Yardım edinnn, ailem ve eşim.. ?

21 yaşındayım, geçen sene evlendim. Sevmediğim bir bölümü okuyordum ( öğretmenlik), bu yüzden bölümümü bırakmak istedim. Ama ailem evlenme koşulu olarak üniversitemi bitirmemi söylediler, ben ve eşim kabul ettik, söz verdik. Onlara söz vermemize rağmen, bu bir yıl içinde üniversite konusunda benimle çok kavga ettiler. Bölümümü değiştirmek istedim, çünkü çok mutsuzdum. Sınava yeniden hazırlandım. Dilden 43bin yaptım. İng öğretmenliği yetmediği için eski bölümüme devm etmemi istediler ama benim isteklerim çok farklı. Bu zamana kadar her şeyimize karıştılar, kavga ettiler. Bu yüzden son zamanlarda eşimle de aramız iyi değil, her gün kavga ediyoruz. Rus ya da çin dili okumak istediğimi söylediğimde, benimle kavga ettiler. Hiç okumamamın daha iyi bir seçenek olduğunu söylediler. Eşim onları dinlememi, kendi hayatımızı kurmamız istiyor. Ama ben onlarla yeni Bir kavga dahi istemiyorum. Çok yoruldum, eşim çok yoruldu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yaparsam yapayım kavga çıkıyor, kendimi yetersiz ve sorunlu hissediyorum. Genel olarak ne yapmalıyım? Çok çaresiz hissediyorum

Yardım edinnn, ailem ve eşim.. ?