Çay koyduğumu anca 40 dk sonra filan mutfağa öylesine girdiğimde hatırladım 😅
Çay koyduğumu anca 40 dk sonra filan mutfağa öylesine girdiğimde hatırladım 😅
Berbat düzeyde unutkanim.. çayın altını geçen 13 saat açık bırakmışım dışarı çıkmıştım sabah 9 dan akşama kadar açık kalmış altı ocağın ve ben gece fark ettim iyi ki içinde fazla su varmış ve altı aşırı kısıkmış bir gün evi yakarım bu gidişle..🤦
Ya hayır çay ısınsın diye ocağın altını açıp içeri gittim ama bunu yaptığımı unutmuşum😅 su bitmiş nerdeyse içinde. Öylesine mutfağa girince farkettim
Arabanı başka bir yerde unutup eve yürüyerek gitmediysen bence iyisin , iyisin 😂 çay içme kahve iç 😯
Evet 😂 bazen eve döndükten sonra iş yerini kapattım mı kapatmadım mı , emin olamiyorum.. gidip tekrar bakıyorum 😧 iyisin sen 😂
Ben yüz defa kapıyı, ocağı kontrol eden insanim, ama gidip cayi ocakta unutuyorum 😂
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Pek unutkan değilim. Yine de zaman zaman oluyor.
Geçenlerde makarna ısıtayım hemen yiyeyim dedim. TLF görüşmesi yapıyordum tabi o sıra... Ev duman olmuş haberim yok! 😃 Makarnaya baktım mutasyon geçirmiş, siyahlar içinde olmuş (siyah makarnada hiç fena değil)
Benim için önemli olayları ve insanları asla unutmam.. Hafızam benim sanırım hem şansım hem de lanetimdir.. Bazı konularda insan unutmak istiyor.. Fakat şöyle bir durum var ki, sevdiğim ve değer verdiğim insan sayısı oldukça azdır ve kolay kolay kazımam ya da takmam olayları.. Keyifli günler.
Aşırı leş, dün evden çıkarken kahve suyu koymuştum çaydanlığa, yapmadan çıkmışım ve altı açık kalmış. Neyse ki eve bizimkiler gelmiş öyle farketmişler. En basit örnek ve güncel olan olay bu mesela.
İleri seviyedeyim. bir şey almak için odaya gidiyorum ne alacağımı unuttuğum için geri gidiyorum dönüş yolunda aklıma geliyor tekrar geri gidiyorum😂🤦
Geçen kahve yapayım dedim. Kahveyi cezveye koyup suyu koymadam ocağa koymuştum. Düşünün artık nasıl olduğunu.
Kafam doluysa unuturum genelde..
Bir şeye odaklandıysam unutmam..
İşime geldiğini unutuyorum o düzeyde :d
Yüksek
Konuştugum veya gördügüm hiç bir şeyi kolay kolay unutmam, konu yapacagım işe gelince onuda unutmam fakat hızlı düsünüp beden olarakta hem hızlı hem çabuk biri olduğum için bazen yapıp yapmadıgımı karıştırabiliyorum...
Ya bazen unutuyorum ben. Sonra unuttuğum şeyi hatırlamaya çalışıyorum. Ardından sinirleniyorum. Neyse ya diyorum. Gün ilerliyor, olup olmadık bir anda aklıma geliyor unuttuğum şey ve daha da sinirleniyorum şimdi mi hatırladın diye. 🙄
Ben bu yüzden intihara kalkıştım çünkü çok unutuyorum mesela 13 temmuzda a101 e kadın şort takım gelicek dimi işte telefona hatırlatıcı kurarım yoksa unuturum.. kendi düğünüm olsa inanki unuturum dügünümü okadar ilaç kullandım vitamin aldım hala unutkanım
İyi ev yanmamış ajdjwjdje benim hafızam iyidir ya arada saçma sapan unutkanlıklarım oluyor. O da sorumsuzluğumdan kaynaklanan ya da boşluğuma geliyor.
Bazen oluyor öyle ama sık sık olursa sakıncalı. Ben de kolay kolay unutmam ama geçen ben de çayı öyle unuttum. Zihnin yoğunluğu veya meşgul olduğun şeye olan konsantrenle de alakalı
Seninki kadar üst seviye değil ama bazen kafam karışıksa dalgınsam felan olabiliyor bilmiyorum değişiyor yani biraz ruh hali etkiliyor bence
Çay muhabbeti bende de oluyor bazen. Bir bakmışım suyun yarısı buhar 😂😂😂 Aman dibi tutmasın kararmasında
biri mutfaktan şunu getirir misin diyor mutfağa gidene kadar unutuyorum ajkshgddasd her zaman böyle değil ama bu tarz şeyler oluyor xd
Keşke unutkan olsam da bir şeyleri unutsam. B12'si bu kadar düşük olan bir insan neden hiçbir şeyi unutmaz, ters tepmiş bende.
Yorgun değilsem sorun değilde yorgunsam elimde ki yanan sigarayı elimde unutup nerede lan bu dediğimi bilirim
duşta saç kremi sürüp, duşumu bitirip giyindikten ve saçımı kuruttuktan sonra durulamadığımı fark edecek adkar berbat düzeyde
Çok unutkanım maalesef ve bir yerden sonra çok sıkıntı oluyo
En İyi Kız Görüşü