Sevgilimle 5.5 aydır birlikteyiz. Birlikte onlarca andımız oldu o kadar mutluyduk ki ne zaman konuşsak daha önceden hayatın sıkıcı ve çekilmez olduğundan bahsederdik, neden şimdiye kadar birbirimizi bulamadık derdik. Ailesi çok baskıcı olmasından dolayı hep gizli gizli görüştük. Ailesinin içinde de problemleri vardı hem de fazlasıyla. Kavgasız günü geçmez öyle diyeyim ben. Kemik kadro kız arkadaşları var. Kızlar hep onunla ilgileniyorsun sen bizi sevmiyorsun triplerine gitti. Bizi mi yoksa onu mu daha çok seviyorsun ayakları yaptılar. Sevgilim de onun ve sizin yeriniz ayrı, sizle onu ayırt edemem dedi ve arkadaşlıkları karşı taraf yüzünden sonlandı. Her yerden blokladılar birbirlerini. Kızların onun arkasından konuştuklarını kötü hakaretlere uğradığını öğrendi. Hem ailevi problemler hem de senelerden gelen dostluğunu kaybettiği için depresyona girdi. Bana soğuk davranmaya başladı. Artık kendime vakit ayıramıyorum, sadece kendimi düşünmek istiyorum, eskiden kitap okurdum, araştırma yapardım ama sen geldiğinden beri ben kendi kimliğimi kaybettim kendimi kendim hissettiğim zamanları özlüyorum dedi. Ama ben ona hiç kendine vakit ayırma gibisinden bir şey söylemedim. Beni seviyor musun dedim hiç bir şey düşünemiyorum dedi. Bana zaman ver dedi. Sonra "Beni yalnız bırakır mısın?" dedi. Bugün doğum günü seyehatte olduğumuzdan bir hafta önce kutladık. Gece 00.00'da epeyce uzun bir mesaj yazarak doğum gününü kutladım. Sadece teşekkür ederek geçiştirdi. Sizce beni hala seviyor mu? İlişkimiz çıkmaza girecek mi? Yorumlarınızı bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bitirdi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar