Eşinize şu sözleri yazan kezbana haddini bildirmek için ne söylerdiniz?

Geçmişte yaşadıkları nedeniyle eşinize böyle bir mesaj atan pisliğe ne söyleyip bozardınız ?

Mesaj bu:

Hakkım sana Haram olsun.Dilerim ki Allah tan, üzerimde uygulamak istediğin cinsel fantazilerini bana ve ya başka kadınlara yaptıklarını bir gün biri de senin kızına yapsın.

Elbetteki ben de suçluyum .Çocukluk aklımla düşünemedim bazı şeyleri.Şimdiki aklım olsaydı, şehvetinin esiri olmuş,yaşına ve kalıbına

uygun olmayan şebekçe hareketler sergielyen rezil Donsuzu insan yerine koyacağıma ihtimal bile vermiyorum.Aklıma geldikçe midem bulanıyor.Tiksiniyorum. Belki saf olmak benim suçumdu AmA kendi kızkardeşine,kızına,bacısına yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmayacak kadar onurlu ,haysiyetli,kişilik sahibi biri olmamak da senin suçun.Yaşımı büyük gösterme maksadıyla arkadasına benim üniversiteli olduğumu söyleyecek kadar karaktersiz ve ezik olman da senin suçun.Şerefsiz olmak senin suçun.Allah tan korkmamak senin suçun .Ve herkes suçunun cezasını çeker .Gün olur devran döner herkes ektiğini biçer.Bu gecenin hürmeti için dilerim ki Allah tan bana yaptığınıı başkası da senin kızına yapsın ,

seni görünce şunu anladım ki adamlık harbiden cinsiyet işi değilmiş.Anne ve babana da yazıklar olsun.böyle onursuz bir evlat yetiştirdikleri için suratlarına tükürmek isterdim.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum .Hayırlı günler .
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu mesajı yazan salak cinselliği aşkla karıştırmış .Kullanılıp işi bitirilince atılmış .Aradan yıllar geçince akıllanmış laf sokmaya çalışıyor .evlenmeden zina yapan basit kadının tekiymiş. Sanki zorla kendisine taciz edilmiş gibi neden tepki gösteriyorsunuz ?
Güncellemeler
+1 yıl
bu mesajı atan kızın görüşme süreleri boyunca 17-18(bir kaç ay sonra 18 ine giriyor ) yasal olarak suç mu ?Biri şikayet edeceğini söyledi .
Eşinize şu sözleri yazan kezbana haddini bildirmek için ne söylerdiniz?