Evliliği çok mu abartıyoruz? Hakikaten evlilik masrafları göz korkutuyor.. Hele Altın'ın fırlaması; "aman evlenmeyin!" dedirtiyor resmen.. Evlenmek isteyenler sanırım maddi manevi fedakarlık yapmak durumundalar artık..
Benim zaten bekar evi herşey var zaten düğün istemez kına adettir bizde geline kına yakılır oda evde olsun nişanda evde olsun bir bulaşık makinesi lazım birde küçük bir çekyat falan ya da L koltuk aldıkmı yeterli ne gerek var yani a dan z ye dizili evim okadar he birde onun eşyaları için giysi dolabı benim dolapda yer yok maalesef
Bana niye eksi veriyorsun hemcinsim ne yani sizin gibi elin oğlunu soyup soğana çevirmediğim içinmi ne yapim evlenmeden dünyanın eşyasını alalım sonrada evlenince borçmu ödeyelim ay sonu maaş yetmeyince birbirimizi yiyelim dimi gerek yok az eşya çok huzur 🤗🤗
Daha sabah ordaydım sabah direk nikah dairesine giderdik😅 yalnız hiç deniz görmeden büyüdüm desem😏 gel ben seni sinopa alayım Ankara büyük memleket olmaz orda😅😘
Tamam okula gidip diplomamı almam lazım sonrasında işleticem maaş için snrada direk senin yanına😁😅 o değilde anlaşılan bana eksi veren senden hoşlanan biride olabilir😅😅
Aaaa asla o kızın saçını yolarım valla😅 Bilmiyorum artıkın sen burdan kimseyi istemem dediğin için olabilirmi sonra bide gelip beni al dersen bana benide eksiler sanada açılamaz 😄😅 iyi Allahdan bana özelden laf demiyor😂🤣
Bak nerdeyse 6 yıldır çalışıyorum birikmişimde var bencede kaçrma sen beni ev araba arsa altın parada istemem sadece düzenli olarak kitaba para verirsin bir 😁😅 bence sen sanki konya kayseriliymişsin gibi geliyr ama
Benim demek istedigim degeri dusecek seylere harcama yapmak yerine degerini koruyan ya da artiran seylere harcama yapmak...
Evlilige gelince de bir insanla karakterine veya maneviyat anlaminda karsisindakine ne katacagina bakmaksizin sirf parasi dis gorunusu icin de evlenmek akilsizca bir davranistir.
Ilk gönül bir olunca samanlık seyran olur derler... önemli olan kurulan yuvada eşyaların mükemmel olması değildir ! Sevgi saygı güven sadakat varsa eksik birşey yoktur o evde
İstediğim tek şey sade nikâh ile evlenmek. Eğer gücümüz yetiyor ise sıfır alırız yetmiyor ise spotçulardan bakınırız ama faize bulaşmayız. Sevdiğim insanı maddi - manevi sıkıntıya sokmak istemem.
2. El esya kullanmam asla ama dugun kina filan istemem bana kalsa sade bir nikah töreni olur. foto cekimi olur. dugun yapip bir dolu masraf yapicagima o parayla sehirleri gezerim
Kına gecesı veya nişan için yer tutulması gereksız masraf ama düğün ve balayı olmazda olmaz benım ıcın. 2. Ci el eşya almak ıstemem tabıkı öğrenci evı degıl sonucta o kadar fakır biriyle evlenmem veya cimri biriyle
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenirken, "masraf olmasın, 2. el eşya bile kullanırım" diyebilir misiniz yoksa "ne gerekiyorsa isterim" mi dersiniz?
En İyi Cevaplar