İlk sevgilim sensin tarzı yalanları daha çok kadınlar mı söylüyor, erkekler mi?

Yalan için bay ya da bayan olmanız gerekmiyor kişinin kendine öncelikle dürüst olması daha sonra karşısındakine dürüst olması gerekiyor. Zaten yalan söyleyen kişi kendini kandırmıştır olan bir şeyi olmamış gibi göstermek boşa çaba elinde sonunda yalan ortaya çıkıyor :)
Artık Kimse ilk aşkım sensin yalanı yemiyor 😊 Onun için artık bu yalan modifiye edilip bir üst versiyonu üretildi "2. Sensin Aşkım" yalanı daha çok popüler bugünlerde
23 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı deyince inanmıyorlar. kızlar ne kadar kötüsünüz, sizin yüzünüzden bize de inanmıyorlar.
Herkesin ilki olur da asıl mesele son olmaktır bence 😉
Cevap
60Cevap
Tabikide Kadınlar en çok söylüyor çünkü erkeklerin onları kabul etmeyeceğini düşünüyor ama bence yalan söyleyeceklerine doğruyu söylesinler cesaretli olsunlar hayatında bir hata yaptı diye dislancak hali yok seviyorsan ztn seversin fakat bundan pişman değilse sen yoluna ben yoluma hadi eyvallah
Her ikisi de soyluyor.. Heyecan oyle bir buruyor ki gozlerini her sevgilisini ilk saniyorlar..
Hangi tarafın söylediğinin önemi yok. Çünkü günümüzde ilişkiler menfaate dayalı olduğu için herkes biribirine söyler. Söylemeyen gerçek davranan makbuldür.
Kadınlar toplumdan dolayı kendini aklamak amaçlı söyler. Erkekler gururlanarak bire bin katar bir sürü sevgilim oldu ama bir seni sevdim der
Kadınlar
"Yhaa aşkım sen ilksin öyle bir şey yapar mıyım hiççç. Çok seviyorum seni."
İlk olmak isteyen erkeklerdir, biz genelde son olmak isteriz. Bu sebeple ilksin yalanını kadınların söylemesi daha yaygın bence
niye yalan olsun :)
ilkse ilkdir :)
yalansada iki kisinin arasinda inanmak isteyen inandikdan sonrada sorun yok :)
Kadınlar erkeklerin ilkini ikincisi keriz oldıukları için takmadıklarından kadınlar daha çok söylüyor
Erkekler, bir kadının ilki, kadınlar ise bir erkeğin sonu olmak isterler. Bu yüzden kadınlar bu yalanı daha fazla söylüyor.
Kadınlar. Çünkü kadınlar çekingen bu konuda. Erkeklerin çoğu gizlemez bunu.
Görsel cevabım 😂😂😂
Millet bu yalani kullana kullana, gercegi söyleyenlere inanmaz oldu.. neyazikki :/
Olabilir belki 22 yaşına gelmiştir ve hala doğru insanı bulamamıştır.
geçmiş fazla kurcalanmamalı , kurcalanırsa "yalan" mecburiyet oluyor
Erkeklr tabii ilk defa bu kadar sevdim bu kadr âşık oldum sen benim ilkimsin derlr
Kadınlar yaşadıklarını söylemek istemezler çekinirler ama erkekler bu konuda biraz daha açık sözlü söyleyebilirler
Tabisi erkekler.
Kadınların en çok yalanı, düştüm. Yersen
Bence bir ilişkide ilk olmaktansa son olmayı tercih ederim
Ben çok duydum ama söylemedim bence söylenmemeli de.
bu yalani duymak istemiyosaniz sormayin bitsin gitsin ya 😊kimse de yalan söylemek zorunda kalmaz
kadın bır defa yalan soyler erkek her defasın da =)
Geçmişe çok takılan birisi olmadığım kaçıncı olduğum pek önemli değil :)
Tabikii erkekler çünkü genelde erkekler emin olabiliyo bu drumdan ama kadn olamıyo haliyle
İlk olanın dışındakilere ilksin demedim, ikmiyim diyede sormadım, ben denk gelmedim öyle şeylere :)
yok kadınlar çözdü mevzuyu..
sen ikincisin diyorlar..
ilk ilişkileri de hep uzun sürmüş ondan şey olurken şey olmuş :)
Kadınlar çünkü erkekler tecrübeli olmayı marifet sanıyor
Biliyorum ki karşımdaki kişinin ilki degilim o yüzden söyleme gereğinde bulunmam.
her ikiside soylebilir ne gerek varsa sanki ilk olunca daha cok sevilecekler
Kadınlar ilişkide ilk olduklarını söyler erkeklerde duygusallık olarak ilk defa bağlandım yalanını atar 😝
Tokmağın değmediği yer kalmamış ama davul da patlamamış.
kadınlar ama ben ilk olmadığım kızla sevgili olmam...
Aşkım bisiklet oturağı girdi yoksa ilk sensin valla
bence kadınlar daha fazla söylüyor çünkü erkekler başkasına yapar ama ciddiyse ilk kendileri olsun ister genelde.
Hiç kullanmadım. Çünkü tek sevgilim oldu ve hala birlikteyiz 💜
Herkese yalan söylemeyin lan sizin yüzünüzden kimse bize inanmıyor
Yalanın cinsiyeti olmaz kişiliğe bağlı
Bence bu ilk olma arzusu insanları ister istemez yalana sürüklüyor. İlk olmak niye?
Hastanede tedavi olmak 😊
Erkek söylese kim inanır? Kadınlar tabii ki.
Artik bir zahmet kimse inanmasin.
Tartışmasız kadınlar..
İddia ediyorum.
Erkekler.
Sen ilksin den kasıt ne ki
Erkekler wjbziznsiaka
Kadınlar Tabi Leyyy:D
iki cinste diyor bu yalanı ayrıma gerek yok :)
erkekler değil kadınlar
kadinlar
erkekler cekinmezler dile getirmekten
Eşit bence karakter meselesi sonuçta 🤔
En karaktersiz olan söylüyor
Eşcinseller :P Şaka bir yana kadınlar diyorum. :D
Her ikiside söyler bu yalanlar meşhur zaten..
Erkek söyleyince anlaşılmıyor ki
Yalan değil o kişiyle ilk
Artık 2 cinste yemiyor o numaraları
Kadınlar üstune yoktur.
İki taraf da çokça söylüyor 😏
Kadinlar.
Erkekler
Erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar