Hangi marka daha başarılı ve daha çok seviyorsunuz? Neden?
Opel
Ford
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
2 marka da çok başarılı yol tutuş da birbirine rakip firmalar opel ve ford ama ben tarafımı opelden yana seciyorum tasarımı modelleri daha karizma geliyor bana
Vayy gardasim benimle aynı düşüncede olduğuna sevindim 😉 aynen opel sağlamlık tasarım her yönden çok başarılı firma Ford da başarılı yol tutuş da bu 2 firma yarışıyor zaten
Vectra A efsane dir zaten onların 2.0 GT olanları çok güzel di devir oranları kısa performans odaklı idi GLS donanım da ise vites devir oranları uzun du konfor odaklı idi ama bana sorarsan tasarım olarak en çok Vectra C yi beğeniyorum karizma bebek o sen ne düşünüyorsun Vectra C hakkında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İki de iyi ama benim için Ford daha önde.. Keyifli günler..
Ford bence
Tabiki opel, konfor der geçerim.
Vayy gardasim benimle aynı düşüncede olduğuna sevindim 😉 aynen opel sağlamlık tasarım her yönden çok başarılı firma Ford da başarılı yol tutuş da bu 2 firma yarışıyor zaten
Ben eski modeline bindiğim halde, opel başka... A kasa opel vardı ben de, çoğu araba da yok opel deki konfor. Eski model olmasına rağmen.
Vectra A efsane dir zaten onların 2.0 GT olanları çok güzel di devir oranları kısa performans odaklı idi GLS donanım da ise vites devir oranları uzun du konfor odaklı idi ama bana sorarsan tasarım olarak en çok Vectra C yi beğeniyorum karizma bebek o sen ne düşünüyorsun Vectra C hakkında
İkisi iyidir ama şu an arabanız ford markası ☺️
Ford