Zaman zaman bir çok kişinin karşısındakine sormasa da kendine sorduğu bir sorudur. Bu konuyu biraz daha eğlenceli hale getirip ilginç cevaplar vermeye var mısınız? Sevgili ile hep ciddi olmak zorunda değilsiniz onunla eğlenmeyi de bilin!
''Biz şimdi neyiz'' sorusuna verilecek absürt cevaplar nedir?
Mevlana'nın bu sözü aklıma grldi şimdi soruyu okurken 😊
“Aşk kime benzer” dedi “Aşk bir neyzene benzer” dedim “Aşk bir neyzene benzerse biz neyiz?” dedi “Evet” dedim “Çok doğru! Aşk bir neyzene benzerse, biz "Ney"iz!
- Şimdi biz neyiz süleyman - İnsanız - Başka? - Nasıl başka? kadınız, erkeğiz. - Yok yok öyle değil, senle biz, birlikte neyiz - E öhö iyi bir ikiliyiz. - Şansalla erman kovalasın seni e mi? - Beklediğin yanıt bu değildi? - I ıh. - Hmm , eheh tamam tamam, biz... biz çok iyi partnerleriz süheyla - Allah uzun ömür versin, pis herif.
Görüşlerime sürekli dislike atan arkadaşım kimsin bilmiyorum beğenmeyebilirsin bunda sorun yokta birazcık cesur olup yorumunu yapta accıkk beyin fırtınası yapalım ha korkaksındır zekana güvenmiyosundur o başka anlarım seni 😉😉😉
- Şimdi biz neyiz? - Bu soruyu senden duyduktan sonra dünyanın en aptalı benim herhalde.. Cevabım kesinlikle bu olur.. hatta kendimi atacak bir yer var mı diye bakınırım, muhabbete bak
Bacı gardaş olacak halimiz yok, level 1 flört 2 sevgili 3 nişanlı 4 eş tabi bunun içinden maddiyat ve kazıklamak geçer sevgi kalmaz level 5 düşmanlık 😂
O muslumanim demekle olmuyor aga soyle ona. Islamin sartini yerine gtrmiyorsa pekte islam sayilmaz de. Iman eyw. Ama islam olmaz 5 sart var onlar farz 👍
En İyi Cevaplar