Birbirlerine Çok Büyük Rakip Olan Ve Aralarında Ciddi Rekabet Süren 2 Alman Devi Araç Üretici Firmasından Hangisi Favoriniz Opel Mi? (GM Opel) Volkswagen mi? hangisi Neden? (Tahmin Ediyorum Bi çoğu Volkswagen Diyecektir 😅 Ama Ben Opel Diyorum Çünkü Opel Donanım Anlamında Başlangıç giriş de bile Oldukça Dolu D Segment de Böyle Bu tabi Volkswagen İse bazen saçmalıyor D Segment Giriş donanım Eksikler Biraz fazla oluyor C Segment Deginmicem Bi çok firmanin C Segment giriş Donanımlari özellik Zayıf olur zaten)
Volkswagen'i bir tek DSG şanzımanından sevmiyorum. En sevdiğim Volkswagen modelleri T4-T6, Caddy, efsane Golf-4, Touran, Passat B5 ve Bora. Aslında Bora modelini sık arıza yapan araba olarak duymuştum; ama tam emin değilim. Opel'i severim, gerek otomobili, gerek hafif ticarisi olsun çok güzel araçlar yapar. Vectra, Corsa B ve C, Astra F ve G, Combo'nun neredeyse tüm serileri, sevimli mi sevimli Agila, motor hacmi takıntım olmasaydı ya da düşük hacimle ülkemizde satışa sunsaydı kesinlikle en hastası olduğum Zafira Life (Şu anda piyasamızda 2,0 litre motor seçeneği bulunmakta. Avrupa'da 2,0 dahil daha düşük hacimleri bulunmakta ve ülkemize gelmemektedir.), İnsignia, sevimli minik Adam, Crossland, Frontera Sport, klasiklerden Ascona, Kadett, Rekord'u severim. Kadett'in tek kapılı Station Wagon olanına aşırı hastayım. Kadett D veya E olsun, SW 3 kapı olsun vazgeçmem. Alırım, Almanya'yı Türk plakalı Kadett SW 3 kapıyla gezeyim. Almanlar şaşırsın. 🤣🤣🤣
Hiçte Bile Neden Hakaret Olsun Opel Zayıf Geride kalan marka Değil Donanım mi istiyorsun Adamlar Ağzına kadar dolu Donanım ekliyor Kalite mi diyorsun Insignia Astra J Çok Kaliteli otomobiller Dahası Vectra C Astra H
Bakmaz Olur muyum ona önce baktım Zaten Tabi Volkswagen daha yaygın ya tahmin ettim çoğu Volkswagen der 😅 Ama Ankete Göre Bakmayacan o kişisel görüşler Volkswagen de tabiki de başarılı oldukça kaliteli firma Volkswagen de özellikle Golf 7 Favorim ⭐ Ama Tasarım olarak Opel bi başka be Opel GM iken Volkswagen asıl dişli rakip di
Bak Dediğim Doğru Çıktı Sıkı Volkswagen Fanisin sen 😅😉 Sen Volkswagen Cisin Ben de Opelciyim Opel Aşktır Tutkudur Ben de ⭐ Tasarım da Vectra C GTS Efsane Hatchback Olarak geliyor onlar 3.2 GTS 211 HP
Mercedesi aslana benzetirim bmw ise çitaya merdesete çok hızlı olmasada hızı konfor her şey iyi bmw de ise hız iyi genelde yani aslan gibi her şeyi iyi hız güç çoğu şey var