Arabalar Opel Insignia mı? Volkswagen Vw CC mi? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hangisini daha başarılı buluyor sunuz? Ve tasarım da hangisi daha havalı sizce Opel Insignia Volkswagen VW CC Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Opel Insignia mı? Volkswagen Vw CC mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Volkswagen CC çok güzel; ama DSG şanzımanını sevmediğim için onu elemek zorunda kaldım. Favorim Opel Insignia diyorum. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tavrımız net, Insignia 🔥🙌🏻 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Arabalar konusunda 331 cevap paylaştı. Tabiki wolkswagen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Volkswagen CC çok güzel; ama DSG şanzımanını sevmediğim için onu elemek zorunda kaldım. Favorim Opel Insignia diyorum.
Insignia'nın keyfi dururken CC getir götür yapar...
Tavrımız net, Insignia 🔥🙌🏻
Tabiki wolkswagen
Arteon
Volskwagen
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!