Eşim beni
aldattığını düsünmekteyim bir kız söyledi bunu üç kere kurana el bastı neye inancam şaşırdım
aldattığını düsünmekteyim bir kız söyledi bunu üç kere kurana el bastı neye inancam şaşırdım
Gerçekten aldatmayan erkek kur ana gidip üç kere el basma gereği duymaz. Güven der güvenirsin o kadar. Siz kızların bu sorunu var işte saf inançlarınız var. Keşke yardım edebilsem ama olmuyor kurtaramıyorum hepiniz gidiyorsunuz çok saçma ordasınız anlatamıyorum çok saçma kanıp gidiyorsunuz çok saçma
Canım benim seni sorundan tanıdım , o kızda video olsa çoktan verirdi , üstelik eşin şikayetçi olmuş rahatsız ettiği için kız. Saklayacağı bişey olsa şikayet edemez çünkü karşı tarafın kozlarından çekinir , kızın senin eşine takıntılı oldğunu düşünüyorum
Kız video eşimin çektiğini söyledi zaten. Eşim ise yok dedi esim avukattan mektup göndertti dönercisine girme yasağı koydurttu onlara ve rahatsızlık verdiklerini ima etti mektupta bu yüzden evliliğmz bozuldugunu. Kız tarafi sikayet etceklerdi ama etmediler
O kıza güveniyormusun? emin misin doğru dediğinde? ya da bir kanıt var mı ortada? Sanki adamın Günahıni aliyomusun gibi hissettim
Keske kız daha 17 yasında alman kızı. Mesajlaşmalar var yolladı bana ama ilk kız sdce bulusma oldgnu söyledi sonradan cinsel iliskiyide öne sürdü esim ise hiç buluşmadım diyor :/
Seni aldattığı kadın nerde önce o gavati araştır buldun mu
Dedm ya 17 yasında bir alman kizi söyledi bunları esimin dönercisi var ayni zamanda uzun süredir oraya döner almaya giden birisiymis nedense biz tam evlendigimizden beri aralarinda bisey olmus yani 4 ay oldu evleneli
Kuzum sen iyimisin şu almani bırak ya o kadını bul diyorum tamam dönerciye gelen birisiymis onu bul araştır anlatamıyorum ya
Kadını bul diyorsun. Kadın işte bu 17 yasında dediğm kız esimle bişeyler yaşadığını söyledi
Bu kizada Bastır kurani kerime
Kız alman kızı gavur kurana basmazki hem almanları biliyosun inançsızlar
bir dakka sen gurbette yaşıyosun anladığım kadarıyla o zaman bir tane dedektif tutacaksın o zaman anlaşılır oralarda böyle dedektif filan vardır bir araştır derim
1. kiz iftira atmis olabilir.
2. kocan inancsizdir.
Cevap
31Cevap
Evet basar...
Kur'an'a inancı olsa zaten müslüman olsa adam olsa aldatmazdi ki...
Esimin tavırları degısmıstı eve cocuklara karsı ben bir kadın olarak cozmelıydım bır ıs vardı bırgun yorgun geldı eve cayına uyku ilacı koydum uyuttum kendini sonra telefonunu ele gecırdım acmaz olsaydım kızla resimler yazısmalar vardı uyandırdım zorla hesap sordum sabaha kadar konustuk o gun 2 gunluk dedı yuvamızı yıkma dedı gidecektim ama cocuklar var dıye bırakamadım kurana el bastı bır daha olmayacak dıye son bır sans verdım ama aldatırmı bılmıyorum
her ne kadar zor bir durum gibi görünüyor olsa da aslında çözümü kolay ve tamamen senin elinde takip ederseniz mesaj atayım yapmanız gerekeni anlatayım bana teşekkür edersiniz emin olun işe yarar,
eşini şikayet eden kız niçin eşini şikayet ediyo sana bu işten ne gibi bir çıkarı var yoksa eşine kanca atmaya çalıştı da eşin yüz vermeyince de iftira mı atmak istiyor al bir de burdan yak
Basar neden basmasın. Adamlar milleti kurana el basarak 16 yıldır kandırıyor. bir erkek bir kızı mı kandıramayacak.
afedersin ya haysiyetsiz
ya da öğle bir şey yok
tabiki inanç önemli faktör bu konuda
öyle insalar varki önüne kuran diye incili getirsen ona bile kuran diye el basar
Yapar kardeşim. Dualarla, tekbirlerle insanlar soyuluyor. Ornek: Adnan Oktar, Çiftlik Bank, Feto.
Yeminin artık bir hükmü yok. Her türlü yalan söylenir kaybetmemek için
Kardeşim aldatan adamda Allah korkusu ne arar. Dört aylık evlilikte bunları yaşamışsan talihsiz bir birliktelik olmuş senin adına üzüldüm
Evliliğinin 4. Ayında olduğunu nereden biliyorsun soru da öyle bir bilgi yok
@GeleceğeDönüş yorumlarda görebilirsin
Aldatan Kur'an'a el basar ama diğer dünya yı düşünmez
Kimsenin günahını almayim ben bişey derdim ama neyse
Aldatan bir erkegin Allah korkusu olsa zaten yapmaz bu da demekki...
basan basar emin ol var öyle bunların büyüklüğünü bilmeyecek düzeyde normalleştiren böyle şeyleri
17 yasindaki ergenemi inaniyosun amaan yani
Amaaa mesajları yolladi kiz ondan önce inanmamistimki
Tamam'da mesajlasmis olabilir bunu sordunmu yalanladımı? Ama sonradanda cinsel iliski atti ortaya diyosun bence inandirici degil yani
Mesajı ilk inkar etti fotoshop dedi. Sanırım korkudan ama sonra kabullendi dalgamı geciyosun dedğmde fakat erkek arkdsm arada yazıyordu dedi neyse ama cinselliği bulusmayı dahi inkar etti tamam söyle bulustuysan dedm belki bisey yapmadn dedm hayır bulusma olmadı dedi. Ama iste kız esimin bekar evinin icini tarif etti iste orda koptum sonradan esim bir erkek arkdsnla kalıyodu o eve aldıgnı söyledi kızı bir ara geldi dedi. Kız ise inkar etti öyle bişey yok diye
Simdi mesajlasmalar senin esinle, fakat onun arkadası eve aliyo ben bise anlamadim valla birde, bekar evi nedir ya senden once olan bir olaymi bu?
Hayır bak 4 aydır evliyiz daha tuttuğumuz eve tasınmamıstk. Esim bekar evinde kalıyordu arkadasınla esimin dönercisi var orda arkadasıda esimin iscisi aynı evde kaldığı. bu kızda aynı zamanda esime sürekli döner almaya giden kizmis 8 aydir ve tamda evlendigimizden itibaren kiz esimle aralarinda biseyler oldugunu söyledi tarih olarak ve kiz esimin bekar evinide biliyor kuzenleri orda oturuyormus bir sokak assagida
He bak ona birsey diyemem simdi kimle ne yasamis bunu neden yapiyor yani 2 ihtimal var yapmistir soyluyordur ya da yapmamistir seninki yuz vermemistir buda gurur yapmistir boyle birseye kalkismistir zor ama guvenmekden baska caren de yok yani bir tarafda kocan bir tarafda ne oldugu belli olmayan resit olmayan bir kiz yazismalar olabilir, ama musluman bir insansa ve kurana el basacak kadar da yapmadim diyorsa inan ne diyeyim
Haklısın cok zor zaten bu durum 1 aydan beri sürüyor delirdim artık esim kurana el basınca esime inanıyorum bir yandan düsünüyorm kız evinin icini nasıl bildi ya arkadası almadıysa eve diye.
Tabi bu insanda bir guven kaybi yasatiyordur illaki ve herseyinde bir kusku ile yaklasicaksindir günümuzde neler oluyor artik sende bundan sonra biraz daha dikkat li olursun
Ama kizin söyledikleri dogruysa ozaman beni evlendigimizden beri aldatmis oluyor 4 aydir evliyiz hic sevmemis demektir bu düsünce beni maf ediyor:( bana her dokundugunda suanda
Sen böyle düsünürsen nefret'den ve sinirden kendini yer durursun saglikli dusunemessin, böyle kendini bitiricegine iyi olanı düsün veya kizla yüzleş diyecegimde niyeti belli yani birseylere takmis yoksa kimse kovalamaz boyle
Evet ben hatta dedm esim böyle bişeyin olmadıgını söylüyor diye ben ama ne yasadigimi biliyorum dedi kiz sadece kendini iyi göstermek icin yalan konusuyor dedi ama umrumda degil dedi en son dediig buydu
Bence esinle konus böyle birseyin tekrari olmaması konusunda cunki insanin icine birdefa kurt düstümu yer yer büyür, yeni evlisiniz yazık yani
Evet ama ayrılsamıydım bilmiyorum icim cok acıyor
Ayrılmakmı, bence bu kadar kolay olmamali empati yapiyorum haklisin boyle bir durum yasanmasa bile böyle bir muhabbetin gecmesi çok can sıkıcı bir durum ama emek var, seni zaten birazcık seviyorsa özrünü güzel sekilde diler gönlünü alır
Peki ya yaşanmışsa. Aslında delilde var ama 3 haftadır yapmadım dedi halada kabullenmedi en son benden o ayrılmak istemisti beni suclayarak esim yeter artık diye ozmnda ben bir an dayanamadm simdi ise yine bilmiyorm napcağmı
ya yasanmışsa ya yaşanmamıssa deyipde işin için den çıkılmıyo malesef yani ikinizde ayrılmakdan bahsediyosunuz delil varda neyin delili var kesin yuzde yuz yapti diyebiliyomusun hayır, bosver önemli olan simdi, simdi nasilsiniz?
Hayr ilk bu mesele cıktıgında esim hep inkar etti cabaladı gel evimize dedi yeni bitmişti tam evin mobilyaları gitmedim en son işte sinirlendi sanırım 4 gün önce ne dediysem bana inanmadın dedi yeter artk diyip ayrılmak istedi. Dün sinir krizi geçirdim telefonda onla konusurken kendime bisey yapcam diye korktu geldi işte dünde tekrar kurana el bastı ama bilmiyorum
Tamam suanlık bir sıkıntı yok ise bence konuyu son bir konusma ile kapat icinde kusku oldugunu bu durumdan sebep guvensizlik oldugunu bunuda tekrar senin kazanabilecegini soyle ve kapat tekrarı olursa bu tarz konuda ozaman ne yapacagini dusunursun
Haklısın ama ya gerçekten bunu yaptıysa gerçek oldğnu 100 de 100 bilsem ztn evli kalamazdımki :/ sence hicmi öğrenemem
Bunun ne kadar üzerine gidersen okadar yıpranırsin degermi bence degmez cünki karsinda yüzdede yüz cevaplar cıkmıcakki yeni tartismalar yeni huzursuzluklar mutsuzlukla gecen günler ve geriye kalan hayatını etkiliyor bu belirsizligin getircegi bunca seye razı isen git üstüne bana kalirsa kendini yiyip bitirme olumlu dusun
Haklısın esime dedm ispatla ozaman kizla önceki mesajlasmaları göster dedm ben sildim dedi :/
Dahada üstune gidip iyice durduk yere kusku yaratma bakalim ilerleyen gunler neler göstericek sana yapmissa bise elbet cıkar kuranada el basti valla daha ne diyebilirim bilmiyorum 🤔
Nasıl cıkarki daha sence.
Yani bütün olay kızda bitiyor ki böyle birsey yapan insan icin 1 tane kız yoktur zaten onun icin dedim senide iyice kuskulandirmak suphelendirmek istemiyorum sen dedigim gibi sadece normal gunluk yasantina geri don yasanmamis gibi davran olumlu dusun 1 kisinin lafiyla bundan sonda hareket etme yuzde yuz lu bir sonuç yok cunki
Nasıl kızda bitiyor bütün olay. Diyosun böyle bişey yapan bir kac kız dha vardır peki nasl ortaya cıkarki o kızlada olanlar.
Ya sen bir dur ortada bise yok hemen ne cikaricaksin ortaya ornek verdim ben sadece boyle karakterde bir insansa yapmaya devam eder elbet yakalarsin yani sen sadece unut tamammi
Hmm böyle karekterdeyse tekrarlanır diyorsun. Ama öyleyse dha dikkatli davranir artk değlmi
Davransa bu konuda davranirdi zaten sen kuskulanma esini seviyosan normal devam et sogumayin birbirnizden ilerleyen zamanlarda ne cikar karsina gorursun hayirlisi olsun hakkinda ne diyim
Sağol ya okadar tavsiye verdin. Kafama takilan ama bisey daha var kiza özel sorular sordum mesela ayip olcak ama esimin seyi nasl görünüyordu ozmn dedm okadarını bilmiyorm tecrübem yok dedi. Peki baska ne vardı o gün esimde traşlıydı dedi bunu bildi mesela. :/
O isi gecsin rahatca birinin evine gidebiliyosa birseyler yspabiliyorsa okadar tecrubem yok diyemez bence atiyor yani trasliydida kurtarmaz surada izi beni vardi gibi bise soylese nese 🤔
Traşlı oldugunu ama nerden bilebilirdiki kiz
Ya türk erkekleri etek trası oluyoki zaten ozamani nerden bilceksinki trasliydi degildi diceksin yani
Özelden yazıcaksan yazabilirsin burayı takip edemiyorum cok bildirim geliyor ona göre
2018 yemine inanan var.
İnsallah aldatmıyordur...
Yemine inanasımız gelmiyor artık
İnancı yoksa 10 kezde el basar
İnanmıcaksan bastırmıcaksın kardeşim
Gözünle görene kadar inanma
Kıza İnan yalandan yere basmis olabilir
Vermiyor musunda aldarıyor?
Ooo 103 kere de basar
O iş olmuş
Nerden anladn
Hisler hisler hisler hislerim beni yanıltmaz