Aşk İlişkileri Simge’nin şarkısındaki gibi “Seni öyle bir sevicem ki aklını oynatıcan” dediğiniz birisi var mı? bendeakrebim Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Simge Sağın öpücem şarkısındaki seksi sözler gibi “seni öyle bir sevicemki aklını oynatıcan” diyeceğin birisi varmı?Dudağından öpücem öpücem söylenme...#öpücem klibi yayinda 💋 pic.twitter.com/9dT2srlXLE— Simge Sağın (@simgeesagin) September 27, 2018#Bendeakrebim#OynatmasınAklıLazımAmaÖnceBulmakLazım😁 Simge’nin şarkısındaki gibi “Seni öyle bir sevicem ki aklını oynatıcan” dediğiniz birisi var mı? Cevapla Sevgi Soruları En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hhangover Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Hayır yok bu süslü kelimelerede inanmıyorum zaten palavra hepsi 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Sozlere kanmam artik sevdigini gostermesi hissettirmesi lazim 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı. Yok gadasi 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl @RossellaAklın oynattım mı acaba? :) 1 5 Yorumla bendeakrebim +1 yıl Hayırlı olsun diyelim mi acaba😊 Yorumla cnrche +1 yıl Hayırlı olalı 1 ay oldu be :) Yorumla bendeakrebim +1 yıl Whatshaptan dediğim 1 ay oldu bide burdan diyim dedim😁 Yorumla cnrche +1 yıl Teşekkürler diyelim o zaman :D Darısı daha iyileri senin başına Yorumla bendeakrebim +1 yıl Çok amiiiin😁🙏🏻 Yengoşa öpücükler Yorumla
KOBRA_GELİYOR Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Herkesin gönlünde biri vardır mutlaka aşk çok güzel ama anlayabilene 0 0 Yorumla
Bir_Demet_Lavanta Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Var, zaten aklını başından almış durumdayım🙈🙈😍 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
__Victoria__ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Hayır yok 0 1 Yorumla Raes_mi +1 yıl Bu şarkıyı sana armağan ediyorum Yorumla
En İyi Cevaplar