Hep aldatan erkek davranışları soruluyor, bir de tersini soralım. Aldatan kadınlar da mevcut malum. Aldatan kadın davranışları nelerdir? Nasıl anlaşılır?
Aldatan kadının davranışlarında ne gibi değişiklikler olur?
Flört ederken aldatan kadınla evliyken aldatan kadının davranış sertleri oldukça farklıdır. Flört eden kadın "esas" çıktığı oğlana adeta yakalanmaya çalışır çoğunlukla. Yapılan diğer yorumlarda de değinildigi gibi buluşmaları seyrekleştirir, telefonla iletişimi süre ve içerik yönünden azaltır vs. Evli kadın aldatıyorsa, bunu eşinin anlaması kolay değildir. Kadın şunu bilir: Kadının aldatmasının toplumdaki etkisi erkeğin altamasından çok daha ağır bir bedele sahiptir. Eşinden çekindiğinden falan değil, toplumun tamamından çekindiği için davranışlarında bir değişiklik olmamasına özen gösterir.
ay bunlara kadin demeyi birak insan bile diyesim gelmiyor. bunlar ülkeden sınır disi edilmeli. hatta ac susuz birakilmali. as kazanlarinda kaynatilmali. insan sevdigini esini ya da birlikte oldugu kisiyi nasil aldatir. bu a. lcakligi nasil yapar. rabbimden dilegim bunlarin dogru yolu bulup bin b. ela gelmesi baslarina.
Aldatıp da yakalanan kadın 3 tane gördüysem, aldatıp da yakalanan erkek 30 tane görmüşümdür. Bazı şeyler cinsiyetle de alakalı. Cinsiyet ayrımı yapılacak şeyler var, yapılmayacak şeyler var. Kadın ve erkeğin karakterleri benzer olsa bile tabiatları farklı. İllaki bazı konularda farklılık yaşayacaklar. Bu demek değil ki kadın veya erkek denilen her şey cinsiyetçilik içeriyor. Ayrım yapmıyorum, bir şey yapmıyorum. Sadece olaylar konusunda tepkileri, davranışları nasıl diye soruyorum. Her kadın veya her erkek aynı olacak diyor bir kaide de yok tabii ki..
Aldattığı kadının sevgilisi/eşi olmayabilir. Yani karşıdaki kadın değil sadece erkek aldatmış taraf olabilir. Onun dışında zaten ben 30 erkek, 3 kadın aldatıyor demedim. Yakalanan kesim o kadar dedim
Dalıp gidiyor kendi kendine gülümsüyor birde üzerine sizi can kulağıyla dinlemeyi bırakıyorsa birinden hoşlanıyor, birden her konuda umursamaz tavırlar sergiliyor çabuk sinirleniyor ve evde sizinle daha az kalmaya başlıyorsa hoşlandığı kişiyle konuşmaya başlamış, her şeyi sorun edip şikayet ediyor sürekli sizi suçluyor zırt pırt tartışma kavga çıkarıyorsa hoşlanıp konuştuğu kişi eşini boşa benimle evlen yalanını söylemiş bu malda inanmış demektir :D Sonrasında pişman olsa bile artık o ilişki yürümez geçmiş olsun
Telefonlarınıza çıkmaz. Aradığınızda ulaşamazsınız. Görüşmemek için çeşitli bahaneleri hep vardır... Liste uzar gider ama en önemlisi şudur: Eğer bir kadının sizi aldattığından şüphelenmeye başladıysanız kesinlikle ve kesinlikle aldatılıyorsunuz demektir. Ço ayrıntıya girmeye kafa yormaya gerek bile yok. Şüpheleniyorsanız aldatılıyorsunuz!
İnşallah evlendiğimde Böyle bir şeye ihtiyaç duymam bildiğim çok güzel bir yöntem var insanlar uykuya dalmak üzereyken veya uyanmak üzereyken tamamen bilinçaltının etkisindedir Onlara bu haldeyken aldatılıp aldatılmadığınızı sorabilirsiniz kesinlikle düşünmeden cevap verecektir
Niye rahatsız olman gerekiyor benim gibi erkekler insanları çözme zekasına sahip olsa da olduğu gibi kabullenebilecek kadar da olgundur geçmişini ya da hatasını bilse öğrense de hatayı hep kendinde arar çünkü ihmal edilmeyen hiç bir kadın aldatmaz Benim görüşüme göre aldatılan kadın ya da erkek haketmiştir kabullenmek zorunda çünkü hata aldatılanda ya da ayrılsın kabul etmeyen
Umursamazlık, erkeğe saygısını yitirme, muhattap olmama ya da dırdır şeklinde iletişim kurma, bir b*ka saymama gibi belirtilerdir. Eğer bunlar varsa ya aldatılıyorsunuz ya aldatılacaksınız ya da ayrılacaksınız ancak şu kesin ki o kadın sizi zerre sevmiyor. Kadının aldatma belirtileri çok daha nettir.
Eklemeyi unutmuşum ama çok önemli eğer sevgiliniz/karınız gençse (18-45) ve sizinle seks yapmıyorsa başkasıyla yapıyor olma olasılığı yüksek ve yapamasa bile yapmak isterdi.
Işte burada yanildin aldatan kadin cinselik eşine sunuyor ama onun istedigi gün ve saatte geti kalanda red ediyor vücudundan belli olur zaten biriyle yatmiş kadin
Bence eskisi gibi olmaz hiç birşey Kadın uyanık birşeyse hayatta anlaymaazsın Zaten eşini ondan iyi tanıyan yok şimdi bir anda samimi yaklaşssa eşi şüphelenir lan ne oluyor diyee eeee soğuk davransa ne oldu biranda saana lan ne oluyor diyecek yine onun için bence aldatan bunların hepsini düşünür planını yapar ona göre uygular hem öncesinde hemde sonrasında nasıl davranacağı hakkında..
Aldatmadım ama aldatılmadım da diyemiyorum aldatan kadını yüzde 90 davranışları değişir. elinden telefon düşmez, cinsel birliktelikte yavaş bir düşme olur, sosyal medyada fazla takılır, sürekli dalar, parfümünü değiştirir diye düşünüyorum.
Kadın aldattımı çok başarılı plan yapıp istediği kişi ile yatar ama erkek eline yüzüne bulaştır... sırf bundan dolayı aldatacak kadın niyeti varsada şifresini çözmekte zor👍😉
Telefonuyla eskisinden daha çok ilgilenir İlgisiz davranır Sevgilisi/eşi iltifat ettiğinde aldatmadan önce verdiği tepkileri vermez, yani çok sevinmez vs
Uzak ve soguk davranırlar. Cinsel hayatiniz varsa cinsellikten kacinirlar. Guzel vakit geviriyorsaniz hep o guzel vakitler hep uzak olur. Sevdoginiz insanin ustune dusmeyip guzel jestler yapmazsaniz sonucu boyle olur :)
Kadınlar bence daha başarılı yani davranışlarında hiç bir değişiklik olmaz ama eğerki pişman olmuşsa sizden uzak durmaya çalışır çünkü onu haketmediğinizi düşünür.
@SecretMusicClip Bu biraz bilgi ile olacak birşey değil, çok uzun ve kapsamlı bir konu. Eğer bir kadından bunları ve benzerlerini duymak istiyorsanız onun dostu olacaksınız. Kadınların en büyük eksiği budur çünkü. Zekanızda üst düzey ise zaten sizden birşey saklamayacaktır, saklayamayacağını bilerek..
hahahah bence kadılar belli etmez ne sinsi ne fettanız biz aldatsam ruhu duymaz tabiki de asla öyle bişey yapmam beni aldattı sevgilim hemencicik belli etti yani
Kesinlikle ilgisizlik telefonları açmaması mesajına cevabı geç vermesi verdiğinde de soğuk soğuk cevaplar veriyosa o kadında bişi vardır aşık olan kadın asla ilgisiz ve soğuk olmaz nokta.
En İyi Cevaplar