İlk defa senin gibi bir kadınla karşı karşıyayım, benim için çok özel bir yerin var. (Senin yerin 277373. cü falandır) İstiyorsan WhatsApp konuşmalarıma açıp bakabilirsin, bir tek seninle konuşuyorum (Mesajları arşivler) Bir iki bir şeyler içip sonra kalkarız zaten arkadaşlarımın da işi varmış (Zil zurna sarhoş oldu, gezmediği mekan, sevişmediği hatun kalmadı) Ben seni bu saatten sonra istesen de kolay kolay bırakamam zaten, çok bağlandım sana (3 gün sonra ayrıldılar) -Aşkım instagram takip listen neden bu kadar kabarık? +Ya tanımıyorum inan ki bana takip atıyorlar ben de öylesine onaylıyorum (Hesabındaki bütün hatunların profilini detayı detayına süzüp her birine kendisi takip isteği atmıştır.)
kızlar buralarda yalanlar coktur ya neden. kızlar kendinizi korumazsanız sizlerin gelecekleriniz. sokaklardır. yazıksınız. neden böyle bir anlık zefk icin geleceğinizi karartıyorsunuz. yazık
"Tanıdığım diğer kızlardan çok farklısın" "Kimseyi seni sevdiğim kadar sevmedim" "Seni düşünüyorum" "Sen istemediğin sürece dokunmam, dokunur" "Senden tek istediğim sevgin" içsel düşünce, bedenini de istiyorum.
@-impulsive- Lanet olsun ki bazen gerçekten söylemek istiyoruz bunları o zaman samimiyetsiz geliyo karşıdakine yalan geliyo. Öyle durumlarda napsak acaba?
@santoholy Söylediklerime inandırdım. Ben hep hak edene söylemiştim çünkü belki ondandır. Demek ki gaflete düşüp bunu yalan yere kimseye söylemeyelim yoksa elimizden gider :)
@santoholy Aslında burda çok önemli bişe farkettim sayenizde. Demek ki herkes şöyle böyle diye korkmamıza gerek yok. Biz doğruysak doğrular bizi bulacaktır. :) Teşekkürler
Saçmalık. En iyi yalan söyleyebilen erkek, en iyi yalan söyleyebilen bir kadın kadar iyi yalan söyleyemez. Kadın erkeği duygusal olarak kontrol edebilir. Sezgileri ve hareketleri doğası gereği buna elverişlidir. Aslında erkek kadını kandıramaz. Kadın kendi kendini kandırır ve ya erkeğe bunun için müsaade eder. Kadınlar için ilgi çekici olanda budur. Kendine erkeğe oranla acı vermeye müsait canlılardır. Hatta bazen bilerek ve isteyerek yalana inandıklarını inanıyorum. Buda efendi erkeklerin neden tercih sebebi olmadıklarını açıklar.
Diğer kızlardan farklısın Sadece yatacağız Arkadaşlarlayım Seni sevdiğim kadar daha önce kimseyi sevmedim Seni seviyorum Sen diğer kızlardan farklısın Eski sevgililerime dokunmadım bile ilk dokunduğum kişi sensin Tabii ki eski sevgilim aldattı beni yoksa niye ayrılayım! Falaan filan Kısacası erkeklerin içi yalan
1 aşkım abartma (tartisma esnasinda) 2 senin kadar kimseyi sevmedim 3 aşkım şimdi uyuyorum (uyaniktir) 4 söz bir daha yapmicam (yapti) 5 Gün boyu seni düşündüm Ama favorim 1 numara hahahaha
Sadece sarılıp uyumak istiyorum. Film izleriz. Bende kedileri çok seviyorum. İlk defa böyle hissediyorum. Sana güvenmediğimden değil çevreye güvenmiyorum. Bla bla bla
kızlar uyanık ve akılı olacaksınız. sen cok güzelsin sanabayılıyorum. gibi sözlere kan mayacaksınız. kızım. erkeğe bir şey olmaz olan sizlere olur. orjinali insanın bozuldumu. hayatın kararır. onu icin akıllı olun. mesleğiniz varsa. mesleğinden sec eşini. işi güzü olanı secin ki rahat edesiniz. hayat kısadır. unutmayın. hayırlı akşamlar burada olan herkese.
Ben bir kızla birlikte olsam geçmişimde yaşadığım her şeyi anlatırım gerçi pek yaşadığım bir şey yok ama ufak tefekleri şeyleri bile anlatırım girmem bu yalanlara
Yalan konuşmak yerine dobralığın tadını deneyin göreceksiniz özgürce herşeyi konuşabilecek ve yalan konuşanlardan daha başarılı olacaksınız Dobra dobra doğruyu söylemek gücün ta kendisidir
Bazen kırıcı olabilir ama katlanmak gerek Kız kankam bana güzel miyim diye sorduğunda ona dünyada tek o kalsa dönüp bakmayacağımı söyledim şimdi gönlünü almaya çalışıyorum 😂😂😂 Dobralık eğlenceli yaa
Seninle ciddi düşünüyorum, anlıyorum, ben bakmıyorum o bakıyor, seni seviyorum, ikimizin geleceği için çok güzel planlarım var, çok özledim, tanımıyorum, 😇🙏 😂😂😂
En İyi Cevaplar