Nasıl bir yol izlemeliyim ? eşimin kız kardeşi sorunu..

eşimle çok güzel bir evlilğimiz var yeni evlendik sayılır. kız kardeşi beni hiç sevmiyor zaten tek kardeşi var. absii tarafından çok fazla ilgiye alışmış benimle evlenince de haliyle onunla uğraşamıyor çünkü artık farklı evlerdeyiz sonuçta. ben kardeşiyle geçinmek için her şeyi yapıyorum fakat kız beni hiç sevmiyor. artık çok yoruldum. eşim de çok üzülüyor bu duruma kavga etmiyoruz ama resmen küçücük kız ikimize yıprattı. kız kardeşi 15 yaşında. nerdeyse bizde yaşayacak bizim evden çıkmıyor geceleri bizde kalıyor ben bir şey demek istemiyorum. çünkü çok bağlılar birbirlerine. eşimde bir şey diyemiyor öyle arada annemler merak eder seni bırakayım artık diyor kız gitmiyor. 3 gündür bizdeydi bugün gitti. ve eşim kız kardeşiyle yatıyor kız ağlıyor endişeleniyorum onun adına da kızın psikolojisi bozuldu resmen bende başka oda da yatmak zorunda kalıyorum. ne yapmam lazım ? nasıl bir yol izlemeliyim ? eşimle bu durumu konuştum ama o da haklı kardeşi sonuçta.eşimde elinden geleni yapıyor ama kıza da gelme de denmez.
Nasıl bir yol izlemeliyim ? eşimin kız kardeşi sorunu..