Annemden fiziksel ve duygusal şiddet görüyorum. Yüksek lisans öğrencisiyim okumamı istemiyor. Ablam Amerikaya kaçtı. Anne babam ayrı. Babam babalık yapmıyor. Kenarda biraz param var İstanbul'a gitmek istiyorum. Hemen iş bulmam lazım ama ya bulamazsam çok korkuyorum. Lütfen fikir verir misiniz? Siz olsanız ne yapardınız? Ya şiddetten aklımı kaçırıcam ya da intihar edicem. Yaşamak istiyorum. Kendime güvenim ve saygım hiç kalmadım. Annem evli bir adamla birlikteydi adam beni taciz etti annem beni korumadı. Ablam da evde anneme bakmamı istiyor ömür boyu o yüzden gitmemi istemiyor ve beni oyalayıp manipüle ediyor. Ama ben bunlara katlanamıyorum artık. Dayanamıyorum.
Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ablanın kaçıp senden kalmani istemesi çok bencilce. Biraz risk alman lazım korkma. İs bulamazsan mesleğin dışı is yaparsın yine sonrasında toparlarsin. Hayat senin karar da senin
Evet beni sürekli manipüle ediyor. Ama beni hiçbir şey yapamayacak hale getirdiler. Bir şekilde geçinirim dimi güvenli odalar var onlardan tutarım. Biraz fikir verir misin bana?
Ben zamanında senin bu yapmak istediğini yapmak istedim beni de manipule ettiler su an çok pişmanım. Güvenli odalar tabi ki var, mutlaka bir kadın olmalı gideceğin ev yani ortak olacaksa o evde bir oda kiralayacak isen bir kadın olmalı ve üçüncü olmamalı asla. Zaten fatura kira ortak ama meslekten korkma yaa en kötü kasiyer olursun o arada alttan mesleğine uygun iş bakarsın. Paranı boşa asla harcama hep biriktir. Sana ileride çok lazım olacak. Oda konusunu ikinci plana bırak önce is. Öğretmen evleri var oralardan bir haftalığına uygun kiraya düşürmeye calis. Sonra bi ev bulursun. Benim arkadaşım bi kadının yanında kaldı bi odada 3 yıl kadar çok çalıştı iki is yaptı biraz kredi çekti kendine ev aldı. Ama parasını hep altına yaptı 3 yıl sonra fark çoktu o zamana göre. Yani her şeyi en ince detayına kadar düşün, kesin karar vermen lazım ve bu kararda asla pişman olmaman lazım
Kız apartında kalmayi düşünüyorum yüksek lisans ogrencisiyim onceligim okulumu bitirmek ve gecinecek kadar para kazanmak. Malum siddet taciz ve manipulasyona ugradigim icin kafamı toplayamiyorum. Her seyden korkar oldum psikolog psikolog geziyorum. Namusumla olduktan sonra her isi yaparim ben zaten yeter ki is bulayim. Ama temiz ve guvenli olsun.
Sen bu yolda ilerle önündeki engelleri de takma emin bir şekilde devam et en çok 5 seneye her şeyini oturtmus olursun. Sana her şeyi derler sen takma herkes bir birey bu hayatta ve dahası herkes kendi kaderini yaşıyor. Ablana da söyle çok düşünüyorsan gel sen bak ya da yanına al. Bi gün evlensen o zaman ne dicek bi odayı da annene mi ver dicek
Annem evli bir adamla birlikte ve adam beni taciz etti annem beni korumadi. Ablam destek olmuyor halbuki biraz destek olsa hemen gidebilirim. Bunlar nasıl insan. Babam desen babalik yapmadi sahip cikmadi. Butun iskenceyi ben cektim. Hic mi vicdan merhamet yok bunlarda.
Hesabını hem burada hem ahirette veremezler tabi ki annenin yaptığı yanlış ablaninki ayrı yanlış ne desen olmaz yetersiz kalır. Ayrıl bence kendi sağlığın için
Ablam tacizi normalleştirmeye çalışıyor. Uzaktan demesi kolay. Ben çabalamıyor ve bahanelerin arkasına sığınıyormuşum. Sinir hastası narsist bir anne ve sapık sevgilisiyle uğraşıyorum. Psikolojim kalmadı bahane etsem kurtulmaya çalışır mıyım.
Zaten bunları devlete anlatsan ceza bile alır onlar. Ablan da annene çekmiş galiba. Psikolojik olarak destek alman gerek zaten verilen raporlar ileride is konusunda sıkıntı cikarmayacaksa senin için sorun olmamalı yirn de gitmelisin de. Alttan alttan yerini hazırla. Tacizi ispat etsen ceza bile alırlar bunlar neyin derdinde ben anlamadım
kades uygulamasi kullan
Artık kendime vurdurmuyorum. Zamanında darp raporu alsaydım, ama kıyamadım. Bana her gün kıyan insanlara.