Kötü zamanlarda da yanında olmayacaksak, ne anlamı var ki sevgililiğin?

Kötü zamanlarda da yanında olmayacaksak, ne anlamı var ki sevgililiğin?
Duruma göre değişir iyleşme şansı varsa kalırım sona kdr da yanında olurum Ama yatalak olmuşsa ve iyleşme şansı da yoksa kendi adıma diym ayrılırım evet üzücü bir durum evet benim de başıma gele bilir evet bencillik ama da böyle de olmaz ki aynı şey benm de başıma gelse sevgilim de yolları ayırır Hayat zordur ekstra zorlamaya da gerek yok
Zor bir soru, bilmiyorum. Yani her anlamda zor. Çünkü anneannem felçli biri. Oradan yola çıkarsak ben kaldıramam uzun vadede. Çünkü anneannemi de kaldıramadım. Bunun bir de bakımı var. Realist olmak gerekirse uzun vadede oluru yok gibi.
Bi yola çıkarken (sevgili olurken) insan kendine ilk şunları sormalı, birimizin başına bir şey gelse ben ona bakabilir miyim? O bana bakar mı? Soğur muyum? Sevgim eksilir mi? Cevaba göre hayatına almalı.
Zaten bu soruları sormadan hayatına alanlar çok büyük " ah " alıyor.
Ciks bırakmam
Cevap
17Cevap
Hayır bırakmam.. sevgilim ya da eşimi ölene kadar severim.. öldükten sonra bile severim.. engeller bizi ayıramaz
evet ben de oyle olsam beni birakmasini ister birakmasa bilr kendim uzaklastirirdim. ne yük olurum ne yük tasirim. evlilik desen ayri konu. orada verilrn bir söz var iyi gun kötü gün diyr insanlar sorumlulugunu almali. sevgili olayinds verilen bir soz yok. flört.
Allah kimseye böyle kaderle sınamasın bizleride ibrete tabi tutmaz Amin
Herhalde.
Amin.
Adam 5 çocuğuyla gelse yine razıyım diyor, kadın ev dökülüyor derdinde. Söyleyecek fazla bir şeyim yok...
Tam tersi daha çok yanında olur daha yakın olurum moral alsın diye. Sevdiğim için birlikte olmuşum bırakmam.
Pazara kadar mı dedik dayı. Kurban olurum la ona, bırakmam.
Hayır tabii ki, sevgi basit bir şey değildir. Ne olursa olsun devam etmektir.
Bırakmazdım. Kaderimizde bu vardı ama alın yazısı derdik.
Bu soruya 1 tane bile erkek cevap vermemiş yazıklar olsun gerçekten
Ben verdim.
@AnonimBirKullanıcı_ 👍🏻
O beni bırakır mıydı bilmiyorum ama ben onu bırakmazdım
Hayır bırakmazdım, yatalak bile kalsa bırakmazdım 💖💖
Bırakılmaması lazım, sevgi ve aşk bu kadar basit mi?
Ben 3 sene önce Beyin ameliyatı geçirdim ve sol tarafım felç oldu Fizik Tedavi görüyorum, eşim beni bırakmadı
Bir ilişkiye başlıyorsam eğer bütün her şeyi göze almışımdır.
Sevdiğim insanı asla bırakmam. ama mantık sevgililiği ise, arada aşk yoksa bırakırım, umurumda olmaz. Katlanamam valla..
Ben bırakmazdım ya ne olursa olsun sonuna kadar onun için uğraşırdım
kaza sonucu engelli olsaydım beni bırakmasını isterdim açıkçası sağlığım iyiyken ilgilensin adam akıllı yerinde değilken acımasın bana
Daha çok ilgilenirdim aksine.
hayir birakmazdim her haliyle canimin icidir
Ben asla bırakmam bana ters şeyler
Bunu çok düşündüm bırakmazdım
Gözüm gibi bakarım
Gerçekten seviyorsam bırakmazdım.
Hayır bırakmam
Hayır daha çok sarar sarmalardim
Ben bırakmam. sevgilimi , sevgimi çöpten bulmadım
Hayır yine de severdim.
O kadar vicdansız deglm
Bırakmam