Müstakbel eşinize burdan bir şey söylemeniz gerekiyor. Ne olur bu sözler?

#Vesselam
Müstakbel eşinize burdan bir şey söylemeniz gerekiyor. Ne olur bu sözler?

#Vesselam
Sevgilim gelecekteki eşim.
Umarım hayatın boyunca hiçbir zaman tik tok kullanmamışsındır. Zira bunu yapan bir insanın zeka seviyesinden her zaman şüphe duyarım. Bunu sonradan öğrenmek benim için yıkım olur. Daha sonra ise iyi bir insan olarak yaşamış olmanı dilerim. Dik duran, eğilip bükülmeyen ve kendi işini kendi halledebilen bir insan. Senden çok büyük beklentilerim asla olmayacak. Sadece beni yeterince sevip değer vermen yeterde artar bile.
Sevgili müstakbel eşim.
Seninle ne zaman tevafuk eder yollarımız bilemem. Zamanı çok da mühim değil gerçi.
Ben seni, her şeyden önce dinimin tamamlayıcısı olarak, şu dünyadan pise pasağa bulaşmadan göçüp gitmeye bir aracı olarak görüyorum.
Hamlığımı yüzüme vurma. İnsanlık hali, olur da tökezlersem elimden tut, yorulursam desteğini esirgeme, gaflete düşersem tatlılıkla uyar, celal değil cemal sıfatıyla muamele et.
İnşallah aynı kitabın aynı satırlarını çiziyordur kalemlerimiz. İnşallah hayata dair kaygılarımız, ümitlerimiz, dualarımız aynıdır. Ters köşe yapma sakın. Edebini muhafaza et ki ben de edebimi muhafaza etmeye devam edeyim.
Akşam vakitli uyu çok geçe kalma, 3 beyazdan uzak dur, namazlarını aksatma...
Bir değil birkaç şey oldu ama neyse.🤭
Maşallah..
Çerçeveletip hediye etmelik.. :)) tavsiye
@cyclamenn
Ne güzel, ne nahif sözler. Kıymetinizi bilen birisi olsun İnşallah beyefendi ☺️🌸
Amin🌸
3 beyaz ne oluyor? Un, şeker ve tuz mu başka şeyler mi
bgvnhvgvhg katılıyorum sonra bembeyaz bir un çuvalına dönmesin de
Aslında söyleyecek çok şeyim var ama bu da yeterli gibi. Sadece bunu atardım sanırım

Cevap
1Cevap
"Bir insan evladı bu kadar bekletilir mi zalım?" 🤭🤭
Resmen kavga sebebi 🤭
Oklavayı hazırlayın bari ilk gün :))
Yok şiddete karşıyım :))
Şiddete ben de karşıyım ama bu arkadaşa müstahak bence :))
Tatlı dille çözcez artık meseleyi, kendisini bulursam şayet 😅
Yanına bırakmayın, bedelini ödesin :))
Peki :))
Tebrikler Kazandınız.
Eş aramıyorum.
🤦🏻♂️ ben de bunu sordum ya zaten 😏
Sadece görüşümü belirtmiştim.
Bugün ben niye böyleyim ya.. Birini tokatliycam ya hayırlısı. Kusura bakmayın
Problem değil
Neredesin oğliiim jdjfjdj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?