Şimdi biz neyiz biliyor musun? Akıp giden zaman göz kırpan yorgun yıldızlar gibiyiz Birbirine uzanamayan Boşlukta iki yalnız yıldız gibi Acı çekiyor ve kendimize gömülüyoruz. Bir zaman sonra batık bir aşktan geriye kalan iki enkaz olacağız yalnızca Kendi denizlerimizde sessiz sedasız boğulacağız Ne kalacak bizden? Bir mektup, bir kart, birkaç satır ve benim şu kırık dökük şiirim Sessizce alacak yerini nesnelerin dünyasında Ne kalacak geriye savrulmuş günlerimizden Bizden diyorum, ikimizden Ne kalacak geriye?
Şimdi biz neyiz biliyor musun? Yıkıntılar arasında yakınlarını arayan öksüz savaş çocukları gibiyiz. Umut ve korkunun hiçbir anlam taşımadığı bir dünyada bir şey bulduğunda neyi, ne yapacağını bilemeyen çocuklar gibi. Artık hiçbir duygusunu anlamayan çocuklar gibi Ve elbet biz de bu aşkla büyüyecek Her şeyi bir başka aşka erteleyeceğiz.
Sevişmiş iki insanız. Ne olmasını bekliyordun? Evlendikten sonra gerdek gecesi yaşanıp bittikten sonra kadının biri eşine karı kocayız cevabını almak için sormuş ve hoşuna gitmiş. Herkese de yayılmış. Sen de bu cevabı almak istiyorsan evlenip öyle soracan. Her önüne gelenle seviş ondan sonra biz şimdi neyiz? Ne olacaksın sen s. kilen o da s. ken. 😊😊 Belirtili y. rrk tamlaması da olabilirsiniz. Sen tamamlanan o tamamlayan 😊😊😊
eğer insan, enaniyetine istinad edip hayat-ı dünyeviyeyi gaye-i hayal ederek derd-i maişet içinde muvakkat bazı lezzetler için çalışsa, gayet dar bir daire içinde boğulur gider. Ona verilen bütün cihazat ve âlât ve letaif, ondan şikayet ederek haşirde onun aleyhinde şehadet edeceklerdir. Ve davacı olacaklardır.
Bir ihtimal ima bir ihtimal ise kapalı gözle bir şeyler yaşayıp sonradan aklı başına gelen kızın /erkeğin söylemi :) Benim absürt yanıtım ise "cacık olma yolunda hıyar ve ayranız" olurdu
İma da olabilir fakat şöyle ki karşı tarar kendi kendine gelin güvey olmamak için ilişki durumundan emin olabilmek için sormuş olabilir. Cevap olaraksa sanırım en absürdü insanız olurdu.
En İyi Cevaplar