Zamanında Çıkmış Üstün Kalite Donanım Konfora Sahip Rakip D Segment Otomobilleri Opel Vectra C mi? Volkswagen Passat B5.5 mu? Hangisi Neden Şimdi Tahmin Ediyorum Çoğu Kişi Passat Tercih Eder Popüler Bi marka haline geldi çünkü 😅 Ama Şöyle Söyleyim Ben Opel Vectra C Kasa Binicisi Olarak Ve Sürmüş Biri olarak da Passat la Neredeyse Eşdeğer Otomobil Yalıtım Güvenlik Zaten Opel de Üst Düzeyler de oluyor Sadece Şöyle Bi eksi artı Var Vectra C Süspansiyon Olarak Passat B5.5 biraz gerisinde kalıyor nedeni Sert olmasından Passat B5.5 biraz yumuşak Ama tabi aralarında ciddi süspansiyon farkları yok Bu Vectra C için geçerli değil Opelin Astra Modeli bile Sert çukurlu yollari sevmiyor Düzgün yolda Üstün konfor sağlıyor Her ikisi de 😊 Vectra C Yol Tutuş Odaklı Üretilen Otomobil Passat ise Konfora odaklı üretilen otomobil
Opel Vectra C
Volkswagen Passat B5.5
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Opel Vectra C Mi? Volkswagen Passat B5.5 Mu? Hangisi Neden?
2005 senesinde babam 97 model Passat 1.8T aracı almıştı. Araba çok güzeldi resmen uçuyordu. Turbo desteği olduğu için banamısın demiyordu ama benzini su gibi içiyordu.
2017 senesinde Opel Vectra C2 araç aldım 2006 model makyajlı kasa ve 1.6 atmosferik motora sahipti. Bu araba konfor olarak resmen lüks bir tank sürüyormuş gibi hissiyat veriyordu. Araba o kadar sağlamdıki anlatamam. Yan taraftan Ford Fieasta ile resmen uçtular arabama ama sadece 2 değişenle araba düzelmişti. Motor olarak ise bazı yokuşlarda seni üzebilir.
Detaylı Bilgi İçin Teşekkür Ederim 😊 1.8 Turbo Benzinli Motor Zaten Passat B5 ve B5.5 için en ideal motor vergi çok yüksek değil hem de Seninde Dediğin Gibi Performans Başarılı Motor Olarak Bakınca Opel burada Kaybediyor İşte Yoksa kalite Donanım Yalıtım konfor olarak Passata çok büyük Rakip Oluyor Ve bazı yönlerde Passati geçiyor da Örneğin Volkswagen Şu Yönünü Hiç Sevmiyorum D Segmentinde bile Başlangıç Donanım da Biraz fazla kısıyor Ama Opel de böyle değil Vectra C Comfort Donanım ile Passat B5.5 Trendline kıyasla Vectra C Daha dolu Comfort giriş donanım olmasına rağmen B5.5 Passat da Comfortline ideal bence en düşük alınacak sa Comfortline seçilmeli Trendline donanım da saçma bir araç haline geliyor Passat Motor Demiştim Opel de Passat gibi 1.8 t ünite ekleseydi tam rakip olurdu Vectra C de 2.0 turbo alırsan Passati sollar 😅
Ben şahsen Passat bu ile vectre c yi kıyaslamam bile ama illa tavsiye istiyorsan b6 kasa A4 al keyfine bak hem donanım hem konfor olarak içinden geçer arabayim diyen arabaların hepsinin
Passat B5.5 Kasa zaten Audi Platform da üretilen otomobil di B6 kasa Passat Audi Platform da değil ama oda başarılı Vectra C Kasa ile Passat B5.5 bence birbirine büyük rakipler çünkü donanım konforu yalıtım kalite olarak Vectra C de çok iddialı otomobil kendisine biniyorum zaten 😊
Hatta kazalı bı C kasa toplama hatasına düşmüştüm çok büyük parça sıkıntıları yaşamıştık. Ön parjurun metalik parçalarını bulmak haftalarımi almıştı amblemi bile deli paraydi