- +1 yıl
kardeşim erkeklerde insan nefsi var karşındaki kadın seni tahrik ediyorsa sende bir nokta da doğru irşey olmasada nefsine yenik düşebiliyorsun. birgün başına gelirse anlarsın.
Soran+1 yılBUNLAR EVLİLİK ÖNCESİ YAŞANMIŞŞErkeğin kalbine giden yolun bacak arasından geçeceğini sanmış umduğunu alamayınca yani kendine aşık edemeyince bu yolu denemiş mesajı yazan kız .bu kadar çarpıltılacak ne var?
Kırılan gururunu tamir etmeye çalısan bir zavallının yazdıkları sadece bunlar .Zaten mesajda ben de suçluyum .Çocukluk aklımla düşünemedim yazıyor .Çocuk dediysek de lise son .Şikayet Et
+1 yılnot ;ortada herhangi bir taciz ,zorbalık ya da evlenme vaadiyle kandırılma söz konusu değil.
Sanki olsa sana söyleyecek böyle böyle yaptım diye. Bir insan durduk yere öyle ağır beddua etmez. Eşine sor ne olduysa adam gibi eğrisini doğrusunu anlatsın.11 Yorumla
Soran+1 yılErkeğin kalbine giden yolun bacak arasından geçeceğini sanmış umduğunu alamayınca yani kendine aşık edemeyince bu yolu denemiş mesajı yazan kız .bu kadar çarpıltılacak ne var?
Kırılan gururunu tamir etmeye çalısan bir zavallının yazdıkları sadece bunlar .Zaten mesajda ben de suçluyum .Çocukluk aklımla düşünemedim yazıyor .Çocuk dediysek de lise son .Şikayet Et
+1 yılbence bu kadın kendi kaşınmış. kocan da kaşımış anladığım kadarıyla. Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır. Bu ata sözünü yolla kadına çıldırsın :)
11 Yorumla
+1 yılsebep sonuç ilişkisini bilmediğim için şöyle diyebilirim,
kız bir şekilde darbe yemiş, ya da haksızlığa uğramış, kızı o...pu diye yaftalamak doğru değil, ancak yazdıkları gerçekten çok ağır, şahsen ben böyle bir bedduaya maruz kalmak istemezdim, eğer haksızsam içime oturur, kahrolurdum
her ne sebeple olursa olsun anne, baba ve kızına söyledikleri yanlış03 Yorumla- +1 yıl
bu sonucu sorudan mi çıkardın :)))
- +1 yıl
hayır kızın yazdıklarından çıkardım, haksızlığa uğramayan biri o kadar ağır yazamaz, mantığım almıyor
Soran+1 yılbu mesajı yazan kız cinsellik vererek erkeği kendine aşık edebileceğini sanan bir salak .Evlenmeden zina yapan basit bir kadın .
hayatın gerçeklerini öğrenince kırılan gururu tamir etme çalışmaları bunlar .
Evli barklı kadın Kezban kelimesi ağzına nasıl yakıştırdı bilemedim.
Bu soruyu kalkmış sormuşsun ama, bence bunun cevabını gayette iyi biliyorsun.
Hem cinsini düşünüp akıl yürütmen gerekiceğine örseleyip tü kaka konumuna düşürüyorsun
Bugün ona yarın sana..20 Yorumla
+1 yılSen o kelimeleri yazacak olsan hangi ruh hali ve yaşanmışlıkla yazarsın, sadece onu düşün o zaman kimsenin yardımına ihtiyacın kalmadan olay çözülmüş olur.
31 Yorumla
+1 yılKızın ne suçu var..Adamla evleniyorum diye karaktersizin biri ile evlenmişsin..Kız haklı sonununa kadar..Kocan olacak adama sor hesabını..Ama belli ki sen de bir o kadar adisin...
50 Yorumlabu kadına sen anne ve babasına yazıklar olsun demişsin ama yetmez ben de bu rezilin eşiyim o yüzden bana da yazıklar olsun derdim ayrıca o cibiliyetsiz artık senin kağıt üstünde eşin bunuda sakın unutma evlilik çocuk oyuncağı değildir hata kaldırmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılBir yanlış anlaşılma var sanırım .Olaylar evlilik öncesine dayanıyor .Taciz ya da evlilik vaadiyle kandırılma söz konusu değil
Erkeğin kalbine giden yolun bacak arasından geçeceğini sanmış umduğunu alamayınca yani kendine aşık edemeyince bu yolu denemiş mesajı yazan kız .bu kadar çarpıltılacak ne var?
Kırılan gururunu tamir etmeye çalısan bir zavallının yazdıkları sadece bunlar .
Zaten mesajda ben de suçluyum .Çocukluk aklımla düşünemedim yazıyor .Çocuk dediysek de lise son .- +1 yıl
o zaman siz niye ikinci kez aynı soruyu soruyosunuz ve ayrıca hemcinsiniz hakkında nasıl böyle fütursuzca konuşabiliyosunuz eşiniz bir bayana yalan söyleyerek onunda birlikte olmuş belliki sonrada onu terketmiş ama normal bir şekilde değil çünkü bayan çok sert yazmış ksacası eşiniz insanlıktan nasibini almamış biri
Bu mesaji okuduğunuz Eşiniz biliyorsa bir kez de ondan dinleyin olanlari.
Ama sakin bu mesaj daki gerçekleri göz ardi etmeyin belli ki Eşiniz biraz fantastik biri.Bu konuda tavrinizi koymaniz sizin yarariniza .
Çocuğunuz yoksa hayatinizda olmali mi olmamalimi bir kere daha düşünün.00 Yorumla
+1 yılBu mesajı görsem buna cevap vermek için uğraşacağıma eşime gider sorarım niye böyle mesajlar geliyor ne bunlar böyle diye. Gerçi yalan söyler. Zor durummuş gerçekten
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin kimbilir bu kıza ne yaptı, nasıl duygularıyla oynadı, nasıl acı çektirdi... Kız ah etmiş kezban mi oldu şimdi? Git kocani sorgula sen ilk önce.
80 Yorumlaben senin yerind eolsam kızı değil kocamı sorgulardım abla kusuruma bakma.
31 Yorumla- +1 yıl
sveçli: Neyimi begenmedigini sorarim... RuEvi terk ederim...Fransiz: Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim...Italyan : Kadini vururum...Ispanyol: Kocami vururum...Yunanli : Her ikisini de vururum...Türk : Benim kocam yapmaz! bilmem anlatabildimmi güncellemeyide kes
eşine karsı baya bir öfkeli kim bilir neler yaptı kıza ki hala sindirememiş ama kızının sucu ne neden ona böyle bir ah atıyor ayıp kendisinden pay biçmeliydi direk eşine sövmeliydi sadece..
21 Yorumla- +1 yıl
Ortada bir ayıp varsa O da adamın yaptığı.
Bir babaya çok ağır gelir kızının cinsel
anlamda kullanılması .Bu nedenle beddua edilirken
yaptığı işin ne kadar kötü olduğunu anlatarak empati kurması
hedef alnıyor ve çalma kapını çalarlar kapını mesajı veriliyor .
Sonuç Allah ın takdirine bırakılıyor .Allah kabul ederse bu duayı
Haşa O nu ayıplamış olacaksınız .
+1 yıldoğmamış bir kıza beddua etmek çok karaktersizce o mesajı yazan salağın birgün o beddua yine kendisini bulacaktır haaberi yok..Ne olursa olsun doğmamış bir kıza öyle beddua etmesine gerek yok o doğmamış kızın ne suçu günahı var
012 Yorumla
Soran+1 yılkız doğmamış değil ama bu arada)
- +1 yıl
ben mesajtan öyle anlaldım bir an..Neyse önemli değil sonuçta suçsuz günahsız bir kızın üzerinden beddua etmek bana göre çok aşağılıkca bişe
- +1 yıl
Bu arada o beddua döner dolaşır yine sahibini blur o konuyuda söyliyim..ağızdan çıkan laflara dikkat etmek gerekir biraz...İnanmıosanızda dini sayfalarda beddua konusunu araştırablirsiniz
- +1 yıl
Bir babaya kızının kirletilmesi çok ağır gelir böyle bir beddua da buna dikkat çekilmek isteniyor .
Madem kendi kızına yapılmasını istemiyor o neden başkasına yapıyor .Çalma elin kapısını çalarlar kapını demişler .Kız ister beddua etsin ister etmesin aynısı onun kızının da başına gelir . - +1 yıl
Ya zaten gelir gelmez orası apayrı bir konu o Allahın bileceği iştir..Yalnız şu var edilen beddular birgün sahibinide bulur deniliyor,Hani dieceğim o ki sadece Allaha havale etmek gerekio ya da ne blim benim çektiğim acıdan dolayı hergün vicdan azabı çeksin denir..edileceksede bir nebze böyle edilmeli yoksa beddua dedin birgün sahibini gelir bulur..Ayrıca o baba acı çekecekkenn sırf babasının günahı yüzünden çok masum bir kızın niye acılar çekmesi istenir bana bu tuhaf gelio...
- +1 yıl
Aslında burada bir temenniden daha çok mesaj var .Çalma elin kapısını çalarlar kapını diyor anlayacağın .Ve bu erkeğin en hassas noktası olan kızının namusunaatıfta bulunarak ona yaşattıklarının intikamını alıyor.Aslında beddua etmekten
ziyade başına gelecekleri haber veriyor .Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ve
adaletlidir .Kader konusu çok karmaşıktır .O kız şimdi masum olabilir ama büyüyünce masum olmayacak
Çünkü adaletli olan Allah o na kendisi gibi hayırsız bir evlat verecek . - +1 yıl
Senin kızın bacında böyle şeylere maruz kalsa iyimiydi falan die mesaj atablirdi..tamam o kız bu olayın belkide cezasını çekecek ama Benim demek istediğim sen kendi kızınıda riske atıosun bu lafları diyerek
Soran+1 yılEn doğrusunu yine Allah bilir.Ama şunu da göz ardı etmemek gerekir ortada canı yanmış gururu kırılmış bir kadın var .Evlat acısı çok ağır bir acıdır bu bedduayı okuyunca canı yansın istemiş olabilir.
- +1 yıl
Kesinlikle zaten nasıl gözü dönmüşse artık kızın...Ama birazdaha mantıklı düşünmek gerekio sanırsam
Soran+1 yılmerhabalar profil fotoğrafınızı değiştirdiğinize göre demek ki yakın bir zamanda siteye girmişsiniz.soruma cevap verip olaya dahil olduğunuza göre işin sonunu getirmek hoş olurdu değil mi? Sizce mesaj haddi aşmanın doruk noktası değil mi? link
sübyancı ağır laf değil mi?siz olsanız ne derdiniz ? şimdiden teşekkürler .Fikirlerinizi belirtirseniz gerçekten sevinirim .- +1 yıl
Aslında doğruyu söylemek gerekirse olayın tam olarak içyüzünü bilmediğim için kızında neler yaşadığını bilmediğim için bir tarafın günahını almamak adına yorum yapmak istemedim...Ama gençlikte ilk tecrübelerden dolayı ufak bir olay bile yaşansa çok ağır geleblior ve gençken insanın kanı daha çok kaynadığı için daha dobra oluyor..bende bu mesajları bu yüzden yazdığını düşünüorm açıkcası
+1 yılKocan seni aldatıyor, sen kocana bu mesajı atanla uğraşıyorsun :D
Aferin lan D:32 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. objektif bakmaya çalış. her iki tarafı da düşün ölç biç tart. ona göre karar ver.
evet zina haram ama bu olanlardan sadece o kız değil senin kocan da sorumlu bunu unutma.20 Yorumla
+1 yılBence önce kocani sorgulamalisin ne yapmista bu kadar bir bayani. kizdirmis.Bir bayan olarak ayni seyler sana yapilsa bu kadar canin yansa sen ne yapardin söylermisin?
11 Yorumla- +1 yıl
ya sende bir bayansin bnir bayan olarak düsün seninde kullanildigini ne hissedersin? bir bayan olarak hemcinsine karsi cok acimasiz degilmisin?
Canı yanan sabretsin! Canı yakan, canının yanacağı günü beklesin.. Efendimiz (sav)
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadına değil ilk eşim olacak gavatı pişman ederim
55 Yorumla
Soran+1 yılNeden o iğrenç lafı kullanıyorsunuz şimdi ?bu olaylar geçmişte olmuş .Erkeğin kalbine giden yolun bacak arasından geçtiğini sanan evlenmeden zina yapan basit bir kızın sözleri bunlar .
- +1 yıl
Basit bir kzıın sözü olduğunu bildiğine göre sende aynılarını yapmışsın
Adam suclu evet ama kizin da boylr mal mal mesaj atmasina gerek yok yani kimse ona zorla bisey yaptirmamis yasarken yaparken ondan iyisi yok ama kotu bisey olunca adama demedigini birakmiyolar bu kezban biraz kendina bakmali bence sen once kcani yol sonra git kizin sacini basini yol
01 Yorumla
+1 yılCevap vermeye tenezzül etmez, eşime ah pardon eski eşime de kapıyı gösterirdim.
11 Yorumla
Nerden biliyorsun zorlama, taciz ya da evlenme vaadi olmadığını..?
16 Yorumla
Soran+1 yılbilmeseydim yazmazdım .
- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu 2. görüşüm.
Fena kafaya takmışsın SADasda21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesaj atandan önce eşimi ifadesini alırdım. Felaket bir kavga ederdik. Sonra da o kadını bulur onunla konuşurdum. Ve sanırım boşardım adiyi
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHmm şimdi işin rengi değişti. Geçmişte yaşandıysa yine eşimle konuşur muhtemelen kavga ederdim. Sonra da mesajı atanla konuşur neler yaşadaıklarını öğrenirdim.
senin amacın cevap bulmak değil anlaşıldı. dikkat çekmeyemi çalışıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin sütten cıkmiş ak kasık mı bunu ancak ikisi bilebilir ne yaşadı ise artık
Bedava o* dıye bısey yok sevmek dıye bışey de var ya gercekten sevdı ise00 YorumlaArtık Adama Kıza Ne Yapmışsa.İllallah Etmiş.Kız Haklı Haklı Beyler.
01 YorumlaYazan depresif halde yazmış.
Kimse kimseye zorla birşey yaptırmadıysa böyle biri ile birlikte olduğu için kendine kızmalı.03 Yorumla
Soran+1 yıl"Böyle biri" ifadesini hakaret maksadıyla kullanmadın sanırım .mesela bedava o.rospu bulsan sen de kaçırmazdın .
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence eşinin kişiliğini objektif olarak gözlemle. Sevdiğin için görmediğin yanlarını görmeye çalış. Sana başka dışarıda başka davranıyor olabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılNotta yazanlar sanki bir kitabın arka kapağında yazan yazılar gibi olmuş SADaad ayrıca kadın yazmış ne yapabilirim? uğraşmazdım.
(okumadım)00 Yorumla
+1 yılkızına beddua etmesi dışında garip bir durum yok. kocana bir şeyler söylemelisin bence.
21 Yorumla- +1 yıl
Beddua etmesi de garip değil aslında .Çünkü Bir babaya çok ağır gelir kızının cinsel
anlamda kullanılması .Bu nedenle beddua edilirken
yaptığı işin ne kadar kötü olduğunu anlatarak empati kurması
hedef alnıyor ve çalma kapını çalarlar kapını mesajı veriliyor .
Sonuç Allah ın takdirine bırakılıyor .
kadir gecesimi attı mesajı :D bence ciddiye alma belliki eşin senden önce kendinden epey küçük birini kandırmış bence üstüne varma
04 Yorumlaeşin neyapmışta bu kadar ah almış ve senbunu daha önceden biliyormuydun
114 Yorumla
Soran+1 yılklasik şeyler işte aşık olup evlenmeden cinsellik yaşayan terkedilince de mesaj atan bir aptaldan bahsediyoruz .bunlar geçmişte yaşanmış tabii .Aklı yeni başına gelmiş .
Soran+1 yılilginize teşekkürler .olaya objektif olarak bakacak birine ihtiyacım var .sizce kocasına böyle bir mesaj gelen bir kadının ne yapması gerekir .burada adamın suçu var mı?
l
Soran+1 yılKanının deli aktığı dönemde bir kızı cinsel ihtiyaçları kullanmak koca adama yakışmaz.
Doğruyu yanlışı tam bilemezken senin bundan faydalanıp ileride bende açacağı
ruhsal yaraları umursamaksızın sapıkça söz ve hareketlere maruz bırakman şerefsizliktir.
Birine "sana tecavüz ederim " diyecek kadar sapkın fantazileri olan kişiliği bozuk birisin .
o diğer sözlerin ve isteklerin aklıma geldikçe iğreniyorum
Soran+1 yılbeddua etmek doğru değildir ama senin gibi kalleşin üzerimde yarattığı piskolojik etkiye böyle tepki veriyorum.
yine de en doğrusu Seni Allah a havale ediyorum .Kimsenin hakkını kimsede bırakmayan Allah
Senin ciğerini nasıl en iyi yakacağını da bilir.
Yazıklar olsun sana aşağılık Sübyancı ..
Soran+1 yılben de teşekkür ederim .Sadece bir sorum var o da şu 18 ini doldurmamış lise öğrencisi bir kıza cinsel anlamda her istediğini yapan tecavüz ederim diyen bir adamın karakterini nasıl yorumlarsınız ?bu adamın evlilik teklifi kabul edilir mi?
- +1 yıl
eğer kızın dediği gerçekten doğru ise şahsen ben o kişiden uzak durmayı tercih ederim ama şu da bir gerçek aralarında geçen konuşma sevişme esnasındaysa bazan aslında yapmayacakları ya da karekterlerine uygun olmayan şeyleri insanlar söyleye bilir birde bu olay olalı ne kadar süre geçmiş oda önemli
Soran+1 yıltesekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın boşu boşuna bu kadar lanet okumaz.
40 Yorumla herkez karakter sahibi değil yazanda ağır yazmış genede beddua döner dolaşır söyleye gider yazık
02 Yorumla
Soran+1 yılBurada karakter sahibi değil dediğin kişi kız mı adam mı ?bu mesajı yazan kız cinsellik vererek erkeği kendine aşık edebileceğini sanan bir salak .Evlenmeden zina yapan basit bir kadın .
hayatın gerçeklerini öğrenince kırılan gururu tamir etme çalışmaları bunlar .kim karaktersiz bir daha düşün.
kız haklı şimdi kezbanlıkla ne alakası var
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen bir şerefsizle evlenmişsin
30 Yorumla Kız güzel yazmış.Kezban falan değil
41 YorumlaSen bu adamı boşa arkadaşım =P
11 Yorumla
Soran+1 yılneden yahu? soruyu iyi okumadın galiba GEçmiŞte yaşanmışşşşş
+1 yılbenim kocama böyle bir mesaj atılsa üzülürdüm
02 Yorumla- +1 yıl
iyi yazmış ohhhhhhh. Güncelleme ve bu soruyu bir daha sorma .
- +1 yıl
sabi sübyan bebeğin ne suçu var.
bu arada kullanıcı adın süper olmuş
nasılsa her soruda gizleniyorsunuz. en azından tek tek her seferinde gizlenmeye gerek kalmamış :))
Kızı değilde eşini mi hedef alsan acaba ?
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeddua tutarsa kızınız oruspu olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu mesaj senin eşinin telefonunamı gelmiş
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnot ;ortada herhangi bir taciz ,zorbalık ya da evlenme vaadiyle kandırılma söz konusu değil.
hımm ozaman ortada eşinin kandırılmasıyla kullanılan kandırılan bir kız var çok iyi demiş hatta az bile demiş eğer doğruysa şimdiki evliler bile yerinde durmuyor kızları bekarım diye kandırıyorlar sen o adamı adam diye yanında taşıma
+1 yılİyi yazmış :DDDD
05 Yorumla- +1 yıl
Yaşı küçükken aşık olmuş saf kız :))) bu durumda karşısında ki çakalmı oluyor ? insanlar 40 yıl evli kaldıktan sonra boşanabiliyor. belki bu adam ona en başta hoşlandı ciddi düşünüyordu ama sonunda olmadı.. hangimiz ilk beraber olduğu insanla evleniyor ?
laf cambazlığı yaparak hiç suçu olmayan birine yapılan beddua yı haklı kılmaya çalışmışsın böyle birşey olamaz. babanın tüm yaptıkları şimdi senden mi çıkması gerekiyor..
benim de kızım . bacım var. muhabbeti saçma.. her insan farklı dna - +1 yıl
benim sana sorduğum , hadi adam bunları bunları yaptı günahkar iğrenç bir adam diyelim.. bunun kızıyla ne ilgisi var ? başka bir insanın yaptığı birşeyin ilahi adalet yoluyla başka bir insandan) örneğin karısı , kızı , kardeşi ) çıkabileceğini sanan zihniyet hala var mı ya..sene olmuş 2014 sen ne diyorsun.. sana soru sordum, babanın taaa gençken yaptığı herhangi birşeyden dolayı sana biri gelip tecavüz etse sen suçu babana atcan demem ki tecavüzcüye değil..
- +1 yıl
şimdi bana bunları söylüyorsun da ben arapça okudum kuran-ı kerim i , yarısını ezberledim. ve sayısız hadis ve havas kitabı okudum.. o işleri iyi biliyorum. fırsat olursa en derinine kadar tartışır sana yazarım..
sen kendin yazıp kendin çiziyorsun güzelim :)) yoksa o kız senmisin ? kızın yerine her cevabu verdin.. ne düşündüğünü.. ne kastettiğini .. en son zina dedim.. pişman olmuş tövbe ediyor dedin.. ne alakası var.. tövbe falan ettiği yok.. eğer eleman bunu bırakmasaydı devam edecekti - +1 yıl
1)Okumuşsun ama iman etmediğine göre bir faydası olmamış
2) Ben kendi aklımdan uydurup hiç bir şey yazmıyorum .Beddua kesin kabul olur demiyorum ama olma ihtimali var diyorum .Allah o herifi ne şekilde cezalandırır onu ben bilemem .
3) Evet o kız benim .Ne olmuş .Yoksa adam da sen misin ?Sanki Beddua adama değil sana edilmiş:D
4)Mesajın pişmanlıktan kaynaklanarak yazıldığı apaçık.Tövbe etsin etmesin isterse kafir olsun Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz .Zina yaptı diye it denmez.
Gizli Üye(36-45)+1 yılaçılmadı ki link
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne