Unutkanlığın yüksek zeka işareti olduğu belirlendi. Unutkan mısınız?
Unutkanlığın yüksek zeka işareti olduğu belirlendi. (toronto üniversitesi) pic.twitter.com/PHez8lDZ0R
— İzmir Geyik (@izmirgeyik) February 22, 2024
Unutkanlığın yüksek zeka işareti olduğu belirlendi. Unutkan mısınız?
Unutkanlığın yüksek zeka işareti olduğu belirlendi. (toronto üniversitesi) pic.twitter.com/PHez8lDZ0R
— İzmir Geyik (@izmirgeyik) February 22, 2024
Hiçbirseyi unutmuyorum ama bu maalesef iyi değil her zaman çünkü biri kötülük yapınca olay dün yaşanmış kadar aklımda kalıyor ve kinci yapıyor beni bazen bu insan bana yaklaşsa dahi asla eskisi gibi sevemiyorum. Derin düşünen insanlar oluyot maaalesef bir şeyi unutmayanlar. Zeka işareti olup olmadığı bence tartışmalı konu çünkü bazı unutkanlıklar ölüme bile sebebiyet verebilir.
Her unutkan değil tabii ki, zeki olan insanın beyni hızlı çalışıyordur ve normal insana göre bir saatte daha fazla şey öğreniyordur, öbürü belki bir saatte belki hiçbir şey öğrenmiyor. Vaktini tiktokta geçirenler üstüne alınmasın yani.
asla isim rakam aklımda tutamam
zaten 3.5 yaşında kendi kendime okuma yazma öğrendim. 5 yaşımdayken 4 işlem yapabiliyorsum.
ama bunun önemi yok. akıl kullanmayan bir toplumda süper zeka olsanız ne yazar ki.
akılsızlerın tercihlerini yaşamak zorunda kalırsınız
Yüksek IQ'nun belirtilerinden biri de Güçlü hafıza'dır. Bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey. Unutkanlık nasıl yüksek zeka işareti oluyor? Bilimle mi çelişiyor bu araştırmayı yapan arkadaşlar?
Cevap
55Cevap
Ben unutkan değilim.. ayrıca unutkanlığın zeka ile ilgisi olduğunu da sanmıyorum.. ayrıca unutkanlık vitamin eksikliklerin de ya da psikolojik hastalıklarda çok sık görülen bir şey ya da hayat yorgunluğunda..
Artık kendimi aptal hissetmeyeceğim yuppiii B12 iğnesine de gerek kalmadı shdh
Bu nasil zeka😒 3 tane kart kaybettim
Unutkanım. Ama yüksek zeka sahibi değilim..
Kendimi zor idare ediyorum hatta
Ben aşırı unutkan biriyim. Eğer bu yüksek zekâ ile ilgiliyse artık sorun etmeyi bırakmalıyım.
Modern dünya büyük kusurları ve hastalıkları maskelemek için harika yöntemler bulup insanları kandırmayı başarıyor. Okuyunca güldüm. Unutkansanız vitaminleriniz eksiktir, beslenmeniz yanlıştır, tembelsinizdir, kitap okumuyorsunuzdur ve beyninizi geliştirmiyorsunuzdur. Daha bir sürü şey. Yüksek zekanız olsaydı unutmazdınız zaten. Ayrıca buna inanan varsa elimde acil satılık İstanbul boğazı var :)
Züğürt tesellisi gibi olmuş 😂😂 bunu çıkaran psikiyatr kesin karısının evlilik yıl dönümünü doğum gününü falan unuttu ne element uydursam dedi ve sonuç 😂
Hiç unutkan biri değilim. 😅😅Yengeç burcu hafızası diye bir şey sahiden var. Geçmiş odaklı yaşayan bir burcun insanı hiç unutkan olur mu? Hafife almamak lazım.
Allah allah, geçen hafta bir gece yatağıma gelen örümceğin hangi bacağı ile bana dokunduğuna kadar hatırlayan ben oldukça aptalmışım meğer. Pekala bu özellikte sizin olsun bakalım.
Aşırı unutkanlık hastalık belirtisi olabiliyor ama her insan biraz unutkandır. Kafada elli milyon iş olunca unutabiliyoruz bazı şeyleri.
Vooov ben süper zekiyim o zaman su içmeyi bile unuturum ben
Gerçek olsaydı sıra arkadaşım herslde dünyanın en zeki insanı falan olması lazımdı. Gel gör ki çok da değil
Çok unutkanim. Her gün biraz daha zeki oldugumun haberlerini alıyorum bilim adamlarından. Keyfim yerinde
Ne alakası var unutkanlık hastalığın belirtisi olabiliyor emes hastasıyım ve bazen çok unutkan olabiliyorum
Unutkansızım maalesef
Bağış yapmak isteyen var mı
İnsanlar sorumsuzluklarına kılıf uydurmak için nereye saracaklarını şaşırdılar.
Zalaklığın yüksek zeka belirtisi olduğu ogrenildi zalak misiniz asfdsghfxhgfh
Bilgilerin , olayların unutulmasının yüksek zekâdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
Aşırı unutkanım🤦 B12 ilaçlarını kullanmayı kesmelimiyim yani 😅
Bende DEHB var bu yüzden unutkanım ama unutkan olduğum için değil dikkatim dağıldığı için
Ya arkadaş saçım yağlı yüksek zeka derler az uyku yüksek zeka derler unutkanlık yüksek zeka derler e o zaman 52 bin maaş nedir. 250 bin maaş alsam anlarım
Çok aşırı değilim ama oluyor arada bir, iş yoğunluğundan.
Aşkım çok yüksek bir zekaya sahibim o zaman ben jdnsjsmsk inanılmaz bir unutkanlığım var
Ne miyim pardon? Okuduğumu unuttum olacak iş değil eheehh
Alzeimer olma ihtimalim yüksekmiş..😭😭
Kendimi bu şekilde teselli ediyorum ama yalan olduğunu biliyorum🥺
Unutkan olup akıllı olanı görmedim ben daha. Unutkanlar mı uydurdu bunu 😃
Aşırı unutkanımdır ama pek ilgisi olduğunu sanmıyorum :D
Arkadaslar su zeka belirtileri cidden herkes icin gecerli diil ya... bak yani sizofrenler de unutkan olabilir... adamin kafasi bozuktur ama boyle bikac semptomu varsa ona zeki mi dicez yani..
Aşırı unutkanım ama yüksek zeka sahibi olduğumu düşünmüyorum
İlgisi olduğunu düşünmüyorum , aşırı stres, b12 eksikliği, yoğun mutsuzluk en başlıca nedenleri
Kötü hafızama da bi kulp buldum sırtım yere gelmez daha ajsjskskdkdldldldlf
Bunu belirleyenler bunu açıklamayı unutmamış... Anladın mı?
Araştırmayı İsviçreli bilim adamları yapmış anlaşılan 😂
Hemde çok unutkanım. Demek ki çok zekiyim. Biliyordum bunu, teşekkürler 😄
B vitamin düzeyinizi baktırın kanda. Onemli bir etken.
Yüksek zeka işareti ise dert etmeyi şu an itibariyle bıraktım 😂
Yani bu ara aşırı unutkanim ama bn kafam çok doluya bağlıyorm
Tam tersi olmali sanki yuksek zekalilarin detay hafizalari daha iyi.
Unutkanlık yüksek zeka belirtisiyse ben dehayım o zaman 😂
Aşırı unutkanım. canım olduğumu düşünüyordum moral oldu bu bana 😂😂😂
B12 eksikliği dedi doktor zekama hakaret sayarım diye kavga etmeli miyim şimdi 🤔
Unutkanım ve tahlil yaptırdım hiçbir şeyim yok ama ne kadar zekiyim bilemem
Ya bırakın ahahhaah ne yüksek zekası?
Geçen kartımı ATM'den almayı unuttum şimdi ben deha mıyım?
Yuksek zeka grubunda biri olarak sunu soyleyebilirim; Cok hizli dusunebilme ve anlamlandirabilme yetenegi oldugu icin, bir cok detayi gereksiz gorup, sonuca odaklaniyor beyin. Bu yuzden zeki insanlar unutkandir, ya da detaylari atliyor diyebiliriz.
Baya unutkan birisiyim😄
Ara sıra unutuyorum ama bunun Yüksek zeka ile ilgili olduğunu pek sanmıyorum bence bunda ki faktör ya sağlık sorunu ya kafaya çok şey takıldığı için insan unutuyor
ben unutkanlığın kraliçesiyim ama zekayla bi bağlantısı yok bence
Evet balık hafızalıyım 😅🥳
Önemsiz şeyleri unuturum ve bu halimden memnunum...
B12 eksikliği olmasın o 😀
Hicbir seyi hatırlamamak nasıl zeka seviyesi ya arkadaş elimde olan şeyi unutuyorum bu beyin elimdekini farketmiyo 🤣
Biraz evet ama istesem hatirlarim keyfime bagli vallah
B12 eksikliğim var fakat bissuru daha işaret var yüksek zekaya göre.
Bayag unutkanm ama yüksek zekayla değil de herhangi bi rahatszliktan ötürü böyle saçmalıklar
Bunu gidip anneme söyleyim 😅
Hayır detaylara hep çok hakimimdir
Kafada 10 milyon tane mevzu varsa normal tabi
Desenize parçalarımdan zeka fışkırıyor o zaman..
He he gece gec yatan aylaklarda zekiymis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?