Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi kadınların artık sen ilkimsin aşkım yalanı 2002 model 2003 model bir yalan yani artık tabii ki bu yalanın üzerine 2019 Hatta 2020 yılına giriyor Ken 2020 yılına özgü son model yalanlar öğretmediler Hani Çünkü Mercedes de artık son model araba üretmeye başladı Audi ve BMW yeni modellerini çıkarmaya başladı yavaş yavaş 2020 modeller çıkarılmaya başlandı yani bayanlardan daha artık 2020 model yalanlar bekliyorum Yani hani sonuçta eskidi yani hani 2002/2003 model geçerliliği kalmadı yani erkeklerin yalanı da şu seni sevdiğim kadar kimseyi sevmedim Mesela bu klasik bir erkek yalanıdır yani Bunu söyleyen erkek Muhtemelen yalan konuşuyordur Kendimden biliyorum yani mesela Kendimi senin yanında Çok özgür hissediyorum Çok huzurlu hissediyorum Bunlar da tabii ki çeşitli yalanlar olabilir durumlara göre yani çeşitli durumlara göre alabilir yalan olabilir senin yanında cennette gibi hissediyorum kendime mesela abartılı cümleler yalandır Bence gerçek dışıdır Çünkü abartılı yani orada kullanılan cümleler abartılı olduğu için bence yalandır yani çok abartılı cümleler klasik yalandır yani gerçek değildir Mesela verebileceğim en güzel örnek şu sevgililik düşünün bir taraf Diğer taraftan ayrılmaya kalkıyor terkedilen taraf karşıdakine ayrıl mamasını isterken şunları söylüyorsa gitme Ben sensiz yapamam sensiz yaşayamam sensiz bir hayat düşünemem Ayrıca işte Sensiz nefes alamam diyorsa bilin bu kesinlikle yalandır kesinlikle yalandır Bakın size süre veriyorum bakın süre veriyorum zaman tanıyor O zaman veriyorum minimum minimum 60 gün içerisinde başka bir kişiyle olacak bakın minimum diyorum maksimum 90 gün bakın 90 gün içerisinde bu cümleyi kurmuş kişi kesinlikle başka bir kişiyle olacak çünkü baştan yalan yani sen olmazsan yaşayamam ölürüm bunu söyleyen insan zaten yalancı bir insandır yani Dürüst bir insan bunu söyleyemez Bal Bal gibi de yaşarsın çok da güzel yaşarsın ya Çok da mutlu olur eğlenirsin yaşayamayan Sizinki Üzülürsün canın yanar evet çok üzülürsün canım yanar ama bal gibi yaşarsın ölürüm yok şöyle olur nefes al geçeceksiniz bunları ya geçeceksiniz geçeceksiniz bunları Yeşilçam filminde miyiz biz ya bu nedir Yeşilçam filmi mi bu ya seni olmuş 2020'ye geliyor nerdeyse yemiyoruz kardeşim bu yalanları yemiyoruz ya yutmuyor Uz bu yalanları ya bu nedir ya ya artık filmlerdeki senaryolar bile değişti kareografiler bile değişti Bütün dünya değişti ya yemiyoruz bunları ya yok senin için Yapamam Sensiz Olmaz Sensiz ölürüm falan bal gibi Bal gibi de yaparsın yani Bal gibi de yaparsın yani buna inanmamı Bekleyecek kadar beni canım görüyorsan zaten beni hiç sevmemişsin der ki
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDaha önce hiç böyle hissetmemiştim... Evet çünkü her yalanda daha da prof oldu ve hissetmiyor artık yalanı 😁
İlk defa biriyle bu kadar yakınkaştım... Bak bak yalana bak sanki ısssız adadan dün geldi.😁
Sensiz yaşayam yemeden içmeden kesiliyorum ayrı kalınca ne olur ayrılmayalım...😂
Ayrılığın üzerinden daha bir hafta geçmemiştir arkadaşlarla mangal partisi yaparken foto atar... 😁10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen ilk -sin sözünü sadece tek bir konuyla bağdaştırırsanız - evet yalan olma ihtimali yüksek. Ama bir kadın bu sözü o erkeğin ona hissettirdikleriyle ilgili olarak da söylemiş olabilir. Ve bu çok da şaşılacak birşey değil..
Örneğin ; onun anlattıklarını ilk defa can kulağıyla o erkek dinlemiştir. Ve sanki kendi sorunuymuş gibi sahiplenip anlamaya ve kadına moral verip yardım etmiştir.
Onun, sokakta buluştuklarında ellerini dolu görüp taşıdığı torbaları elinden alıp taşımaya yardım etmiştir.. gibi gibi.
Sizin çok önemsiz veya gereksiz. bulduğunuz böyle ufak jestler nazik olmak , belki de bir kadının kalbine giden onun daha çok sevmesini bağlanmasını sağlayacak hareketlerdir.
Saygılar 😊14 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim. Ben de iyi bir niyetle bunları yazdığımı anladığınız için teşekkür ederim
- +1 yıl
Teşekkürler ☺️ eksi verenin de söylenenler gücüne gitmiş olmalı.
- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yıl"Senden başka hiç kimsem yok sen de gidersen ölürüm ben
Sensiz yaşayamam yalvarırım bu acıyı yaşatma çek vur beni.
Nolur beni affet bir şans daha ver kıyma bize" hıçkırarak ağlama fonuyla suçlarını kapatmak icin güttükleri garibanizm felsefeleri. Biri size böyle yalvarıyorsa sakın affetmeyin aldatan insan emaresi bunlar.😂😂40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde hiç böyle olmazdı senden çok etkilendim galiba..
22 Yorumla- +1 yıl
Lady'im, güzelliğiniz dillere destan.🙋 İyi uykular.
- +1 yıl
Mersi..
+1 yıl"Cok guzelsin, amacim seks olsa dolu hatun var niye anlamiyosun, ben seni hic uzmem, bak goreceksin seninle cok mutlu olacagiz"
(Beraber ölüme giderken, kadın;
eli ile tuttuğu şeyin -adam- değil,
aslında 0,5 lt lik küçük bir pet su şisesinden ibaret olduğunu anladı ve uçurumun kenarında yalnız başına ağlayarak suyunu yudumladı) 😂10 Yorumla
+1 yılErkekler de Borç Konusunda Hiç param Yok
Maaşı aldım Bu ay ki borçları ödeyemedim
Bu tarz yalanları. Olur.
Kadınların Çoğu İse Sevgili üzerine yalan konuşur.
Hiç Cinsel ilişkim olmadı.
Yaşını söyler Daha bu zamana kadar Hiç erkekler le Sohbet dahi etmem derler.
Bu tarz yalanları çok10 Yorumla
+1 yılSenden once kimse ile olmadım.
Seni çok farklı buluyorum.
Inan ben hiç yalan soylemem.
Bugun ne kadar güzelsin.
Çok sey var ama birileri yanlis anlayacak diye burada noktalasam iyi olacak🤣.50 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Doğru olan hiçbir şey yok ki! Hemen hemen her şey olabilir. Mesela hep yanında olacağım! Tamamıyla yalan!10 Yorumla
+1 yılYalan söylemeyi hiç sevmedim kardeşim.. Ama hani bir fıkra var ya, ava gitmiş adam, hiçbir şey vuramayınca pazardan balık alıp ben yakaladım bunları demiş karısına.. karısı da;ya demiş tüfekle balık avlandığını yeni öğrendim?
. yalan ortaya çıkar. Hele bu iletişim çağında.. o yüzden hiç gerek yok..10 Yorumla
+1 yılSenden başkasıyla olmadım başkasını bu kadar sevmedim falan
22 Yorumla- +1 yıl
Bilemezsin ki? Nerden bileceksin başkası olup olmadığını ki? Benim hiç olmadı hiç yaşamadım doğru ya abla siz kadınlar inanmazsınız. Yaşım 33 daha kız eli tutmadım
+1 yılHahaaa😁😁 bu lafa gülüyorum artık🙏 " senden asla vazgeçmem, seni asla bırakmam, senden önce kimseyi sevmedim böyle" yalanları var birde😒
22 Yorumla- +1 yıl
Karnım tok benim valla😁
- Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin ki; "Valla En çok seni sevdim". Beni cehenneme sürükleyecek en büyük ve en çok kullandığım yalanım da "suan hiç müsait değilim seni sonra arayacağım" asla aramiyorum
50 Yorumla Zaten bende ilkleri senle yaşıyacağımı bildiğim için şu an yanındayım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Kimsenin ilk aski olmak istemiyorum.. son aşkı veya tek aşkı olmayı yeğlerim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. 5 dakikaya ordayım
Soyle kızmayacağim
İlk kez boyle hissediyorum
Ben hiç yalan soylemem
Seni seviyorum
Papatyam
Hayatımın aşkı
Prensesim
Hayatımda ilk kez seni tanıdım
Sonuç olarak at. yalanı s.. yim inananı :)))))20 Yorumla
+1 yılİlk defa böyle sevdim. Yalanın kitabı olsa yazarsınız be jdjdjd
23 Yorumla- +1 yıl
https://youtu.be/ejyajnoPWEE
Dinle çağrı yaa jdjdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak sanırım aşkım sen son olacaksın olabilir gibi geliyor bana nedense birinin ilki birinin sonu önemli olduğu için iki tarafta bunu kullanıp birbirlerini kandırmış gibi yapıp aslında kendilerini kandırmakta benim düşüncem 😉😊😎🤣😂
10 Yorumla
+1 yıl“Bana bağlanma kızım ben bir kere sevdim çok şey yaşadım ailevi problemlerim de var zaten ayrı eve çıkıcam darlanıyorum şu an ciddi ilişki yaşayamam sana da umut vermek istemiyorum”
66 Yorumla- +1 yıl
Ya bırak hepiniz aynı cümleyi dilinize pelesenk etmişsiniz okuyoruz kızların yazdıklarını kopyala yapıştır resmen
- +1 yıl
Ailevi problemler doğru olduğunu düşünüyorum. Anlamaman normal çünkü böyle olaylar olduğu zaman ailedeki erkek çocukların sırtına biner yükü hep yaşadım oradan biliyorum
- +1 yıl
Şimdi benim ailevi sorunlarım var. Ve psikolojik olarak çok sağlıklı değilim. Bu yüzden bir kadını hayatıma almıyorum. Ki onu oyalıyor gibi görünmeyeyim diye. Çünkü anlık heves ya da ilgi gereksinimleri devamında onu duygu yanılmalarına sokacak. Ve ona karşı yeterince istekli ya da ilgili olamayacağım. Ve hem onun zamanından gidecek, hem benim. Tekrar ediyorum. Hayatıma kimseyi almıyorum. Bence genelleme yaparken hayatın gerçeklerini göz önünde bulundurmanda fayda var. Kaba bir yorum.
- +1 yıl
Bu benim kabalığım değil sizin hemcinslerinizin getirdiği nokta
- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılHiç böyle hissetmedim
Bana iyi geliyorsun
Kimsenin yanında bu kadar huzurlu hissetmedim 🙄 yok mu arttıran?50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin sevgisine inanmıyorum.. onlardaki kalp sadece bir organ
41 Yorumla- +1 yıl
Doğru dedin kalp sadece bir organ. Sevme işini beynimiz yapıyor. Kalbin ritmini de beynimiz ayarlıyor 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir erkeğe böyle bir yalan söylemem.. hayatıma girecek olan hiçbir erkek benim aşkım olmayacak.. bundan sonra hayatıma giren kişinin son aşkım olarak kalmasıdır. ..
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl"Ya işim vardı!" işine gelmez, tel. e bakmaz, mesaj atmaz..
30 Yorumla Yaw hanımefendi ben ilk defa böyle hissediyorum hem siz aşk nedir bilir misiniz aşk şey aşk nasıl desem şey dilimin ucunda...
Yaw işte seviyorum 😂😂😂😂20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılHic kimseye boyle hisstmemistim, baskasi yapsa coktan vazgcemistim ama senden kopamiyorum, ne olursa olsun hep yaninda olurum vs vs
12 Yorumla- +1 yıl
Ciddimisin
- +1 yıl
@Aytenlii19 eveet
+1 yılKanka sen adamsın. Tek askerlik arkadaşım sensin.
Not: Ertesi günü başkalarına da aynı cümleyi kurmuşlar.10 Yorumla-hiç daha önce böyle hissetmedim..-hic senin gibisini görmedim..-inanmıyorum bu kadar mükemmel olamassın..-ilişkiye ara verelim yoruldum.. (dikkat aldatılma belirtisi)-yoo kıza bakmadım ben hep öyle bakarım etrafıma..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılNeden ilk olmasin Ben daha sevgili yapmadim eger asik olursam neden sevgili yapmayim
20 Yorumla Sen çok başkasın
Ilk defa böyle şeyler hissediyorum
Aşkım uyuyodum ya
Saçmalama o benim kardeşim gibi20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. 'Daha önce kimseye böyle şeyler hissetmedim.'
'Sensiz yapamam, her şeyimsin.'
'Seni asla bırakmam' vs.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkadınların ilksin yalanı cok büyük bir yalan değil. cünkü erkek yaparken ilk olup olmadığını anlar. kadınların en büyük yalanı sen 2. sisin yalandıır.
14 Yorumla- +1 yıl
Nasıl anlar erkek peki?
- +1 yıl
@Falanfalanfalan dm den
- +1 yıl
Anlamadım
- +1 yıl
@Falanfalanfalan ilkinde erkekler nasıl anlar diye +18 mi anlatacağım dm den yaz cevap vereyim demek istedim. ama sen yazma. DM derken ne demek istediğimi anlamadıysan hiç yazma. fiili anlatma olması lazım.
Harikaydın askım
Çok güzelsin
Vallahi bakmadım askım ya
İki gözüm önüme aksın
Seni seviyorum
Trip atma be kadın30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kadınlar, sen ilkimsin
Erkekler, yavrum sen sonumsun20 YorumlaSon aşkımsın
Senden başka kimse yok hayatımda
Sensiz yaşayamam
...20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 969 cevap paylaştı. ‘ Benim için çok özelsin.’ ‘Seni asla bırakmayacağım.’
20 YorumlaSen kadınsan diğerleri ne
50 Yorumla
+1 yılHayır tabiki gözüm senden başkasını görmüyor. Ortamda kadın olsa ne fark eder😂
10 YorumlaKızım benim hayatım çok tehlikeli. Seni bu ateşe atamam
10 Yorumlaİlk değilsin ama hiç birine böyle aşık olmadım etkilenmedim falan
10 Yorumla
+1 yılBen ilk aşkımsın dersem ilk aşkımdır. Yalan söyleyenden de söylemektende nefret ederim
10 YorumlaBen senden etkilendiğim kadar kimseden etkilenmedim
2. Sen diğerlerinden daha farklısın daha çok güzelsin 😂10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılSeni Seviyorum Erkeklerin en büyük yalanlarından biri bence
10 Yorumla
+1 yılErkekler için de aynı cümle kızlarınkiyle kıyasıya yarışır: "Sen ilksin aşkım"
10 Yorumla
+1 yılIlk defa böyle hissediyorum herkese kötüyüm ama sana iyiyim
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ben sevgilim ile beraber birbirimizin ilkiyiz 😁
10 YorumlaSeni seviyorum, ben kimseye karşı böyle hissetmedim ve nasılsa evlenmeyecek miyiz
10 YorumlaSoruya soruyla karşılık veriyor genellikle bizim cins onu diyebilirim :D Yani yalan söylüyorsa söylediğiniz şeyin karşılığında illa bir soru sorar :D
10 Yorumla
+1 yılHayatımda düzgün insanlar olmasını istiyorum, en azından arkadaş olalım, değişmek istiyorum...
10 YorumlaBenden daha iyilerine layiksin , benden bir yol olmaz
10 Yorumlasen kadinsan diğerleri ne , ilk sevdigim sensin oncekileri geciciymis, seni çok seviyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBabamdan biliyorum 😂 simdi sirasi mi?
Bu sira ne zaman geliyor bilsem20 Yorumla
+1 yılSen farklısın senin gibi kimseyi sevmedim...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha once hic boyle hissetmemistim galiba ilk kez asik oldum...
10 YorumlaBir tek seni böyle sevdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen bunu söyleyen erkekler bence kadınları solda sıfırda bırakır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Kızların yorumları okurken kendimden geçtim jahksfgh
10 Yorumla
+1 yılSensiz nefes alqmuy diyenler başkasının altında nefes nefese 😉Bu arada ben hiç yalan söylemem 😉
10 YorumlaPardon da ilksin yalanı derken
24 YorumlaBir sonrakine bosalmam daha uzun surecek 🤪
11 Yorumla
+1 yılSen herkesten farklısın, ve işin tuhaf tarafı haklı çünkü herkes birbirinden farklı 😑
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Asla ayrılmayacağız/Senden asla vazgeçmem 💔😛
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeniii çoook ama çoook seviyorum aşkımmm senden başkası umurumda değil 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç cinsellik yaşamadığı yalanı
15 Yorumla- +1 yıl
istisnasiz herkes yaşamıştır yani?
- +1 yıl
ergen gibi random gülmesen yapardım belki🤷♀️
- +1 yıl
🤦♀️
Kimseye bakmadım ben sana baktığım gibi
11 Yorumla- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!