Birkaç aylık evliyiz. Eşim bana bir konuda kırıldı birkaç gündür gönlünü almaya çalıştım ki ortada kırılacak bi şeyde yoktu. Uzattı ciddi şekilde ve tekrar konuşmaya çalışınca O sırada eşim birden ablamı senden daha çok seviyorum, senden çocuk düşünmüyorum, sen benim iyiliğimi düşünmüyorsun, sevgiliyken hiçbir şeydik, sokaktaki herkes gibisin konuşasım bile yok dedi. Baya sinirliydi. Beni de sinir krizi geçirtti. Biraz kolunu falan sarstım. Çok kırıldım çünkü biz çok uzundur beraberiz ve birlikte çok şey yaptık. Hak etmediğim lafları duydum. Aynı evin içinde yeniden konuşmuyoruz şu an. Doğum günümü kutlamadı. Birkaç gündür biraz hastaydım nasılsın vs demedi. Bu kadarı da çok fazla geldi. Benimle muhattap olma vs dedi. Bi ara şakasına başka biri var falan dedi. Kabus gibi bu hale nasıl geldi anlamadım. Bi kırıldı içindeki nefreti bana kustu. Sanki ben onun düşmanıymışım gibi… Bide düşüncelerim yanlışsa onu bana hissettirmeye çalışırsın.
aynı yatakta yatıyoruz ama suratıma bakmıyor evde konuşmuyor. Ortak hiçbir şey yapmıyoruz. Sarılmıyor dokunmuyor bile yatağın diğer ucunda yatıyor. Bu durum 5 gündür böyle.
Sizce bi insan onu çok seven eşine böyle der mi? Siz olsaydınız ne yapardınız? Kötü bi insan değil ama bu cümleleri çok zoruma gitti. Çok haksızlık etti bana.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer