Bir trafik kazası sonucunda bacaklarını kaybettiğini düşünün ve artık yürümesi imkansız. Bu durumda ne yaparsınız?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tanışmadan önce engeli olan biriyle birlikte olmak büyük sorumluluk ona adım atmayabilirdim. Ama bir yola baş koyduğum insan sonradan böyle olduysa onu bırakmam çünkü aynı şey banada olabilirdi ve onu seviyorum kaza geçirmesi neden sevgimi bitirsin.
Hayır, el bebek gül bebek bakarım ben ona yeter ki aşkla baksın bana yeter.
Burada herkes canım cicim diyor da yalan onlar beni 2 sene konuştuğum bıraktı köpek gibi sevdim be ama bıraktı sandalyeye kaldım diye çok şükür belli zorluk sonunda eskisi gibi oldum ama artık kimsenin sevsine inanmayan birisi oldum
Sakat mısın
Ağlarsa anam ağlar diye boşuna mı dediler cocuk
anan bile sevmemiş seni sevgilin mi sevsin iyi yapmış
Her birey, engelli adayıdır. Zamanında benimde engelim vardı ve bu süreci aştım böyle bir durum kimsenin başına gelmesini istemem ama varsayalım ki oldu hayatımın sonuna kadar ona bakmayı üstlenirdim.
Cevap
22Cevap
Dis gorunuse asik olanlar birakirda kalben ruhen sevenler birakamazlar. Allah gostermesin ama birakmam. Cunku bacagi da olmasa eli de olmasa ben ona el de olurum bacak da. Iste asil o zaman asil onun yaninda olmam lazim.
Allah kimsenin basina vermesin insallah ama sahsım adina konusim evlenmisim yani demekki cok seviyormusum yani o yüzden ona daha cok sarılmaya calisirdım.
Ayrılırım, takıntılarım var benim mutlu olamam bu şekilde.
Kesinlikle ayrılmam hayat zaten 1 tekme atmış ben niye atayım düştüğü yerden kaldırmaya tedavisi varsa destek olmaya çalışırım.
Böyle bir durumda olsam asla bırakmazdım olur mu öyle şey yani Bugün ona yarın bana kimin garantisi var ki?
Biriyle o seviyeye gelmişsem demek ki çok çok seviyorumdur ve 25 yıllık hayatımda sevdiğim tek insanı o şekilde bırakmam.
Bilmiyorum burdan konuşmak kolay. Ben sadık bir insanımdır bırakmam diye tahmin ediyorum ama o an ve duruma bağlı tabiki
hayır kalbiyle seven insan ayaklar için mi ayrılır benim sevgim öyle olmaz
Ne olursa olsun onun yanında olurum. Aslında gerçek sevgi böyle zamanlarda anlaşılır.
Ayrılmam. Nikahı basarım. Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırım. Hergün Allah'a şükrederim onu bana bağışladığı için. Birlikte gülüp birlikte ağlarız. Ama bu baş hergün aynı yastığa gider. Ölüm ayırana dek.
seviyorsam ayrilmam sevmiyorsam ayrilirim bu kadar basit
Boşanma olayların bir çoğu erkek iflas ettiği için kadın ondan ayrılıyor sakat kalırsa nolur bilemem yorum yok 🤐
Yeterki gülsün ben onu bir ömür severim bırakmam ki
Ayrilmam ben onu o sekilde birakamam daha fazla cani acir onun
Daha çok severdim onu daha çok bakardım ayrılmak yerine
sanmam ki benim hayat görüşüm kişiliktir güzel veya çirkin fark etmez yeterki bana bağlı ve beni seven biri olsun
Hayır asla ama asla bırakmam.
Her türlü benimdir.
Bırakır giderim napcam
Ama hastaysa bırakmam tedavi ettiririm
Hyr tabiki iyi günde kotu günde demişiz sonucta seviyosam bide
Asla ayrılmam Allah göstermesin tabii ama yemin bile edebilirim.
Birini seviyorsaniz onun kalbini ruhunu dusuncelerini sevin eger bunlari severseniz engelli olup olmamasi bir önem kazanmaz
Valla sevgi dereceme baglı eger gercek anlamda seviyorsam neden onu bırakayım kı degısen kaza ıdı o degıl kı
Herkes birakmm demis ama cogu kisi birakir kendim icin de bisey diyemm
Ayrılmam ona ilgilerin en güzelini sevgilerin en büyüğünü gösteririm
Aşıksan yapmazsın gerçek aşk engelleri aşıp gelir çünkü eğer aşmıyosa o aşk değildir.😉 iyi akşamlar
Ayrılmam diyenler yalan konuşuyorlar
Tabiki de ayrılmam. Ben onun ayakları olurum.
Ayağı olurum hiçbir zaman da şikayet etmezdim. Birini gerçekten sevince fiziki hiçbir şeyi önemli değil.
Bırakmam. Zor olur ama napalim seviyozzzzz.
Hayır ona bakarım bebeğim gibi.
ayrilmam onu kendimden çok seviyorum
O degil de bu çift napıyor bilen var mı
Seviyorsam bırakmamam gerekir
Değeceğini bilsem kesinlikle ayrılmam.
Asla ayrılmam , çokta güzel severim onu.
Hayır benimde başıma gelebilir
nede olsa en başta birbirimize söz verdik tutmaya calisirdim hadda ve hadda tutardim
Eger bırbırımızı sevıyorsak ayrılmam
Hayatta insanın başına herşey geliyor bakarım!
asla ayrılmam aksine ona destek olurum
tabiki de ayrlmam ne olursa olsun.
Hayır kesinlikle ayrilmam, daha cok severim🙏👍😊
Ayrılmam, yarın bende kalabilirim.
Hayır tabikide ona desetek olurum köstek degil
Allah bilir, zaman gösterir.
Yüreği engelli olmasın da geri hal olur
Ayrılmam diyemem yaşamam lazım
Hayır bırakmazdım
aşkla evlendiysem ayrılmam
Hayir
Sevgim çok daha farklı olur emin ol.