Benim ablamın hamileliği eniştemin doğum gününe denk geldi yani o gün öğrendi hamile olduğunu, bir çift bebek ayakkabısı aldı bir biberon aldı ve ulturasyon fotoğrafını da alıp güzel bir kutunun içine koydu akşam yemeği sırasında verdi 😊 bu arada hayırlı olsun rabbim sağlıkla bir an önce kucağına almayı nasip etsin. 😇🙏
Milföyün içine uzun sosis koyup milföyle kundakla göz birde ağız yap ipucu olsun gecede sahura uyandırırken bir bebeğin ağlama sesini tekefonuna indir öyle o sesle uyandır uyanır uyanmaz da hamileyim de boynuna atla uyku sersemliğiyle şok geçirsin 😍
Sağlıklı sıhhatli doğar inşallah. Anne babasına hayırlı bir evlat olur inşallah. En güzeli bence çocuğun ağzından babasına mektup yaz hoş bir süpriz olur diye düşünüyorum.
Küçük bir bebek çorabı alıp içine not yazabilirsin onuda gündelik larak çok kullandığı bir kutu çekmeceye falan saklarsın ya da özel bir gün varsa yakında ultrason görüntüsüne o günü kutlamak baabında bir not yazıp whatsapp aracılığıyla atabilirsin. Veyaa baba oluyorsun falan yazılı bir şey alırsın kupa olur vs.
bişeye bozulmuş gibi yap bunu yaptığına inanamıyorum... sen bunu bana nasıl yaparsın de ağlayacakmış gibi. elini vicdanına koy bir de. sonrada karnıma bir koy de elini tutup koy. sen ne hakla beni anne yaparsın de gülümseyerek ve boynuna sarıl aşağılık baba seniiiiiii diye :)
Bence eşini arayıp bugün akşam güzel bir yemek yiyelim evde bekliyorum falan diyip hazırlıklara başla. Yemeğe başlamadan önce güzel bir kutuya hamile olduğunu gösteren hamilelik testini koy. Açınca çok şaşıracaktır. Bence gayet hoş bir fikir. 😊
öncelikle hayırlı olsun. benim eşim karnındaki bebeğinin ağzından bana mektup yazmıştı. zaten mektup "babacığım" diye başlayınca orda anlıyorsun ama ağlamaklı gözlerle okumaya devam ediyorsun :)
En İyi Cevaplar