Eski sevgilimi 9 yildir unutamiyorum ve evliyim?

esime cok asik oldum 3 ay kadar mesajlastik, sevgili gibi konustuk bir tek gorusmedik. ayni mahaldeniz, bir gun kizlar oturuyoruz, onun kiz kardesi sevgilisi oldunu gecen tanistini falan anlati, oysa benle uc aydir konusuyordu cok uzuldum. o aksam ustu bir erkek var mahaleden hoslaniyor benden yine yazdi nolur bir sans ver falan diye tamam deneyelim dedim. aksam esim ariyor yeniden acmadim yuzune kapatim mesaj falan yazdi cevap vermedim. sonra mahalenin kahvesine cikmis ve benim baska birinle sevgili oldumu orenmis mesaj yazdi birdaha rahatsiz etmem soyleseydin gibisinden hic bisey yazmadim yine. artik sevgilim vardi. 9ay ikiskimiz oldu gorustuk tanistik elimi tutu optu oyle iyi biriydi ki ama benim aklim hala esimdeydi. sonra bir aksami esime mesaj yazdim cok pismanim seni cok ozledim falan diye. oda aradi iste neden boyle yaptimi herseyi anlatim ve esim bana cikma teklifi eti bende kabul etim. ama sevgilim vardi benim. hemen aradim onu ayrilmak istedim. ben mahaleden esimi sevdimi onunla yapamayacagimi soyledim ve ayrildim. tabi bir ay kadar aradi sonra vaz gecti. biz esimle 6yilik bir iliski sonunda 3yildir evliyiz ama sevgilimi unutamadim bir turlu. iļk o elimi tutu ilk o optu. onu her gordumde icimde birseyler oluyo. benden sonra ne sevgilisi oldu nede evlendi. bu hisimden vazgecmek istiyorum onu unutmak istiyorum yardim edin?
Eski sevgilimi 9 yildir unutamiyorum ve evliyim?