Eşimin ailesi yardım edin?

Merhaba arkadaşlar kaynım şu an boşanma aşamasında, biz de eşimle 3 aylık evliyiz. Haftada en az 2 gün yemeği bizde yiyor. Yemesini geçtim yedikten sonra koltuğa boylu boyunca uzanıp telefonla oynuyo yatakta yatar gibi. Çok rahatsız oluyorum eşime söyledim bi kaç kere dişimizi sıkalım biraz diyo. Ben ona bakmak zorunda mıyım arkadaşlar siz söyleyin ya. Şimdide görümcem geldi üniversiteye burada hazırlanacak. 1 sene yanımızda yani 🤦‍♀️ (Kayınvalidemler köyde yaşıyor). Şimdi de aralarında geçen muhabbet şu; "yeme içmeyi beraber yaparsınız abini çağırırsınız" bana sorulmadan bide. Eşimle tartıştım bu konuyu her gün burada olmasını istemiyorum diye. Bu seferde buldukları çözüm şu: biz 3 4 günlük yemek yapıcaz evde abime götürücez o orada yiyecek. Ya anlamıyorum kazık kadar adam kendine bakamıyo mu? Evi temizlencek yardıma gidiyorum ben herkesi düşünüyorum kimse beni düşünmüyor. Görümcem dün dolaplarını silmeye gitti kaynımın ben gitmedim kayınvalidem kocama soruyo eşin neden yardıma gitmedi diye. Ben ona bakmak zorunda mıyım? Allah rızası için yardım çıkmaza girdim boğuluyorum nolurr
Eşimin ailesi yardım edin?