Arabalar Opel Insignia mı yoksa Volkswagen Passat B7 mi? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2 Amiral D Segment Olan Ve Birbirine En Büyük Rakip Olan Bi Yan da Volkswagen Firmasının D Segment Passat B7 Diğer Yandan Opelin D Segment Insignia İkisi Arasında Hangisi Ve Neden? Opel Insignia (2013-2017) Volkswagen Passat B7 (2011-2014) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Opel Insignia mı yoksa Volkswagen Passat B7 mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl İki arabayı da kıyasladım güvenlik olarak Passat'ta alarm hariç her şey bulunmakta Insignia'da ise sadece yokuş kalkış desteği yokİç donanım olarak Passat geri ve ön görüş olarak dolu bir paket İnsignia ise geride kalmışDış donanıma baktığımızda İnsignia önde sis lambası olsun adaptif lamba far gece sensörü olsun öndeİnsignia öneririm sana 0 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Arabalardan anlamam. Passatın koltukları güzel , insignianın iç dizayn gösterge paneli vs. Ve dış görüntü olarak Opel solluyor şu an. 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Insignia diyorum. Passat'ı bir tek DSG şanzıman arızası sorunu yüzünden sevmiyorum. 0 0 Yorumla