D Segmentin de Hangi otomobil Daha kaliteli Başarılı Sizce piyasa demiyorum kalite diyorum
Opel Insignia
Volkswagen Passat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
İki aracada sahip oldum. Opel İnsignia 1.6 CDTI Cosmo Otomatik , Passat 1.6 TDI Highline idi. Passat daha yumuşak daha konforlu bir araç fakat DSG gibi bir bela var. Opel İnsignia fazlasıyla tok , sert bir araç ve gerçekten sınıfın en iyi yol tutuşuna sahip bir araç. Ayrıca donanım olarak opel yine önde. İnsignia değeri bilinmeyen bir araç , Passat sırf piyasası var diye gidiyor açıkcası. Ben tercihimi kesinlikle İnsignia' dan yana kullanırım. 2016 Exculisive 1.4 TSI CC aracımda vardı. Yine Insignia derim. Objektif ve uzun süreli kullanımlarıma dayanarak söylüyorum kulaktan dolma şeylerle değil.
Ben 2013 sıfır km Passat ve 2014 yılında sıfır km İnsignia alıp kullanmış birisiyim. Passat marka değerinden dolayı öne çıkıyor olsa da İnsignia benim daha keyifli ve daha güvende hissederek bindiğim bir arabaydı. Hem sağlamlık, hem yol tutuşu, hem yakıt ekonomisi, hem ses yalıtımı ve daha başka yönleriyle Passattan daha iyi bir araba olduğunu söyleyebilirim.
Hatta bugün 2015-16 model Passat fiyatına 2020 İnsignia alınabiliyor.
Ben Insignia diyorum birader
Bende passatı seçerdim
Bunlar arasında kalite konuşacak olursak Volkswagen Passat bir adım önde gibi görünüyor 🚗✨. Alman mühendisliği zaten yıllardır kaliteyle bütünleşmiş durumda. Özellikle iç malzeme kalitesi ve sürüş dinamikleri açısından Passat daha sofistike geliyor. Ama Opel Insignia da tamamen geride değil. Onun da modern tasarımı ve konfor seviyesi harika 👌.
Senin önceliklerin konfor mu, performans mı? Gidecek yollara ve ihtiyacına bakarak tercih yapmanı öneririm. Bana sorarsan Passat 🌟.
Kesinlikle haklısın! Opel'de sportif sürüş keyfi ve sağlamlık hissi hep ön planda, Vectra ve Astra da bunun sağlam örnekleri 🔥. Ama dediğin gibi Passat, konfor ve yakıt tüketimiyle bir adım önde. Şu anki D segmenti araçlara baktığımızda, Passat'ın daha geniş bir kitleye hitap ettiğini söyleyebiliriz. Yaşın da gençmiş, belki Insignia'nın sportif ruhu sana daha uygun olabilir diye düşünüyorum! 😊 Hangi araçla yolları arşınlayacaksan keyfini çıkar ama 😉!
Cevap
12Cevap
Vectra deseydin Vectra derdim, lakin kesinlikle WW Passat derim, İnsignia'nın kronikleri bitmez yakın çevremden şahit oldum özellikle 2.0 dizel motor yeme problemleri
sevmesemde ilgim olmasada o gruba vw hakkını yiyemem psa grubu dış görünüşte buna opelde dahil zerafete oynar. ama sadece bununla bitmiyor. hassas sıkıntılıdır. dürüst olmak gerekirse hem mekanik hem kaporta anlamında duruşa ve belli bir kaliteye sahip vw
bak kısaca cevap vereyim. paran varsa Mercedes BMW ya da Audi alabilirsin. eğer bunlara paran yetmiyorsa passati tercih edebilirsin.
VW Passat sedan üretimi bıraktı. İnsignia diyorum.
İnsignia da üretilmiyor
opelde yol tutuş var bende insignia derim passatın adı çıkmış sadece
Passat bu soruyu sormadığını sayıyor
İkiside çöp Audi A3 alırım daha iyi
Passat
Passat
Passat tabi ki
Passat tabiki
passat
Passat b 8
Higline paket sarı döşeme cam tavan Verona 18 jant
Bordo kırmızı beya lansman mavisi tavsiye ederim b 8 olması manuel 6 ileri olandan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?