Eşim ve eskileri? Bunalımdayım yardım lütfen?

Merhabaa. Az önce eşimin telefonunu almıştım fotoğraflarımıza bakmak için. Epey yukarı çıkınca tek olan resimlerini gördüm. Hepsi live fotoğraf. Kar yağan biyere gitmiş bizim arabanın yanında poz vermiş. Telefonun sesini açıp oynattım resimleri arka planda bana ‘senden olsa olsa yara bandı olur’ diyen eski sevgilisinin sesi.. daha önce eşimi uyarmıştım defalarca. Telefonunda eskiye ait hiç bişey kalmasın fotoğraf video numara hiç bişey demiştim. Şimdi bunları görmek çok canımı sıktı ve 22 günlük bebeğimiz var. Eşimin eski hayatıda çok canlıymış esk*rtlar cadde kızları sırf arabaya binip gezmek story atmak uğruna kendini kullandıran tipler. Ve şu an o hayatı yaşadığı yerde yaşıyoruz. Böyle ufacık bişey gördüğüm zaman tüm bunlar aklıma geliyor deliriyorum çok canım sıkılıyor üzülüyorum. Eşim bana dokununca ellerinin başkalarına dokunmuş olduğu, bana gülünce başkalarına gülmüş olduğu ilşki yaşadığı her şey beynimi dolduruyor. Bu arada benim eşimle 2. Evliliğim. Ama eşimin benle ilk evliliği.. ne yapıcam nasıl davranıcam okadar karışık hissediyorum çıkmazdayımki anlatamıyorum kendimi..

Eşim ve eskileri? Bunalımdayım yardım lütfen?