Hangi özellikleri bir kadını gözünüzde daha asil yapar?
Kolay kolay pes etmeyen mücadeleci güçlü karakterli kadınlar hep gözümde daha bir yücedir..
Kolay kolay pes etmeyen mücadeleci güçlü karakterli kadınlar hep gözümde daha bir yücedir..
Kafasında herhangi bir hesap olmadığını hissettirebilen kadın yücedir bana göre, bunun tarifi yok örneklemesi vardır belki, evlenene kadar bakımlı, iyi huylu ve geçimli olan kadının evlenikten sonra değişmesi gibi. Üniversite' de iken benden yaşça büyük bir bayan vardı hayatımda, o zamanlar maddi durumlar da malum, öğrenciyiz, pahalı bir mekanda yemek yedikten sonra bir ara ben lavabodayken hesabı isteyip ödemişti :) bunu hiç unutmam.
Durması gerektiği yerde durmasını bilen kadın
Güçlü, kendine güveni tam, ağır başli, sevecen, merhamet👍
Ağır başlı olanlar diyorum...
Cevap
23Cevap
Anlatılmaz, yasanir, görülür ve süzülür. Kadın kadın olduğunu farkedecek aslında hepsi bu;)
zarif kadın içki kadehini eline aldığında karşısındaki erkek o görüntüdüen büyülenmiyorsa o da o erkeğin aptallığı olsun. zarif kadın sigarasından nefesler çekip dumanını boşluğa gönderdiğinde karşısındaki erkek o an mest olmuyorsa o da o erkeğin budalalığı olsun.
Asalet katan davranış kendisine yapılan bir hatayı affedebilecek kadar merhametli olmasıdır :) Asil bir kadın olur benim gözümde tabi hatayı affetmek iyi insanların intikamıdır :)
Anaç kadınlar , sahiplenici ve şefkatli... Bu kadın asildir.
Boşuna dememişler , yuvayı dişi kuş yapar diye. Erkeğe aidiyetlik duygusunu aşılayan kadındır.
Kimseye taviz vermemesi
dürüstlüğü
güçlü dimdik ayakta durması
Olgun davranislar sergilemeli. Bana guc vermek icin de gulumsemeli
Bir kadının duruşu bakışı güzelse asaletlidir bence zaten duruşundan anlarsın az çok nasıl biri olduğunu
Öncelik samimiyet ve doğallık
güçlü, dik duran ve sabırlı olan
anaç kadınlar
iyiyi kötüyü - acıyı tatlıyı yaşamış olgunlaşmış kadınlar , ağır , oturaklı , vakur kadınlar..
Abla seninde asil bir durusun var. Ornek olarak seni gosteriyorum :)
Her daim tebessümle gülümseyen, zeki, egolu , biraz kendine bakan, düz ve sade konuşan, ne isteğini bilen
Kendinden emin, samimi, mütevazi, zeki, güçlü..
Nezaketi, zekası, saygınlığı ve ağır başlılığı.
Ne istediğini bilen ve istediğinin arkasında duran
Namusunu koruması, erkeklerin onu kullanmasına izin vermemesi
Kişilik ve karakteri
Zeka ve seçici olmalı
Ağır başlılık
güven kokması buram buram
guclu cukurova kadını her daım asaletlıdır
Güven versin dürüst olsun
Basi dik sert kuyruk sallamayan hukumet gibi kadin
Inatcil olmasi
Boş konuşmaması..
Susması