Unutkanlık, algılama problemi... Detayı okur musunuz?

İyi geceler...

Arkadaşlar hepiniz arada sırada yaşıyorsunuzdur aynı durumu. Günlük hayatta kullandığınız anne, baba, kalem, bebek vs. vs. bunun gibi bazı sıradan kelimeleri unuttuğunuz oluyordur. Fakat ben bu durumu sürekli yaşıyorum. Her gün kullandığım kelimeleri sürekli unutuyorum. Biri soru sorduğunda algılayamıyorum dinlesem bile. O an aklımda başka bir şey olmasa bile sanki karşımdaki yabancı bir dille konuşuyormuş gibi hiçbir şey anlamıyorum. Aynı soruyu bir iki kez tekrarlamasını istiyorum. Bir cümle kuracakken en basit düzeydeki tek heceli kelimeleri bile unutuyorum. Yanımdaki kişiye kelimenin anlamını tarif ediyorum ve o bana kelimeyi söylüyor ancak bu şekilde kurabiliyorum cümleyi. Türkçem gayet iyidir, bu konuda sıkıntı yaşadığım söylenemez ama algılama ve unutkanlık sorunu yaşıyorum. Sebebi dikkat dağınıklığı değil, eminim. Sizce sebebi ne olabilir? Ve ayrıca vücutta sürekli bir titreme,bazen de yürürken sendeleme,denge kuramama, zikzak çizme gibi tuhaf, farkında olmadan yaptığım şeyler de var. Bütün bunların sebebi ne olabilir sizce?
Unutkanlık, algılama problemi... Detayı okur musunuz?