Çok çaresizim, eşim ve kardeşim.. Lütfen yardım...

ben 3yıllık evli ve bir kız annesiyim kızım bir yaşında eşimle çok severek evlendim. 7 yıllık bir beraberliğin ardından.. ama geçen cuma hayatımın cehenneme döndü kardeşim bizde kalıyodu uzun süredir çünkü bu şehirde üniye başladı. kardeşim ve eşime sonsuz güvenirim bu arada kardeşim cuma sabahı gelip eşimin üstüne açıp bacağını okşayıp gittiğini söylüyor ama arkasına dönüp bakmadığını biraz geçtikten sonra baktığında ise eşimin kızımın başında durduğunu gördüğünü söylüyor rüyadır diyorum yok eminim diyor. eşimle yüzleştirdim eşimde asla yapmadım böyle birşey diyor yemin ediyor kızımızın üstüne bile ben böyle bir adammıyım diye kahroldu o da ama ben ne yapıcağım lütfen söyleyin eşim de emin kardeşimde ikiside kötü insanlar değil ama bu olay ne :( napıcam ben kafayı yeme aşamasına geldim düşünmekten üstelik o gece yaşadığım başka bir ilginç olay daha rüyamda kızıımı görüyorum tam o sıra birden sıçrayıp gözümü açtım ve bir baktımki kızım üstümde yatıyor uyuyor :S aklımı kaçırmak üzereyimm
Çok çaresizim, eşim ve kardeşim.. Lütfen yardım...