Kocam olacak beyinsiz bana namussuz kızı namussuz dedi. Bende iade ettim ama erkekeler gerçekten kızınca ailemize neden saldırıyor. Çok öfke duydum bu laftan sonra Allah b. elasini versin gebersin inşallah.
Zoruma giden bu lafı etmesi gerçekten normal mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bir eşe söylenecek söz bile değil ne kadar sinirlense bile dememesi gerekiyordu bu lafı ne namussuzluğunu gormuski bunu söylüyor
Hiçbir şey yok tabiki
Kizginda olsa demesi yanlış
Evet
Bu hatasını sürekli yapmasına izin verme alismasin hakaret etmeye
Bende iade ettim ve. Anneni bacını s. k dedim baya bağırdım çağırdım özür dile dedik
Seninde ağzın bayağı iş yapıyormuş 😅
İyi yaptım mi senfe6nr yapayım nolur bsiey de
Kendini ezdirme susarsan üstüne gelir sürekli normal konuşarak anlaşmayı deneyin tartışmalar ileride soğukluğa neden olur
Zaten şuanda öyle ama sessiz kalmam doğru değildi bence burada iyikode bağırdım çağırdım. Çünkü sesssi kaldıkça başka bir laf dalsisdna yine Cesareti olur normal konuşma buna yaramıyor
Normalde nasılsınız aranız ilişkiniz nasıl
Biz gerginiz alttan almasam gelgitler oluyor sürekli
Gerginliğin sebepleri nerler
O
Bu ney
O işte herseyik sebebi suratsız surkeli herşeyden konuşan biri
Çocuk var mı peki
Ever
Yine de anlasamiyormusunuz yani
Bak şimdi
Baktım?
Tam anlamıyla bu
Evliliği hem sürdürmek hem de bitirmek çok zor.
2 banyo var Kocam sürekli laf eder işte burası böyle islak aha yine banyo yapmışlar falan doyro diye ben diğerini kullanmaya başladım. Ve kapısını sürekli kilitli tutuyorum. Baktım sürekli kilitli banyoyu açıyor güya havalandıryo diye kontrol ediyor aha yine banyo yaptınız falan diye neymiş çocuk hatsa olacakmis ondan. Bende kilidi sakladım sabah diyo ver adayım havalqnsin yok dedim işte bulucam onu görursun dedi naparsan yap dedim sustum neyse bu olaydan önce de bayramlık almıştık çocuğa dünden beri bende üzerinde görcem ona göre kalsın ürün ya da geri vereyim dedi. İşte bn giydirdim oluyor dedim çocukya giymek istemedi falan bende sana oluyor dedim ya diye yanıt veridm bu gerildi diğer odaya gitti kapıyı krarcasina arkadan kapattı para kazanmak kolay sanki minvalinde şeyler dedi (270 TL pantolon ve kendisi memur sadece cimrilik yapıyor)
n3yse onun üstüne banyo kilit olayı vs derken kahvaltı yapacak mısını dedim yok dedi sonra tamam sonrayı on defa kurmayalim bu evde bı kere sofra kurulacak diye cikistim. Saçma sapan konuşuyor bu diye söylendi bende kötülük mu ettim sofraya çağırıyorum dedim sonra çağırmasam kusersin dedim haklısın dedi. Olayimix ebeveyn banyosunda devqm etti saçımı taramistim söylenecek diye hemen halıyı topladım çırptim sermedim ama sonra mutfakta et doğradım baktım bu elini yıkamaya gitmis başladi işte bu niye toplanmış anlattım heryer saç ne biicim iş yapıyor bu dedi diye söyleniyordu bende hızlıca gittim çıkın bne temizlim sererim dedim sen çık git dedi kahvaltını yap ben işimi yapfam dedim ne bu stresin yine. neyin var ne oldu dolmuşsun dedi bende sen dolmuşsun dedim sonra bu sen çık git burdan defi hayir sen git ya dedim. isime karışma dedim bu mutfağa gitti ve namussuz kızı namussuz dedi. Sonra çok kızdım bağırdım çağırdım özür dile dedim sensin senin ailendir namussuz dedim sen kimsin ya dedom ananı bacını s. k dedim falan bu gelmiş süs diyo bu hayattaki en büyük pişmanlığım seninle evlenmek falan dedi.
Of çok uzattım çok keyifsizim bütün bunlar sabah 10 buçuk gibi oldu. Çocuğu parka götürdum 15 gibi geldik. kartı bnde idi evden çıkarken istedi vermedim aç gözlü falan diye söylenip çıktı gitti
Nolur bana akıl verin çocuğumda var 4 yaşında.
270 TL paramı bu devirde yaa ammada cimriymis birde aşırı gergin ve takıntılı psikolojisi bozuk gibi sanki
Ama işte bütün bu 2 olay onu biyle o hale getirdi abj
Hepsini okudun mu
Bu halleri huy edinmesin kontrol altına almaya çalış gerginliğini al çok kendini kasıyor
Ne yapacağım bilsem. Sence ayrılmak çözüm mü🥺
Ayrılık istemem elbette ki çocuğumun düzeni bozulmasın
Bi zahmet kendi çocuğuna o baksın ayrılık olsa çok zor olur benim içinde çocuğum icidnr çalışsam da zor olur zaten cirmi daha da cimri olur birde biliyorsun ülkede kadın ayrılınca erkek nafaka sorunu vs için kaidni öldürüyor
?
Boşanma neden boşanacan dişiliğini kullan ona karşı
O konulard istekli jri değil başka seçenek?
Belki sende iş yoktur
Ne alaka o terbiyesiz için adım atamm
Böyle düşünürsen onu eline alaman
O küfürleri ettikten sonra hakkında ne düşünüyorsunuz nr yapmalıyım şimdi bn
Keşke bu yorumlar daha hızlı olsaydı ya çok uzun sürüyor konuşmamız gizli olmasaydın
Böyle iyi yaa
Yorumlar çok uzadı ama
🥺
Ne oldu 🫤
Sende çözüm blmdn
Çözüm bulunur ama sen ona karşı çok cephe almışsın
Nedir
Bu konuyu detaylıca konuşalım senle
Uyudunmu
Değil tabiki sinirle hadi ağzından yanlış şeyler kaçar ama bir sınırı var
Eşimde bana tam tersi ailemin yapmadığı herşeyi tüzüme vuruyor sizlerde de var suç
Nasıl yani
Ailemin düğünd rolsun sonradan olsun almadığı ona işte söz verdiklerini her kavgada yüzüme vurur işte bir. keresinde annem kıyafetine karışmıştı onu falan
Namuslu kız bulsaydın desene
Tam anlamıyla bu
2 banyo var Kocam sürekli laf eder işte burası böyle islak aha yine banyo yapmışlar falan doyro diye ben diğerini kullanmaya başladım. Ve kapısını sürekli kilitli tutuyorum. Baktım sürekli kilitli banyoyu açıyor güya havalandıryo diye kontrol ediyor aha yine banyo yaptınız falan diye neymiş çocuk hatsa olacakmis ondan. Bende kilidi sakladım sabah diyo ver adayım havalqnsin yok dedim işte bulucam onu görursun dedi naparsan yap dedim sustum neyse bu olaydan önce de bayramlık almıştık çocuğa dünden beri bende üzerinde görcem ona göre kalsın ürün ya da geri vereyim dedi. İşte bn giydirdim oluyor dedim çocukya giymek istemedi falan bende sana oluyor dedim ya diye yanıt veridm bu gerildi diğer odaya gitti kapıyı krarcasina arkadan kapattı para kazanmak kolay sanki minvalinde şeyler dedi (270 TL pantolon ve kendisi memur sadece cimrilik yapıyor)
n3yse onun üstüne banyo kilit olayı vs derken kahvaltı yapacak mısını dedim yok dedi sonra tamam sonrayı on defa kurmayalim bu evde bı kere sofra kurulacak diye cikistim. Saçma sapan konuşuyor bu diye söylendi bende kötülük mu ettim sofraya çağırıyorum dedim sonra çağırmasam kusersin dedim haklısın dedi. Olayimix ebeveyn banyosunda devqm etti saçımı taramistim söylenecek diye hemen halıyı topladım çırptim sermedim ama sonra mutfakta et doğradım baktım bu elini yıkamaya gitmis başladi işte bu niye toplanmış anlattım heryer saç ne biicim iş yapıyor bu dedi diye söyleniyordu bende hızlıca gittim çıkın bne temizlim sererim dedim sen çık git dedi kahvaltını yap ben işimi yapfam dedim ne bu stresin yine. neyin var ne oldu dolmuşsun dedi bende sen dolmuşsun dedim sonra bu sen çık git burdan defi hayir sen git ya dedim. isime karışma dedim bu mutfağa gitti ve namussuz kızı namussuz dedi. Sonra çok kızdım bağırdım çağırdım özür dile dedim sensin senin ailendir namussuz dedim sen kimsin ya dedom ananı bacını s. k dedim falan bu gelmiş süs diyo bu hayattaki en büyük pişmanlığım seninle evlenmek falan dedi.
Of çok uzattım çok keyifsizim bütün bunlar sabah 10 buçuk gibi oldu. Çocuğu parka götürdum 15 gibi geldik. kartı bnde idi evden çıkarken istedi vermedim aç gözlü falan diye söylenip çıktı gitti
uzulme, bu hakaret onun kendi karaktersizligi
Evet vala iade ettim anneni bacını s. k onlar namussuz dedim ve bağırdım çağırdım özür dile dedim
o kadar iyi yapmissin ki, nerede yasiyorsun, hangi sehirden bir insan boyle kotu davranir ki
Valla bu laf düşmana söylenmez abartmış baya
Evrt ya şerefsiz it köpek
Yerinde olsam tavrımı ağır koyarım
Bağırdım çağırdım özür dile dedim.
Anneni bacını s. k dedim namussuz onlardr dedim sence başka ne yapılabilir
Sende baya ağır konuşmuşsun ama ya
iyi ettim mi sence
Yani bir yandan iyi etmişsin ama bir yandan da kötü
Onun seviyesine inmeseydin keşke
Ama. sesiz olsam baksa lafta yine Cesareti olurdu ne yapabilirim ki başka sen olsan ne yapardın
Ben olsam küfür kullanmadan mors ederdim
Nasıl. iste
burada mı anlatayım 😂
Evet lütfen
Mesaja gelirsen daha iyi olur
Yol. yok lütfen yaz
Çok ayıp etmiş gerçekten kendine nasıl yakıştıriyor nişanlın mi?
Kocam
Kocam olacak kişi demişsin nişanlı sandım sorun neydi sana öyle dedi?
Ya laf dalaşı
Kaç yıllık evlisiniz sız?
6 olacak
Yanda konuşalım mı bıraz birşeyler soracam?
Burdan
Burdan olmaz ya
Gizliden çıktım ben 😊
Gerek yok
Saygı duyarım kararına 🖐️
Çok ağır bir laf sineye çekme
Peki geçmişinizde problem var mı siizn ailenizde
Hayır tabiki cim Co şükür yok
Ozman kansizlik ne alaka öyle bilaf ediyor bence boşanma sebebi anneye kimki öyle laf etsin benim eşim aninda boşardi
Bende ona iade ettim ve annemi bacını s. k dedim
Yaa kufur zaten hoş değil açıkçası ilişkiniz nasıl ilerleyecek muamma bence
Evet
Neden öyle dedi ki
İlk defa mı söyledi
Sanırım
Sana mı kızdı yoksa ailene mi. Çok iğrenç kelimeler çünkü mantığı olmaz ama niye öyle demiş olabilir merak ettim
Bana
Ya kötü işte
Bunlar aielxe böyleler
Neyse burada saydırmak istemiyorum ona
Köpek.
Yorumlarım silinsin istemiyorum o yüzden yazmıyorum ☺️
Ne yapayım bende iade ettim ve bağırdım çağırdım özür dilettim
Başka şekilde de öcünü al
Ne
Burdan yazamam ☺️ bir kaç şey söyleyeyim gel dene kesin
Özel konuları ona men et dicen de o zaten heveslisi degil
Nasıl ya.
Neyse
Ne değişik biriymiş bu
Biraz konuşmak ister misin
Yuhhh
:(
Üzülme ya canim
Bende ona iade ettim. Ve anneni bacını s. k dedim.
Anladım çocuk var mı
Evet
Üzüldüm ya
Bdne
Anladm
ne tartışması oldu
Durduk yere ya
yani sinirli minirli farketmez burada dediği şey cidden ağır geçmiş olsun
ne için bu lafı söyledi
Kızdı kendince
neye kızdı
Ya laf dalaşı oldu.
basit bir dalaşta mı bunu söyledi
Evet ya dolmuştu ama
ağır bir laf
iyi ettim mi
Ona ananı bacını s. k onalrdir namussuz dedim. ozur diel dedim
sinir sorunu var mıydı adamın
Bnce var
peki hiç mi aklına bunla evlilik olmaz diye gelmedi
Geliyor ama evliliktem önce gelmedi
yazık çocuğun olsa öfke sorunu olan babası yüzünden hayatı kayacak
Var çocuk
geçmiş olsun
Ne yapayım şimdi lafları ettim gerçi ama
bilmiyorum artık
Tam anlamıyla bu
Of kızlar çok uzattım çok keyifsizim bütün bunlar sabah 10 buçuk gibi oldu. Çocuğu parka götürdum 15 gibi geldik. kartı bnde idi evden çıkarken istedi vermedim aç gözlü falan diye söylenip çıktı gitti
ne kadar dır ewksnz
selam canem