Bu soruyu sorarken bu kadar fazla cevap alıcağımı tahmin etmemiştim :)
Herkese benden +1 ^^
test aşamasına ve karşımdaki insanın davranış şekillerine göre değişir bu .. Güvensizlik, samimiyetsizlik ve dürüstlük dışı şeyler seziyorsam eğer 1 dakika bile düşünmem, bitiririm. Bunun haricinde ilk başlarda test aşaması hem erkek hem de kız tarafı için şart diye düşünüyorum. test derken tabi masum sorulardan veya davranış şekillerinden bahsediyorum, kıskandırmak vs. tabiki güzel şeyler değil ama ona sorular sorarak ya da psikoloji biliminin kullandığı bazı analiz ve deneyleri kullanarak karşındaki insanın davranış biçimini öğrenebilirsin. . Tabi bunu yapmasan bile zaman içinde zaten iki tarafında gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Kendi adıma konuşmam gerekirse bir ilişki başlamadan önce 1 2 hatta 3 ay tanımaktan yanayım. Böylece ilişki başlamadan önce yeterince tanımış ve emin olabilirim.Doğru insan olmadığını düşündüğün birisiyle neden vakit harcayacaksın ki .. böylece hem onun kalbini hem de kendini yormamış olursun.
merak etmeyin artık 2 tane kızla çıkmış bir erkek kızların neler yapacağını biliyor ve ona göre davranıyor. 30 civarında kız arkadaşım oldu ne şekilde denediğinizi neler yaptığınızı çok iyi biliyorum şahsıma o yüzdende tüm kız arkadaşlarım çok denedim ama beni çok sevdiğini ispatladın aşkım diyor.
Kıskandırmama gerek kalmıyor kendisi kıskanıp duruyor zaten. O beni kıskandırmaya calısırsa ayrılırım. Gelemem öyle cocukcana davranıslara.
<3
Sanırım weheartit olucak sitenin adı.
bırak bu işleri kaç erkeğin arkasından salya sümük ağladın kim bilir:D
Ayrıldıktan sonra üzülüp bırkac gün aglayacak olmam tüm hayatım boyunca güvensız ve mutsuz bır ılıskıye katlanacagım anlamına gelmıyor
aynını yapar sonra da mabel'den deniyordum seni sen seversin bunu'yu gönderirim..
;)
Cevap
77Cevap
kıskanmam onun hoşuna gidiyosa kıskanmasam bile kıskanırmış gibi yaparım ve kıskandırdığı ne ise onun gibi olmaya çalşırım ben bunlara katlanabilirim ama sıra bana gelirse acımam ben daha beterini yaparım
Deneme sınırına bağlı
''UNUTMAYIN DENEME SONUCU NET CEVAP ALIRSINIZ'' O cevab şudur ne kadar değeriniz varsa 0 lanır.Ne kadar büyük bir deneme yaparsan o kadar değerin düşer.
yapmadığınız şey mi..? :)) denediğini sezdiğim an öyle bir numara yaparım ki tam istediği kıvamda olurum :) elbet gün gelir devran döner o zamanda çekeceklerine razı olur, denemek neymiş görür.. :)))
iliski oyuncak degildir. bir kisinin kalbine girdiysen hakkini vericeksin. bu tip olaylar illaki olur. kiskanildigini hissetmek guzeldir ama surekli yapmak iliski uzerinde oyun oynamaktir. basar giderim ben. oyunlar oynanan iliski de oyuncak olmak bana gore değil
Adamına göre değişir.
Kültürsüzse kızar çeker gider.
Ama kültür seviyesi yüksek ve senin de ne yaptığını anlarsa o zaman sen deneme tahtası olursun ;)
He bir de saf temiz olanlar var yavrum onun da hiçbir şeyden haberi olmaz.
Öyle sevgili mi olur lan :) Bırakırım tabii ki.Amacı beni sevmek değil herhalde derim bırakırım.
Peace ^^ sister.
Siz kızların,erkekleri denemesi,erkekleri deneme tahtası sandığınız içindir.Ama,bazen olumsuz sonuçlar doğurabilir.Seven insanı,gözünden bile tanırsın,birazcık seçici özelliklerin varsa,yoksa böylesi çabalara girmene gerek yok.
dozunu aşmadığı sürece tatlı bir oyun olarak kalır ama sınır aşılırsa bir süre sonra sıkar ve daha sonrasında uzaklaşma başlar...
Gereksiz bir şey bence, kızın gözümde değeri düşerdi.
deneme tahtasına cevırdıler kucuk akıllarıyla bırde oyun oynuyorlar ama sonunda gozu yaslı hep kendılerı kalıyor:)))))))))))
bakma atıp tutmalarına...
çok güzelsen hemen her kaprisine katlanırlar...
az güzelsen ee çekemem yaparlar...
ortası içinde ortalama bişi işte... :)
Beni denemesi bana karşı olan güvensizliğinin masum sanılan bir yoludur. Tabi ki soğurum, bende onu başka kadınlarla yatarak deneyeyim isterse?
eveeet ! yani kıskanlmak güzel sevgmi ölçmeside güzel AMAAA belli bir boyutta , bir süre sonra bir git ya nefes alayım, demek geliyor insanın içinden
Bana güvendiğini hissetmesi için bunlar bir süreç ama sürekli olması güvensizliğin belirtisidir ve bir ilişkide güven yoksa o ilişki ilişki değildir, biter yani.
Sogurdum bana güvenmeyen sevgilinin canı cehenneme böyle zehir gibi ilişkim olacağına olmasın daha iyi.
saçma olur çocukça olur 1 sefer çaktırmadan yapabilir ama
ilk deneyiş için problem yok ama aradan uzun bir zaman geçmeden 2. deneyişi yaparsa ayrılırım bile, belki
Başlarda olabilir normaldir, ilişki ilerledikçe azalmazsa bunaltır..
hele bir de her anlaşmazlıkta aslına seni deniyordum demeye başlamışsa
Burcumdan dolayı bıri asırı sıktıgında ve kıskandırmaya calıstıgını farkettıgımde dırek soguyorum.
Sevildiğime inanıyorsam ve buna rağmen yapıyorsa bu işler parayla değil yani sırayla :)
Unutmaki kızlar daha fazla kıskanç olurlar hele bide aşıksa aman diyorum evlerden ırak :)
Beni son deneyen şimdi ne haltlar yiyor bilmiyorum umurumda da değil bilmem anlatabildim mi :)
Erkek arkadaşım beni denemeye bile kalkamaz çünkü nasıl bir kıskanç olduğumu o anda ortalığın a... koyucagımı bilir :d
beni deneme derdim hoşlanmadığımı ve kendisini gözümde küçük düşürmemesini önerirdim sorun kökünden hallolurdu :)
biz erkekleri deneme tahtası olarak görmeleri kendilerini zarara sokar. aklı başında biri bunu yapmaz zaten. yapıyorsa da kafada bir şeyler eksik demektir.
Beni denesin de kıskandırmaya kalkmasın!
Ben onun dozunu ayarlayamıyorum. Saçma şeyleri kıskanmıyor, kıskanınca da yol veriyorum ilişkiye yazık..
Derim ki ; Ulan bu kız beni kıskandırma bahanesiyle gidiyor erkeklerle konuşuyor en iyisi tekmeye basayımda istediği gibi konuşsun
kıskandırması ilişkiye heyecan katar ama bununda bir yöntemi usulü vardır.kız saçmalarsa adamı soğutur güvenini kaybeder..
Diyarbakırlı kuaförlere özenip kalaşnikofla tarayabilirdim :9))))
Ben bir kız olarak bunu yapmayı seviyorum ama aşık olduğum inanı kıskandırmayı!
En nefret ettiğim şey. Neyi deniyosun deneme yanılma yöntemi mi bu.
beni kıskandırmaya calışdıgına binbir pişman ederdim
kıçına havai fişeği bağlar, fitilini ateşler, kıskandırdığı herifin kucağına fırlatırım..
benim gi,bisiyle şaka olmaz direk terk ederim, kıskandırılmaktan nefret ederim
oturup konusurum.guvenmiyorsa niye hala devam ettigini sorarim
Seni pek denemeye gerek yok
herşey açık ve alenen zaten
Başka birinin hayallerini süslemeye fırsat veren kadından bana hayır gelmez.
Beni denemesin kafa göz dalarım doğallığına sözüm yok ama böyle şeyler hoş değil
tokatı yapıştırırım .. :/ çeker giderim .. yeni tarzım bu :D ! aynen ..
ne o deneme tahtasımıyız biz bizde yatak gelcekmi diye deneyelim o zaman
Neyi denediğine bağlı , genellikle hoşuma giderdi ama .
ben pek sevmiyorum, denedigini anladigim icinse sesimi cikartmiyorum...
lol
Soğurdum açıkçası:/ zor kız olsun ama kıskandırmasın:))))
ağzını burnunu kırardım. oyun hamurumuyuz la biz :x
"yiter gayri, nedir senin derdin?" derdim herhalde :-)
Sizin yüzünüzden deneme tahtası olduk, bir rahat bırakın bizi nedir bu denemelık yaşantı :)
elimin tersi bugünler için var ^^
senın gıbı sevgılım olsun hergun denesın .)))
evet erotizm dışındaki oyunları sevmiyorum
Bu işe kalkışan kızlar cidden gerizekalı
Uğraşamam öyle şeylerle, güvenmiyorsa yol orada.
Siz kızların biz erkekleri denemesi :(
Etrafima bile bakmam birak kiskandirmayi. :D
öyle aptal biriyle birlikte olmam :)
soğurum tabi. çocukmuyuz? denemek nedir
kaç yaşındasın büyü artık derim direk
Hiç bir zaman çoluk çocukla işim olmadı...olmaz.
empatı kurdum ^^ çok itici nan
terk edilesi kız tipidir :))
fazla naz aşık usandırırmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar