yinede onunla olurmuyudunuz ona destek çıkar acısını paylaşmaya çalışırmıydınız?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gerçek aşkla bunun hiçbir alakası yok. ne kadar sevse dahi bir çok kişi öperek, zaman geçirerek, hayatı yaşayarak aşkı seviyor. bir kör ile nasıl bir aşk yaşayabilirsin ki ? bu kafadadır bir çok kişi. burada terketmem diyenlerin bir çoğuda boş insanlardan oluşuyor. kimse başına gelmeden bu kadar rahat konuşmamalı. evet ya da hayır diyemem. allah göstermesin. hem yukarıdan izleniyoruz cevabıma ibret olsun diye yaşatır falan riske girmemek lazım.
Geçtiimiz gün arkadaşımı ziyaretettim. Geçtiğimiz yaz sonunda motorla bir kaza geçirdi ve şu an sol tarafı felç olmuş durumda. Onu çok seven kız arkadaşını sordum. Ondan "Kah.pe" diye bahsetti. Terketmiş felç olduğunu görünce...
bunu duymak istiyorum hernekadar duyması bana acı versede insanların artık gerçek aşkı yaşadıklarına inanmıyorum
Askerdeki adam terk edilmez derler ama asıl böyle bir acı yaşayan insan terk edilmez . Baştan böyle tanısalar belki bazı sebeplerden birlikte olmak istenmeyebilir ama sen sevgili olduktan sonra bu kazayı geçiriyorsa bal gibi de durman lazım yanında . Onun sesi onun gözü olmalısın. İlişki yürümeyecek evredeyse ayrılmak gerekir sadece
Sevgilim olsaydi ve bu durumu yasasaydik, Büyük bir "EVET" olurdu.
en içten yorum bu gibi geldi rica ederim
teşekkür ederim
Cevap
16Cevap
bu kilibi izlerseniz daha iyi öğrenirsiniz sanırım
,sevgi için neler verilir,ricam...
klibi izledim yorum için teşekkür ederim
destek olmaya çalışırdım heralde lakin bir yaralanma sonucu kilo verip atıl hale gelen vücudumdan dolayı terkedilmişliğim var
aslında soruyu bide bu şekilde sormak lazım bu tarz durumlara düşen kişilerin kaçı terkedildi kaçı destek oldu diye
Terketmem diyenlere inanma sen kardeşim cevap belli !
aslında eminim toplumun %70den fazlası terk eder ben yanıt veremiyorum destek olurdum heralde ama insan o anı yaşamadan bilemiyorki
neyin cevabı bellı sen terkedersın yanı bukadarsın yani ?
dostum sende genellıyerek agır olmus :)
ama ınsan yasamadan bılemez haklısın
kendı adıma konuusyorum asla bırakmam
bencede biraz ağır oldu :)
kalbını kırdıysam ozur dılerım bu arada
eywlah kardesım sagolassın
estagfurulah agır oldu haklısın
özür dilerim tekrardan
:)
:)
SEVGİLİMİZ YOK OLSAYDIDA DÜRÜST OLMAK GEREKİRSE HAYIR
evet demeside çok acı hayır demesine ama ne bilim biraz empaty yapınca hayır demek daha zor gibi geliyor
aslında bu tamamen farklı bir bakış açısı ama doğru da şahsen bende acı çektirmek istemem mantıken değer verdiğim birine ama mesela gözlerim kör oldu o kötü günümde beni tek mutlu edecek şeyde onun sesi olurdu
Ben birlikte ölmek isteyecek kadar çok severken onu zor durumunda asla yalnız bırakmam. SEVGİYİ BİLMEYENLER ANLAYAMAZ BUNU!
Tekrar bir kaza daha gecirmesini sağlayarak uzuvlarını eski işlerliğine kavustururdum.
0_0
enteresan bir fikir kazayla öldürme kızı da :)
bitkisel hayatta olsa bile onun yanında olmak bana zevk verir
tabi ki olurdum. kulakları duyuyor diye gözleri görüyor diye sevmedim onu. her insan görüyor her insan duyuyor. kaza geçirdi diye onda sevdiğim şeyler hasar görmedi ya. her daim yanında olurum.
teşekkürler :)
benim sevgilim evleneceğim kadın olacak o yüzden onunla ölürüm bile
herkes burada bakarım der ama %99 u bakmaz bende bakmam yani
bence bakarım demek ne kadar zorsa bakmam demekde okadar zor bu konu insanı bir çıkmaza sokuyor :)
tabiki sonuç olarak tamam ilk başta güzelliği ilgini çekse de gerçi bunlar değişiyor konuşması vs gibi bir çok neden olabilir de işin sonucu sonuçta sevgilin yani sevdiğin kişi niye etkilesin ki tabiki destek olup acısını paylaşmak en makulu olur.
olmıyan adama adam demem ben sevgilim olcak kisi sevdim kisi olmalı hic farketmez her isi ben yaparım yine onunla olurum.
Elbette yaninda olurum seviyorum ben onu. adi bile yetiyo sol tarafi hizlandirmasi icin derdi veren Allah dermanida verir derim ve hayatimi onunla geciririm:)
altınokta körler derneğinin kurucusumuyum la ben. kıçına bir tekmede ben kordum..
Büyük konuşmayalım. Kaderimiz de varsa eğer ölüme kadar sürer.
ben onun yanında olurdum ama o benım yanımda olur muydu bılemem
tanımıyorum artık onu..
yani cevap?
yarı yolda bırakır çeker giderdim diyorsun yane
yok artık yokum diyor :)
daha cok sever daha cok sahiplenirdim
evet
demek çok kolay gerçekten evet ama
her daim benimle
EVET
banane ya,gözünün önüne bakaydı :P
:) ilginç bir düşünce olmuş :)
Iyi gunde, kotu gunde..
kesinlikle evet derdim.
içimi kararttın
ncikin de bile gardiyan var sen zaten hayata kara bir gözle bakıyon :)
tabi ki de hayır
olur canım sen istedin ya ölürüm ben <3
daha cok severdim.
evet
.
Evet tabiki !
yeşilcam effect
:) doğrurudr
A: Evet tabiki !
evette tabi
demekle herkes yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?