Ailemden Şiddet Görüyorum Dayanıyorum Ama bir Yere Kadar

Arkadaşlar benim 2 abim var ve ben şiddet görüyorum. Annem babam ayrı. Ne psikologa gidebiliyorum ne de yardm alabiliyrum. Çevrmdeki herkes bu gibi seylere normal bakiyo. En büyük abim geldi az önce. Aldıgım bütün kulaklıkları malesf bozdm. Dıştan müzik dinliyodum ve geldi küfür etti. Kafama hafiften vurdu. Bacagama 2 3 defa tepik attı. Telefonumu kırmaya çalıştı engel oldum. Seni öldürürüm bilmem naparim dedi. Kücük kız kardesimide dövüyo. 14 yaşında. Dayanıp Allaha sıgınmaktan başka çarem yok gibi.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar hic bir dernege basvuramam cesaretm yok kimsede benim adima basvrmasn
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar lutfn lütfn kimse polise savciliga benim adima başvurmasn
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar destekleriniz icin tsk ederm. Bi nebzede olsa icimi dökmek istedm. Allahima havale ediyorum. Allahindan bulsunlar. Zaten arkadaslar ne ruya görsem tabiri çok güzel çıkıyo. Rabbim yanimda biliyorum. Rabbim hiç kimseyi bu duruma düsürmesn. Hayatmda hic bu kadar çaresz kalmadm. Siz eşinize çocugunuza bir küfür bile etmeyn. O kelimeyi duymanin içinde duyulan üzüntü hüzün hic bisiyde yok. O kadar çok etki yapiyoki TESEKKURLER ALLAH RAZI OLSUN
Ailemden Şiddet Görüyorum Dayanıyorum Ama bir Yere Kadar