Arabalar Opel Insignia mı? Volkswagen Passat b7 mi? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Hangisinin tasarımı daha havalı duruyor sizce ve hangisini başarılı kaliteli buluyorsunuz en çok Opel Insignia Volkswagen Passat B7 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Opel Insignia mı? Volkswagen Passat b7 mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Insignia derim. Passat'ın DSG şanzımanını hiç sevmem. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Opel Insignia 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Genelde Insignia demişler ama bunu diyenler Passata binmiş olamazlar. Sanırım sadece dış görünüşe bakarak yorum yapmışlar. Yoksa passat'a binen birisi Opel insignia demez. 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aynı kasa hemen hemen sadece konfor farkı var. Onu da kullananlardan dinlemek lazım. Bilgim yok maalesef 0 0 Yorumla
basstone Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl insignia tasarımı daha canlı yahu... yani eski bir VW ci olarak evet tabiki passat ama tip olarak opel 0 0 Yorumla
waldposie Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Insignia yi tercih ederdim ben. Tabi aracın motoru hızlanması vs de önemli. 1 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İnsignia daha çok sportif bir görünüm sunarken pasta daha çok clas bir görüntü sunuyor 0 0 Yorumla
cleopatra01 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bi Mardinli olarak passat demezsem çarpılırım gibi slflslglslgks 0 0 Yorumla
Verrücktes1Mädchen Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl İnsignia daha karizma duruyor alınır. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Opel Insignia derim. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Arabalar konusunda 598 cevap paylaştı. passat tabiki 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Arabalar konusunda 487 cevap paylaştı. Passat tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Insignia derim. Passat'ın DSG şanzımanını hiç sevmem.
Opel Insignia
Genelde Insignia demişler ama bunu diyenler Passata binmiş olamazlar. Sanırım sadece dış görünüşe bakarak yorum yapmışlar. Yoksa passat'a binen birisi Opel insignia demez.
Aynı kasa hemen hemen sadece konfor farkı var. Onu da kullananlardan dinlemek lazım. Bilgim yok maalesef
insignia tasarımı daha canlı yahu... yani eski bir VW ci olarak evet tabiki passat ama tip olarak opel
Insignia yi tercih ederdim ben. Tabi aracın motoru hızlanması vs de önemli.
İnsignia daha çok sportif bir görünüm sunarken pasta daha çok clas bir görüntü sunuyor
Bi Mardinli olarak passat demezsem çarpılırım gibi slflslglslgks
Opel Insignia süper🍀🗝️
Ben insignia yı çok seviyorum
Takıntı değil kesinlikle vw.
vw yanında opelin sansı yok
Opel daha güzel duruyor
Passat olsun çamurdan olsun
Opel Insignia diyorum
İnsignia daha karizma duruyor alınır.
Opel insgnia 2021 makyajlı kasa
Opel Insignia derim.
tabiiki passat