Tanışmadan önce engeli olan biriyle birlikte olmak büyük sorumluluk ona adım atmayabilirdim. Ama bir yola baş koyduğum insan sonradan böyle olduysa onu bırakmam çünkü aynı şey banada olabilirdi ve onu seviyorum kaza geçirmesi neden sevgimi bitirsin.
Burada herkes canım cicim diyor da yalan onlar beni 2 sene konuştuğum bıraktı köpek gibi sevdim be ama bıraktı sandalyeye kaldım diye çok şükür belli zorluk sonunda eskisi gibi oldum ama artık kimsenin sevsine inanmayan birisi oldum
Her birey, engelli adayıdır. Zamanında benimde engelim vardı ve bu süreci aştım böyle bir durum kimsenin başına gelmesini istemem ama varsayalım ki oldu hayatımın sonuna kadar ona bakmayı üstlenirdim.
Dis gorunuse asik olanlar birakirda kalben ruhen sevenler birakamazlar. Allah gostermesin ama birakmam. Cunku bacagi da olmasa eli de olmasa ben ona el de olurum bacak da. Iste asil o zaman asil onun yaninda olmam lazim.
Allah kimsenin basina vermesin insallah ama sahsım adina konusim evlenmisim yani demekki cok seviyormusum yani o yüzden ona daha cok sarılmaya calisirdım.
Ayrılmam. Nikahı basarım. Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırım. Hergün Allah'a şükrederim onu bana bağışladığı için. Birlikte gülüp birlikte ağlarız. Ama bu baş hergün aynı yastığa gider. Ölüm ayırana dek.
En İyi Cevaplar